Hilsen fra Hege Storhaug (HRS)

«Året 2020 handlet ikke bare om pandemien, men også om en mislykket innvandring som får fortsette, og med islam i dens midte.

Regjeringen røyk etter at H, V og KrF hentet en IS-kvinne til Norge med et påstått dødssykt barn. Mediene var med på «leken», og tidde raskt da det ble åpenbart for de fleste av oss at barnet ikke var i nærheten av å være døende.

Jan Tore Sanner gikk på en skikkelig karamell da han prøvde å dytte voksende økonomiske problem i Norge over på de eldre – de som har skapt velferden vi nyter så godt av. Folk ble med rette rasende, og jeg tror ikke Sanner våger å prøve seg på det skitne trikset igjen. Vi alle som kan lese vet nemlig hvilke grupper som koster oss skjorta.

I 2020 fikk vi også den tragiske handlingsplanen mot muslimhat. Nei, nordmenn er ikke et hatefullt folkeslag. Tvert om, vi har stor omsorg for dem som er sårbare.

Den norske kirken har kun én prest som våger å stille spørsmål ved islams mørke sider, Einar Gelius. Tenk det, kun én prest våger å bruke hodet og si det høyt.

NRK promoterte islam i fjor mer enn noensinne. Det går i ett på Marienlyst med hijab og annen islamreklame. Ledelsen kommer ikke til å gi seg, for akkurat som i politikken er det slik at når de først har kjørt seg inn i et spor, forblir de der.

Norge opplevde for første gang i historien at vanlige folk aksjonerte for ytringsfriheten ved å henge opp Muhammed-karikaturer i det offentlige rommet. Dette skjedde over store deler av landet etter det groteske drapet på læreren Samuel Paty ved Paris.

Og Arbeiderpartiet har gått til kamp mot HRS. Så mektige mener de tydeligvis vi er. Arbeiderpartiet skal få motstand herfra og til Stortingsvalget, for å si det slik.

Les videre min oppsummering av 2020 i innvandringens navn, blant annet HRS sin seier ved det gledelige forbudet mot søskenbarnekteskap og avvergelsesplikt pålagt nærmeste familie ved kjønnslemlestelse, og mye mer.

Takk for det gamle året, og velkommen til det nye!»

– Hege Storhaug

HRS: Året som gikk.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hegestorhaug #humanrightsservice #ritakarlsen #hrs #rightsno #islam #innvandring #pandemi #arbeiderpartiet #høyre #venstre #krf #regjering #media #jantoresanner #einargelius #nrk #mihammed #muhammad #karikaturer #samuelpaty #halshugging #sharia #drap #mord #søskenbarnekteskap #kjønnslemlestelse #samfunnetnorge #åretsomgikk #norge #2020

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg