Hva tenker du om denne vaksinen mot koronaviruset?

Nå er det slik at EU har inngått en rekke avtaler med legemiddelselskaper som skal sikre medlemslandene og EØS-landene vaksine.

EU og EØS er jo skitt samme, bare det at Norge sitter igjen med flere ulemper enn fordeler.

På mange måter er vi et EU land, vi ble lurt inn «bakveien» av vår tidligere Arbeiderparti-leder og ikke-folkevalgte statsminister, nemlig «landsmorderen» Gro Harlem Brundtland. Med god hjelp av hennes daværende assistent, kjent som «tåkefyrsten» Jonas Gahr Støre.

Sistnevnte er i dag leder for Arbeiderpartiet med sitt eneste mål i livet: å bli statsminister i Norge.

Vår statsminister i dag, Erna Solberg er også meeeeget for EU.

Så med det er Norge inkludert i EU sine avtaler med legemiddelselskaper som skal «sikre» medlemslandene og EØS-landene vaksine. Legemiddelselskaper som ikke har avtale med EU vil sikkert ikke være aktuelle, selv om noen av de kunne finne opp en bedre og mer effektiv vaksine mot dette viruset.

Noen som har hørt om vaksinen mot svineinfluensa som vår, den gang, statsminister Jens Stoltenberg, også fra Arbeiderpartiet, anbefalte oss, men visstnok ikke tok selv?!

Jens Stoltenberg satt i styret i finansiering- og vaksinefondet til GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunisation) fram til han ble statsminister i 2005. Tidligere politiker Dagfinn Høybråten (KrF) er også involvert og har siden 2011 vært styreleder. Bill Gates var grunnlegger og er en av alliansens hovedsponsorer.

Fondet skulle gjøre vaksiner billigere til fattige land, det motsatte skjedde og investorene, deriblant godeste Stoltenberg, tjente gode penger. Norge ga den gang 500 millioner kroner årlig til dette vaksinefondet. Bidragene fram til 2015 utgjorde tilsammen 6,5 milliarder kroner.

Konsekvensene av vaksinen mot svineinfluensa var at mange, i de fleste tilfeller barn, utviklet narkolepsi og ble alvorlig syke. Noen av disse fikk erstatning fra staten. Det ble i Norge utbetalt 365 millioner i erstatninger på grunn av en farlig vaksine som statsministeren selv tjente grovt på.

Sykdommen svineinfluensa var fra et virus som opprinnelig smittet mellom svin, og fra svin til mennesker. Våren 2009 oppstod et utbrudd, den gang startet det visstnok i Mexico og utviklet seg globalt etter at sykdommen begynte å smitte fra menneske til menneske.

Viruset spredte seg raskt og Verdens helseorganisasjon (WHO) hvor tidligere nevnte statsminister Gro Harlem Brundtland var generaldirektør i 5 år (1998-2003). Cirka samme tid som Jens Stoltenberg satt i styret til vaksinefondet i GAVI. Det var denne organisasjonen som klassifiserte spredningen av svineinfluensaviruset som en pandemi.

De fleste pasientene i svineinfluensapandemien hadde et mildt, selvbegrensende sykdomsforløp. Det forekom imidlertid også dødsfall, og i Norge anslår man at 32 mennesker døde i tilknytning til pandemien.

Nå er de offentlige tallene som følge av koronaviruset litt høyere, men vi vet at 9 av 10 døde hadde underliggende sykdommer og gjennomsnittsalderen på døde i Norge er 84 år. Mye peker mot at disse døde med koronaviruset, og ikke av det, slik det ofte blir fremstilt.

Jeg kjenner et par stykker som fikk svineinfluensa, de red influensaen av seg og beskrev den som en vanlig influensa. Selv tok jeg ikke vaksinen mot svineinfluensa, og det angrer jeg ikke på.

Uansett.. noen som ser likhetstrekk mellom disse to virusene og pandemiene?

Tidlig under koronaviruspandemien ble det av WHO og under GAVI organisert en allianse for en rask og bred fordeling blant alle trengende land av fremtidige covid-19 vaksiner (Covax-alliansen).

Og nå tilbake til Verdens helseorganisasjon (WHO). De har nå nylig, altså for tre dager siden, oppdatert et vaksinenotat der det kommer frem at i dag er 40 vaksinekandidater i klinisk utprøving, og 10 av dem er i den siste fasen, altså fase 3. 

I dag har assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad opplyst at han tror «en vaksine vil være på plass etter nyttår, altså om cirka tre måneder. Da vil det mest sannsynlig halvveis i 2021 være sånn at ganske mange kan bli vaksinert».

Det tar vanligvis 10 år å lage en vaksine.

Så var det Bjørn-Inge Larsen. Han er en norsk lege og statstjenestemann. I januar 2013 ble han departementsråd i Helse- og omsorgsdepartementet. Han var helsedirektør i perioden 2001–2012 og satt i Verdens helseorganisasjons (WHO) globale styre fra 2010 til 2013.

Larsen har uttalt en vaksine mot Covid-19 vil koste mellom 100-500 kroner, og at man vil trenge to doser.

Når jeg vet alt dette, så er det meget tvilsomt at jeg kommer til å ta hverken to eller én dose av denne vaksinen. Er den hurtig og farlig fremstilt? Eller har den vært produsert for lenge siden og er en del av et «spill»? Snakker vi makt? Penger? En surrealistisk og psyk agenda? Hva tenker dere?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#covid19 #korona #corona #koronavirus #coronavirus #vaksine #pandemi #who #groharlembrundtland #jonasgahrstøre #jensstoltenberg #arbeiderpartiet #eu #eøs #allianse #dagfinnhøybråthen #krf #statsminister #svineinfluensa #billgates #gavi #vaksinefond #legemiddelselskap #høyre #h #ap #legemiddelindustri #vaksinering #profitt #vaksinenotat #ernasolberg #verdenshelseorganisasjon #maktspill #espennostrupnakstad #nakstad #bjørningelarsen #departementsråd #helse #omsorg #globalagenda #politiskagenda #agenda #2020 #tenkselv #norge

4 kommentarer
  1. Synes det går litt fort i svingene med vaksiner. I fjor tok jeg influensavaksine for første gang i mitt liv pga cellegiftbehandling. De bommet på virustypen. Jeg ble ikke syk, men flere andre ble.
   Svineinfluensavaksinen ga jeg faen i, selv om jeg har astma og dermed burde….blablabla. Jeg gadd da virkelig ikke sitte i kø i timer for den vaksinen. En i husstanden fikk influensa og legevakten mente det var nøffegreia. Ok, vedkommende brukte munnbind og lå lavt i terrenget i forhold til oss andre. Ingen andre smittet. Tidenes morsomste kommentar i et kommentarfelt var fra muslimen som fikk skrevet noe om at “Vi muslimer smittes ikke for vi spiser ikke svinekjøtt”. Lo jeg? Oh yes… Det er stadig festlig med folk som glemte IQen et eller annet sted på veien gjennom livet. Kun en av mine unger var umyndig. Jeg sa at vedkommende fikk bestemme selv ang. svineinfluensavaksine, for vi kjente til en eldre kar som havnet på sykehus med lammelser i bena etter vaksinen. Tenåringen min stod over vaksinen. Sikkert veldig lurt.

   I år får jeg influensavaksinen. Vaksine mot covid-19 har jeg ikke helt troen på..i hvertfall ikke ennå. Det er gått for kort tid? Viruset muterer jo og og finnes i tusenvis av varianter, hvordan skal de få til en vaksine som virker når de bommer på influensavariantene rett som det er?

  2. Eventuelt, mistenker jeg de kan ha sittet på denne vaksinen mer eller mindre hele tiden.. Jeg mener.. SARS -viruset er jo også et corona-virus, og da dette fant det for godt å snike seg med flyet til Europa via en hjelpearbeider, ble det jo stoppet før en rakk å si corona-virus! På bakgrunn av dette, så skurrer det liksom for meg at det skal ha vært så himla vanskelig å få snekret sammen ett eller annet som i det minste tok av for det verste i hht et virus av nærmeste slektskap! De bærer seg som om COVID-19 var noe totalt ukjent, men det er det jo strengt tatt ikke..
   Når det er sagt, er det lett å bli for konspiratorisk mht til dette her, men at det foregår lyssky aktivitet i kulissene her, det syntes bare mer og mer sikkert..

   1. Ja, som jeg skrev så tror jeg enten vaksinen er hurtig fremstilt, eller så har de sittet på den en god stund. Disse folka er så gale at uansett så vil jeg ikke ha denne vaksina, vet jo ikke hva den er produsert for å gjøre med oss. Er dem ikke ærlige med oss så er jeg ikke med på dansen deres. Så enkelt er det.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg