Hånden i vepsebolet: det norske hatet!

Da jeg i går valgte å legge ut blogginnlegget der jeg fremmer at det er stygt og galt av voksne mennesker å mene det er riktig å true et barn, en tenåring, mene det er rett å bruke vold mot dette barnet, denne tenåringen, skade han, ødelegge han, sløye han og drepe han, uansett hva galt han hadde gjort. Da stakk jeg frivillig hånden min i et vepsebol. Men tro meg jeg angrer ikke på det. Jeg står for mine ord.

I dette tilfellet handlet det om en ung gutt som bor på ungdomsinstitusjon, han har sinneproblemer, hadde drukket seg full, gjort hærverk og slått en eldre dame fordi hun ga han tilsnakk for hans dårlige oppførsel. En forferdelig lavmåls handling. Som ble filmet og lagt ut på sosiale medier. Han fortjener straff for sine handlinger ja, disse barbariske handlingene – nei!

Jeg hadde jo sittet å observert i flere timer før innlegget mitt hvor hatske og ondskapsfulle folk er. Hvordan stemningen var. Men jeg valgte da, og jeg velger enda å stå på mitt. Det er galt å ta loven i egne hender. Det er galt å spre en video for å skape lynsjestemning. Det er feil å si at jeg ikke har empati med offeret, for det har jeg virkelig. Masse empati og respekt!

Det er uansett veldig stygt å dra min bestemor inn i dette. Og det er både stygt og kriminelt å sjikanere meg og sende meg hatmeldinger for at jeg ikke deler samme mening som den individuelle.

Men når folk oppfører seg slik, hetser og truer og tror de er hevet over norsk lov, da føler og mener jeg enda sterkere i min sak. Jeg velger fortsatt å ikke være med på denne islamiseringen, jeg tror ikke på steining og lemlestelse, jeg tror ikke på sharialov, jeg velger fortsatt å ikke dele en ulovlig video og navn på denne aktuelle gutten, jeg velger å ha empati og respekt for den eldre damen uten å hate noen og ønske en tenåring banket, skadet og drept!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#vold #ungdom #islamisering #sharialov #fucksharia #neitilsharia #fuckjihad #stoppislamisering #stopp #hat #stopp #islam

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg