«Livets største glede»

Hahaha.. det er ganske psykt når en våkner om morgenen og tenker «hva har jeg å se fram til i dag», og det første jeg tenker er å lage meg en kaffeblanding med Tassimo kaffemaskinen jeg kjøpte meg nylig og sette meg på balkongen og ta en røyk. Det er som om kaffe og røyk er den største og eneste gleden i livet mitt nå. Og jeg som lenge ikke kunne fordra kaffe.

Ja, for det er livet mitt nå, kaffe, røyk, kaffe, røyk, kaffe, røyk. Hahaha.. ja dette er sunt da gitt! Og nei, jeg gir ikke slipp på dette. Når kaffe og røyk er den gleden jeg har her i livet her jeg sitter alene så gir jeg det virkelig ikke fra meg. Jeg har gitt fra meg nok her i livet, så nå setter jeg foten ned. Hadde noen kommet å gitt meg en liten klump med hasj så hadde jeg mer enn gjerne tatt i mot. Ikke til å le av, men når jeg har det slik, tenk på hvordan ungdommen har det. Man kan vel gi dem hva som helst og si «prøv dette». De er vel desperate etter noe nytt i livet, eller noe annet. So there’s that!

Men men.. folk setter ikke foten ned. Foreldre protesterer ikke mot tiltak og frihetsberøvelsen som pågår. Alle nikker og bukker mens nåtidens barn og ungdom fordummes og deres framtid ødelegges mer og mer. Her i Drammen er det slik at ingen barn og ungdom i hele Norge er blitt fratatt så mye over så lang tid. Frihet, skolegang, læring, rutiner, trening, fritidsaktiviteter, positiv sosialisering og så videre. Vi hører om alt det gale som skjer i ungdomsmiljøer, dårlig oppførsel, nasking i butikker, hærværk, slossing.. værsågod, enhver handling får konsekvenser, å velge ikke sette foten ned er også en handling.

Så ja, gi meg noe hasj så blir dagen min enda bedre enn den kun er med Tassimos kaffe og røyk. Men det sier jeg bare, skal ikke kimse av kaffen til Tassimo, jeg synes den er dritgod. Har bestilt en stor eske med forskjellige varianter kaffe til Tassimo, og jeg forventer at jeg får beskjed fra posten at jeg kan hente forsyningen i dag.

Det er planen i dag, utenom kaffe, røyk, kaffe, røyk, kaffe, røyk. Hente kaffe på posten. Når jeg har gjort det tenkte jeg å stikke innom ei venninne som bor rett ved der. Tenkte vi kunne ta oss en kaffe og en røyk på balkongen hennes, hahaha..

Neida, det blir vel mer ut av denne dagen. Den må bare få starte først. Ser at det er sol og fint vær ute. Det er deilig, det liker jeg. Så etter morgenkaffe og røyk, og litt mer kaffe og litt røyk til så kan jeg plante om noe chilli- og tomatplanter i potter. Og så skal jeg jo gå en tur med jentene.. så etterhvert baller det nok på seg. Blir mye kaffe i hvert fall, hehehe..

Blir sikkert en fin fin dag dette 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jatillivet #kaffe og #røyk 😂

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg