Hvitvask i FN og Norges legitimering av Taliban!

Norge tar opp igjen bistanden til Afghanistan. Men den skal bare skje gjennom internasjonale og ikke-statlige organisasjoner sier vår utenriksminister Anniken Huitfeldt. Jeg gremmes..

Anniken Huitfeldt og den norske regjering fremstiller situasjonen i Afghanistan som katastrofal. Det er den virkelig. Hvilket det ikke er noen som benekter, situasjonen i Afghanistan ER grusom.

Det som ikke virker til å bli tatt i betraktning er at denne situasjonen er skapt av Taliban. Et kynisk samvittighetsspill endrer ikke det faktum!

Det er Taliban som må ta ansvaret for dette!

Uansett hvilken form for økonomisk støtte som gis til Afghanistan vil uten tvil alltid gagne Taliban og deres terrorvirksomhet for å innføre totalitær islam og sharia. En økonomisk støtte fra Norge og uansett land vil selvfølgelig bli utnyttet av Taliban og dette er helt klart en legitimering av terrorregimet.

Når Norge gjenoppretter bistand til Afghanistan så støtter vi ytterligere mer islamisering og terror. Herunder hersker ingen tvil.

Link: Islamister i Afghanistan henrettet 7 år gammel gutt (Dagen)


97 prosent av Afghanistans befolkning står i fare for å falle under fattigdomsgrensen noe som utenriksminister Anniken Huitfeldt hevder er det viktigste argumentet for at Norge nå gjenopptar bistanden til Afghanistan.

Media og hjelpeorganisasjoner hyller vedtaket og overgår hverandre i sin beskrivelse av hvor forferdelig situasjonen er i landet. Norge blir nærmest angrepet av disse organisasjonene med sin status som en humanitær stormakt, og det fremstilles av media som om at vi har en fordømt plikt til å hjelpe. Og det store og hele bildet blir fremstilt annerledes, de reelle konsekvensene av denne bistanden snakkes ikke om, det sørger media for.

Hvordan humanitær hjelp er det som gis med denne bistanden? Jo, vi hjelper terrorister! Det vil si at vi hjelper ikke, vi gjør det motsatte. Vi kaster ved på bålet for liksom å slukke det? Enhver idiot vet at en heller ikke bensin på et brennende bål for å slukke det.

Det å forsøke hjelpe mennesker som lider i andre land er vel Norge største bidragsyter for, det i så stor grad at konsekvensene er at vi har begynt å ødelegge eget land med stadig import av ukulturer og uvettig innvandring, i den grad at det snart ikke er håndterbart, i tillegg til enorme beløp som sendes ut av landet. Samtidig sliter Norge med at egen befolkning stadig får økende antall, da særlig barnefamilier, som havner under fattigdomsgrensen.

Kriminaliteten skyter til værs. Alle boutgifter skyter til værs, kostnader for ferdsel skyter til værs, matutgiftene skyter til værs. Og i tillegg har Norge stadig flere aktører i maktposisjoner som ønsker legge ned vårt velferdssamfunn og oljeindustrien som er selve grunnlaget for norsk velferd, trygghet og stabilitet.

Link: Taliban #50erikkenok

Link: Skal vårt Norge underkastes?

Det til side, så er det også slik at afghanerne flest har akseptert Talibans styre med de konsekvensene det uunngåelig måtte få. Da er det jo helt meningsløst å tro at man hjelper, fremfor å støtte terror som da vil bli større og mer av. Enhver økonomisk bistand til Afghanistan vil være å støtte totalitær islam og sharialover, kvinneundertrykkelse, offentlige henginger av uskyldige mennesker, vold og misbruk, tvangsekteskap, voldtekter, barnebruder, lemlestelser og en uendelig oppramsing av umenneskelige grusomheter i islams navn.

TV-aksjoner i Norge for å samle inn penger til økonomisk bistand mot alle disse tingene Afghanistan og Taliban står for er ren idioti og symbolpolitikk for egoistiske mål, ikke for å gjøre noe med problemene. I år ble det samlet inn store summer fra den norske befolkning for å stanse barnebrud-virksomhet. Vi blir regelrett latterliggjort når vår egen regjering sender penger til disse regimene som faktisk er de som tvinger jentunger inn i ekteskap, misbruker den, voldtar dem og har dem som husslaver innpakket i kledninger for at de ikke skal være noe annet enn underkuet og underkastet.

Islam betyr underkastelse.

At Norges regjering nå har vedtatt å gjenopprette bistand til Afghanistan vil kun være med på å underbygge og legitimere de største og verste umenneskelige handlinger som begås i vår verden i dag. Norge og vestlige land viser tydelige svakheter når våre politikere ikke vil eller gagner å se utviklingen i Afghanistan i en større sammenheng.

Link: Når man ikke lærer av historien.

Til slutt det dummeste oppi alt dette er Anniken Huitsfeldts uttalelser til NRK hvor hun påstår at man vil sikre at hjelpen ikke går direkte til Talibanmyndighetene, og da kanalisere hjelpen gjennom FN-apparatet. Ikke bare legitimerer Norge Taliban, men penger gjennom FN stinker korrupsjon og hvitvasking i tillegg.. just saying!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bistand #afghanistan #taliban #islam #vold #kriminalitet #kabul #ytringsfrihet #jihad #sharia #koranen #klankultur #terror #husslsver #tvaksjonen #terrororganisasjon #barnebrud #voldskriminalitet #kniv #machete #drap #allah #islamisering #korrupsjon #kvinneundertrykkelse #terrorisme #makt #indoktrinering #terroristorganisasjon #fremskrittspartiet #huitsfeldt #ap #sp #frp #kvinneundertrykkelse #voldtekt #politiskmakt #tvangsekteskap #henging #anikkenhuitsfeldt #muhammed #hvitvasking #utenriksminister #regjering #arbeiderpartiet #jonasgahrstøre #norskeskattepenger #trygvevedumslagsvold #vedum #slagsvold #støre #gahrstøre #fn #norge #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Men å bry seg om at norske pensjonister lever under fattigdomsgrensen, det bryr hun seg ikke om🤬🤬🤬

   1. Neida, det betyr ingenting så lenge hun har mat på bordet selv, får feit lønn og gratis ditt og datt, og hun kan bidra til at Taliban slipper å legge mat på bordet til befolkningen i Afghanistan, så får de mer midler til å bedrive terror. Minner litt om det tyske arbeiderpartiet på 40-tallet.

  2. Det er sikkert ikkje pk å seia det, men ein slik galge burde stått på Løvebakken, og brukt til dei som ikkje jobber for det norske folk. Då tenkjer eg me hadde fått demokrati igjen i Noreg ganske så kjapt. Og der ville ikkje vore ein politikar som ikkje satte Noreg fyrst.
   Gjer Noreg Godt Igjen, GNGI.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg