Nå kommer de snart gjennom Storskoggrensa til Norge!


Velkjent er det at jeg er sterkt innvandringskritisk, da særlig innvandring fra ikke-vestlige land. Det som en gang ble uttalt skulle være en berikelse har heller blitt til noe som skremmer meg. Religion er skremmende, farlig ukultur er skremmende, den som ikke til nå er skremt innehar lite vett. Gjennom historien har det vært mye grusomt som en konsekvens av religion, samtidig har flere religioner blitt mer romslige og personlige hvor man ikke blir påprakket andres tro, og religionene greier i all hovedsak å tilpasse seg i den tiden vi lever. Men ennå den dag i dag har vi en ideologisk doktrine hvis følgere ikke ønsker å integrere seg i andre samfunn, men at alle andre skal tilpasse seg dem og tilrettelegge for dem. Vi snakker om den indoktrinerende politiske ideologien islam som inntar og overtar samfunn etter samfunn forkledt under begrepet ’religion’.

Hvordan religion i 2021 er det som straffer de som forlater den? Hvilken religion kan man ikke forlate uten risikere å få sitt liv lagt i ruiner? Islam er den eneste religionen. I islam er det tvangstrøye. En skal ikke unnslippe, en blir tvunget til å være innad, eller straffes. I islamske land blir man fengslet for å forlate islam. I hele 10 islamske land, enda den dag i dag i 2021 får man dødsdom for å forlate. Og det er staten som straffer deg, men samtidig er det også en sosial kontroll, slag og spark, og familier som fryser deg ut hvis du bryter ut. Høres det ut som en religion?

Selv hvor jævlig islam er, så reiser innvandrere fra islamske land for å innføre islam her. De fleste vil ikke forlate islam, det vil straffe seg, derfor vil de heller gjøre Norge til islam.


Oslo og Drammen er blitt beryktet for en voldelig dominanskrim og klankultur som styres av ikke-vestlige islamske innvandrere. Drap, skyting, knivstikking, ran, overfall, bilbranner og gjengkriminalitet er den nye normalen for vår hovedstad. Noen områder i byen er spesielt utsatte, men ingen områder er trygge. Det eneste sikre er hvor tiltagende og grov kriminalitetsutviklingen er blitt. Og de som tror dette er spesielt for Oslo-området, eller Drammen, de har en vond oppvåkning i vente. Stormoskeer bygges ut over hele landet, og debatten om islamske bønnerop fra disse moskeene er godt i gang.

Og hva skjer oppe i nord?

Det er en pågående underskriftskampanje mot muslimske bønnerop fra moskeer i Norge. Folk som bor nordpå har sett så lite til alvoret i at våre byer blir mer og mer islamisert at de tror at om én moske i Drammen får tillatelse til bønnerop, så vil det ikke påvirke dem selv. Det vil ikke skje der oppe. Nåvel, de islamske trossamfunnene nordpå er kanskje veldig små enda, men de er der.

Nå kan det jo også se ut som om Norge forventer en ny invasjon av ikke-vestlige innvandrere over grensa fra Russland til Norge. Altså, i 2015 kom 5000 migranter over Storskoggrensa til Norge. Kommer de seg hit så har jo Norge inngått avtaler som sier at de skal være her i asyl til søknader er behandlet og masse blablabla som er helt idiotisk, men russerne lo garantert godt og viste sikkert vei for disse da de tok sitt inntog i vårt lille land.

Nå har vi altså et helt nytt scenario på gang, det åpnes et nytt stort asylsenter i lille Kirkenes. Dette asylmottaket skal «kunne ta imot nyankomne asylsøkere over nærliggende grenseoverganger hele døgnet, alle årets dager,» skriver UDI på sine nettsider. På asylgiganten HERO sine nettsider opplyses det at mottakets administrasjon vil ha lokaler i det gamle sykehuset på Prestøya.

Det er helt tydelig at her er et prosjekt på gang hvor det skal tas imot en asylstrøm. Per 1. januar 2020 besto lokalbefolkningen på Kirkenes av 3 492 personer. Så gjenstår det nå og se hvordan lokalbefolkningen vil trives med det vedtatte kommende mangfoldet. For ikke tro at disse skal integreres i det norske samfunn, respektere vår måte og vårt levesett, nei her skal det tilrettelegges og ordnes for dem. Nå snakker vi ikke 7-8 stykker, prøv heller sånn minimum 150. Så da er det bare å få inn halal-merket mat i butikkene og åpne egne etniske kafeer.

Kanskje Kirkenes kan få en stormoské som denne i Drammen som ønsker bønnerop? Se for dere finnmarkværingene når følgende ropes ut over befolkningen:

«Allah er større, Allah er større. Jeg vitner at det ikke finnes noen annen guddom enn Allah. Jeg vitner om at Muhammed er Allahs sendebud. Kom til bønn. Kom til fremgang. Allah er større (enn alt), Allah er større (enn alt). Det finnes ingen annen guddom enn Allah».

– «Neida, sånt nåkka skjer ikkje hær sei han Jendor, mens ho Olga nikke samtykkanes fra fjøsn!»

Vi får se, det eneste jeg vet at hva som skjer i Drammen angår hele Norge inkludert Kirkenes. Og det som skjer i Oslo angår også hele Norge, inkludert Honningsvåg og Finnsnes. Det som skjer i Porsgrunn, Bergen, Bodø, Fauske.. alt angår og påvirker hele Norge. Alt fra Bønnerop i Drammen til nytt stort asylmottak på Kirkenes. Og asylmottaket er klart, så da får vi se hva som kommer. For kommer gjør det, folk setter jo ikke foten ned, befolkningen må jo faktisk stå sammen og si nei, ikke bare sitte på hver sin kant i landet og mene at dette ikke påvirker eller angår en selv. Da går man på en kraftig smell!!

Signer underskriftskampanje mot bønnerop fra  muslimske moskeer ——> HER!!

Takk for at du bryr deg. Norge først!!


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #moské #samfunn #islamisme #asyl #dødsdom #koranen #jihad #sharia #religion #asylmottak #storskog #russland #islamisering #mohammed #bønnerop #politikk #doktrine #prestøya #indoktrinering #allah #finnmark #flyktninger #migranter #asylsøkere #ideologi #drammen #porsgrunn #bergen #trondheim #fauske #alta #kirkenes #norge #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Ja, det verte spanande å sjå korleis finnmarkingane vil reagera på ein masse framanlendingar som ikkje har/vil ha respekt for Noreg og det norske folk.
   Trur ikkje det fell i god jord.
   Det bør det ikkje heller, for den del.

     1. Dette er jo en åpen invitasjon, det gjør meg forbanna, for det er UVETTIG innvandring jeg er totalt imot, under uvettig innvandring befinner det seg terrorister, voldtektspersoner, dominanskriminelle og hard core islamister, nei takk!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg