Hold kjærligheten levende <3


I dag blir det ikke noe innlegg her om politikk, ikke om innvandring, ikke om klima, ikke om psykiske lidelser, sykdommer, plastisk kirurgi eller noen problemer som eksisterer i dagens verden på sosiale medier eller fysisk.

Dagen i dag skal jeg bare koble ut og kose meg. Nyte livet og det positive vi faktisk har enda.

Planen for dagen er først en fin tur med jentene mine, Ella og Ariel, to fantastiske eksempler på at ekte kjærlighet eksisterer. Det er nydelig vær i dag, så tenker en del av turen blir litt inn i skogen også.

Utpå dagen skal jeg ta turen til sentrum sammen med snuppen min. For fire dager siden hadde vi 13 års jubileum. Nå er vi gått inn i det 14.år sammen. Dagen i dag er en fin dag å markere på. Vi starter med en tur på restaurant for en bedre middag.

Jeg vet ikke hvilken restaurant det blir, vi har snakket om Thailandsk eller Indisk. Det er lenge siden vi har spist annen asiatisk mat enn Sushi ute. Vi får se hva det blir til. Blir sikkert veldig koselig og smakfullt uansett, særlig for to matelskere som oss.

Etter restaurantbesøk skal vi på kino. Det blir første turen på kino i år. Vi har bestilt billetter til filmen «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)» eller enklere: «Harley Quinn: Birds of Prey».

Filmen skal være temmelig sprø og underholdende, og jeg liker sprø og underholdende. Jeg gleder meg!

Ellers blir det stille og rolig i helga. Til søndag, da tar vi turen til Paris, Disneyland, shopping og uteliv i kjærlighetsbyen.

Ja til livet!

Takk for at dere leser!!

Ha en flott Valentines dag og riktig god helg alle sammen – hold kjærligheten levende ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#valentine

#valentinesdagen

#valentinesday ❤️

#kjærlighet #glede #livet #moro #jubileum

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg