Hvil i fred Lars Vilks – måtte folk våkne nå!


I går fulgte jeg kommentarfelt etter at vår svenske kunstner og kunstkritikeren Lars Vilks og hans to livvakter fra politiet døde i en kollisjon med en lastebil. Jeg fulgte også med på hans Facebook profil og jeg er rystet og skremt, ikke sjokkert eller overrasket, men helt forferdet hvordan veldig mange av islams følgere hyllet dødsfallet.

Link: Kunstneren Lars Vilks (75) og to livvakter fra politiet døde i kollisjon (Aftenposten).

Vilks er særlig kjent for sitt omstridte kunstverk «Nimis», en tårnliknende skulptur av drivved som han begynte på i 1980 og som han fortsatte å bygge på frem til sin død. «Nimis» ligger i naturreservatet Kullaberg ved kysten i Skåne sør i Sverige. Han er også kjent for å stille ut en skisse i A4-format av den islamske profeten Muhammed utformet som «rondellhund» på en utstilling med temaet «hund» i Linköping i Sverige.

Denne skissen av rondellhunden bryter med billedforbudet i islam da en hund ifølge islam er et dyr som er urent. Dette medførte at folk har blitt drept pga dette. Vilks har siden den gang for 14 år siden levd på hemmelig adresse med livvakter, under beskyttelse for islams følgere som ønsket han drept.

Den islamske terrororganisasjonen Al-Qaida utlovet en dusør på 100.000 dollar til personen som drepte Vilks, den ville stige til 150.000 om «han ble slaktet som et lam» – altså at han fikk strupen kuttet over.

Alle lattersmileyene og de groveste stygge kommentarer som ble i går tillatt, og som enda blir tillatt på sosiale medier i dag, og hvordan disse menneskene føler at dette er akseptabel adferd. Det er avskyelig. De gjorde altså dette til en fest som viser den totale mangelen disse har for respekt for samfunnet vår og menneskeliv.

Å se hvordan de feiret den triste bortgangen til en forkjemper for demokrati og ytringsfrihet, en mann som kjempet for vestlige verdier viser tydelig hva som skjer i Sverige, Norge og Europa. For det må understrekes, de som skriver alle disse hatefulle kommentarene, det er ikke-vestlige innvandrere som bor side om side med oss. De bor i våre nabolag, og hva disse viser oss med denne oppførselen er at de støtter terrororganisasjoner som Al-Qaida, de hyller å se forkjempere for ytringsfriheten bli drept. De har ingen sympati med avdødes nære og kjære, de bryr seg ikke om pårørende. Det eneste som betyr noe er islam, Allah, og landeveisrøveren, massemorderen Muhammad.

Islamistene ønsker å ramme det åpne, moderne samfunnet de ønsker oss tilbake til 600-tallet, islams storhetstid hvor Muhammeds vrede hersket og grusomhetene fremstilt i Koranen ble til, den utgaven muslimene fremdeles bruker, utgaven til kalifen Uthman ibn Affan. Disse ønsker vi skal leve under de lover og regler som er skrevet i koranen. Derfor ønsket de Lars Vilks Drept.

Islams følgere ønsker Jihad og sharia, altså bestialske, barbariske grusomheter. Dette er ikke greit, vi ønsker ikke bringes tilbake til en en slik tid, vi kan ikke ha Jihad og sharia her, siviliserte mennesker i et moderne samfunn ønsker ikke disse grusomhetene. Folk må våkne opp for ikke-vestlig innvandring og islam, hva islam medfører. Hvordan islams følgere nå viser seg etter bortgangen til Lars Vilks understreker veldig hva jeg skrev i dette innlegget for litt tilbake siden. Måtte Lars Vilks få hvile i fred, og måtte hans ettermæle være at nordmenn begynner å våkne. Nå må norske politikere og nordmenn reagere!!

Link: Opplys de innvandringsnaive!Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #terror #hat #samfunn #larsvilks #kunstner #kunstkritiker #karikatur #islamisme #koranen #muhammed #jihad #sharia #europa #sverige #norge #død #hvilifred #ettermæle #bunnytrash

15 kommentarer
  1. Fy søren er det mulig at folk kan kommentere sånn i en tragisk sak. Enig med deg, DER kunne fb steppet inn, men roboten var nok opptatt med å utestenge slike som meg. 🤦‍♀️

  2. Leste om det i går jeg også. Fikk ikke sove, for jeg ble så forbanna! Det var akkurat som forventa i går! Er jo bare helt utrolig at det her ikke gripes tak i. Som det så godt var skrevet «Bruke mange millioner mot rasisme, men hva med hatet fra muslimene»🥵Helt for jævlig er det!!!!!!!!Jeg virkelig Hater islam og islamisering av Norge. Og det må det få være lov å si og folk må få opp øya for det her, og det må ta slutt!!! Nå høres jeg ut som en sint hater, rasist, var d ikke🤗Nei!!!er oppriktig bekymra og tenker på det her hver dag..kan ikke sette barn til verden om det her skal fortsette hvertfall😔Og nå må det frem i lyset hvem som står bak alle overfallsvoldtektene, knivstikkingene osv. i media!!! Og det nytter ikke å angre når vi står der m dritt til knea og svenske tilstander. Som vi allerede har, dette er bare begynnelsen. Helt, helt forferdelig!!! 😭
   Takk Roger, for at du deler, du har en kraftfull og viktig stemme!!!👍😊
   Og Stakkars stakkars Lars, færlt å lese om hans siste tiår🙈Måtte han hvile i fred. Det var ikke forgjeves..

   1. De som ikke er bekymret nå har ikke vett. Uten vett så kan man ikke bekymre seg. Takk for at du stikker innom, kommenterer og deler hva du tenker. Ja, vi kan ikke la den mannens kamp være forgjeves, folk må bli flinkere til å si fra, nok er nok med ukultur og elendighet som importeres. Takk igjen for at du «besøker» meg.

  3. Tror det er uvitenhet. Og som du vet, det er så mange som følger strømmen. Og det er lett å være etterpåklok. For min del har jeg hatt disse tankene siden ungdomsskolen. Og det ble ikke bedre av å beg å Åssiden vgs..fy flate for en forkastelig oppførsel på gjengen..😔Og kan bare se for meg bussen hjem til Fjell fullasta som du har beskrevet, jeg får virkelig angst bare av tanken!!!De som ikke har opplev, har ingenting de skulle ha sagt!!!
   Og noe som gjør meg så trist er at de som sier at nei, sånn kan dere ikke holde på i Norge,de blir stempla. Det gjør at så mange holder munn. Får Tilogmed høre det av min egen mor om jeg åpner meg for mye..Nå må du skjerpe deg, ikke sånn jeg oppdro deg..Huff!
   Ikke at jeg prøver å provosere. J utlendinger osv. Nei, det går på Alt det du skriver om, som jeg synes at er så tøft gjort at du gjør!!! Vi vet jo alle hvordan det Kan gå med de som sier meninga si der..😔Er så forferdelig færlt at jeg får tårer i øya bare å skrive om det. Når det viser seg om 10-20 år hvordan denne integreringen har tatt fatt så bor ikke jeg i Norge lenger.

  4. Bibelen forteller oss at Abraham fekk to sønner, den fyrste med Hagar, ei egyptisk tjenestedame/slave, Ismael, som vart stamfar til araberane. Med Sara, kona, fekk han Isak, som vart stamfar til jødane.
   Hagar og Ismael vart ført ut i øydemarka, og etterlatt der.
   Så står der at Ismaels etterkomerar skulle verta talrike som stjernene, og ha ei åtferd som villhundar.
   Så er spørsmålet, kan me forventa noko betre frå “villhundar”? Vel, eg gjer det ikkje.
   Verte eg forbanna på slik åtferd? Ja, så absolutt. Og kva eg meiner skulle vore gjordt med dei, passer definitivt ikkje inn i kategorien politisk korrektheit, og sosialistane hadde grete sine modige tårer, om eg fekk viljen min. For å seia det slik, der hadde definitivt ikkje vorte søkt om bønnerop på Fjell i Drammen.

   1. Du har fått det med deg ja, jeg er så eitranes forbannet, kan ikke bo her hvis de skal begynne med bønnerop, er jo naboen vår, jeg kommer til å klikke da.

    1. Å ja, det var ikkje til å unngå, når ein fylgjer visse Frp-politikarar på fb.
     Nei, det verte ikkje leveleg for nokon normale folk der då. Det verte vel berre eitt tidsspørsmål før nokon klikkar, og lagar massakre i den moskeen, om dei får lov til det.
     Så evneveike flesteparten av våre politikarar er, verte eg ikkje overraska om det går igjennom. Idiotane skjønar jo ikkje konsekvensene av det dei styrer med.

     1. Hva som helst kan skje da, så per nå tenker jeg det beste for oss blir da å selge leiligheten, men så gjenstår det å se hva gjenstående verdi for en leilighet som står rett ved en bønneutspyende islamklosse vil være.

  5. Det er ikke til å holde ut på noen som helst måte. Helt sykt er det. Mommo advarte meg om dette når jeg gikk på barneskolen. Bare vent..åra har gått, de har kommet seg på tinget, de har bygd moskeer, stein for stein. Og akkurat som kun spådde, nå er det bare å vente på at de skriker det ut. Si ifra om dere trenger hjelp til flyttelasset!
   Får ikke sove i natt heller🙄Dette tar virkelig opp tankene mine. Har så lyst til å skrike,med høyere stemme enn deg🙈🥵F altså

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg