Hva tror du på? Islam eller naturen? Allah eller meg?


I Islam er slaveri lov, gjøre mindreårige jenter til konkubiner og barnebruder i tvangsekteskap.

I Islam er homofili ansett som unaturlig og en styggedom. Derfor påstår de at homofili ikke eksisterer. Når solen går ned kommer dobbeltmoralen, og homosex mellom menn praktiseres. Men det kan ikke snakkes om, det kan ikke være åpenhet. Da risikerer man å bli kastet i døden fra en høy bygning, steinet eller halshugget.

Mange islamister praktiserer også Bacha bāzī, (se link nederst i innlegget).

Med denne kunnskapen vil jeg nå bruke noen minutter til å fremlegge en enorm misforståelse om homofili i Islam.

Selvfølgelig vil det komme meningsmotstandere til hva jeg skriver nå, men slik er det, noen må argumentere, selv når de vet at det de sier ikke er riktig (taqqiya). La meg uansett understreke fakta. I motsetning til andre religioner, så er historiene om Lut i Koranen veldig tydelige på at Allah ser på homofili som en unaturlig sykdom.

Nå kjenner jeg at islamistene og islams følgere blir krenka og sinte. Som da de samlet seg på Strømsø Torg og i samlet aggresjon på flere hundre ropte og skreik til SIAN «dere lyver, dere lyver, dere havner i helvete» da SIAN fortalte at Mohammed var en landeveisrøver som tok barnebruder som slaver, deriblant Aisha som var seks år da hun måtte gifte seg med han, og ble utnyttet seksuelt fra hun var ni år.

Islamister og islams følgere blir også rasende når noen fremlegger at vitenskapen viser at Koranen er feil. Å kalle noe unaturlig, i dette tilfellet homofili, betyr at det ikke eksisterer i naturen. Plast er unaturlig og atombombe er unaturlig, det eksisterte ikke før det ble kunstig laget. Homofili derimot har alltid eksistert.


Forskning har vist at nesten alle pattedyr og virveldyr engasjerer seg i homofili. Altså homofili eksisterer i hele dyreriket. Det er faktisk kjent at svaner, pingviner og delfiner har langvarige monogame homofile forhold for livet. Hos pingviner velger homofile og lesbiske par små steiner for å sitte på dem som om de er egg, og er kjent for å passe foreldreløse kyllinger der foreldre dør eller blir spist av hval. Noen vil gå så langt som å stjele egg for å passe på dem, men det har bare blitt observert i dyreparker.

Homofile svanepar gjør det samme når de passer på foreldreløse kyllinger. Når den ene homofile svanen dør, forblir den andre singel og alene til den også dør. Svaner tar monogami på alvor, det er derfor du ser dem i kjærlighetskort! Det er vanskelig å antyde at homofili er unaturlig når homofili er og alltid har vært i naturen.

Man er ganske forskrudd når en tror på falske guder som aldri har eksistert (Allah), starter kriger og begår massedrap som en konsekvens av krangel om hvem gud som er riktig å tro på. Annet enn hos hjernevaskede mennesker eksisterer hverken Allah eller andre guder i naturen. Men derimot eksisterer jeg, jeg er homofil, skapt av naturen 😜😘

Link: Bacha bāzī (Wikipedia)

Link: Homoseksualitet i dyreriket (Wikipedia)

Link: Homofile pingviner adopterer.

Link: Homofile pingviner verden rundt.

Visste dere at blant alle arter i verden er det kun hos mennesket man finner fordommer mot andres kjærlighet, at det er kun hos mennesker at homofobi eksisterer?!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #allah #mohammed #aisha #koranen #homo #slaveri #barnebruder #lut #homofili #tvangsekteskap #unaturlig #naturlig #forhold #kjærlighet #falskeguder #eksistens #pride

 

2 kommentarer
  1. Det er litt artig det der at de har så vanskelig for å akseptere vitenskapelige fakta, samtidig som de hevder å skulle følge koranen til punkt og prikke!
   – For et av kjernepunktene i denne blekka, er Muhammeds siste tale i det hans fartstid på planeten synger på siste verset.. Her gjøres det klinkende klart at dette også er den viktigste, hvorpå det poengteres at de beskjedene som gis her, er de som gjelder der en opplever at noe kan gå på tvers av det som tidligere er blitt sagt og skrevet. Her modereres en haug av de mer rigide sidene som islam er kjent for, i tillegg til at han oppgir en eneste ting som skal gir forrang over hele forbanna skriften, inkludert det som nå fremkommer i den her ‘grand finale’, nemlig at det som eventuelt fremkommer av vitenskapelige kjensgjerninger og menneskehetens fremskritt ellers! For dette, mente han på, var viten som ville bli porsjonert ut etterhvert som utviklingen gjorde folk mottagelig!
   Hvor fucked up ironisk er ikke det, liksom!?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg