Når en går ei mil.


Når sant skal sies så har jeg vært sløv med å gå turer i det siste. Jeg var jo så flink før snuppen min gikk til ferie, men disse tre ukene han har hatt fri fra jobb så har det heller vært sløvt.

Vi har heller brukt dagene til å spise ute en del, vært på stranda, var en dag i Svelvik, hatt de etterlengtede innflyttningsfestene i helgene. Altså vi delte «innerste sirkel» i to puljer og inviterte til innflyttafest to lørdager på rad. Noen dager har vi grillet og kost oss her oppe på Fjell. Så ukene har gått fort, vi har kost oss, men som sagt lite mosjon.

I går gikk jeg 4 km, det ble en «prøverunde». Og i dag har jeg gått litt over ei mil. Mange rare observasjoner på turen. Ser at det å knuse glasset i busskurene her på Fjell er noe som «trender» for tiden. Her for et par uker siden var et par busskur knuste. Det tok maks et par dager så var det satt inn nytt. I dag var et nytt busskur knust igjen. Lurer på hva budsjettet er i året på å reparere hærværk her på Fjell?!


En annen observasjon er et hus rett her nede hvor de har masse forskjellige dyr. Har observert katter, høner og kaniner gå løst på eiendommen. Noen ganger har de et gjerde i portåpningen, andre ganger ikke. En gang måtte snuppen min redde en kanin som var ute i bilveien der. I dag satt ei høne i portåpningen, og gjerdet borte. Jeg skremte den inn på eiendommen igjen. Portåpningen går rett ut i bilveien. Er jo ikke forsvarlig slik jeg ser det. Bilene gasser jo på opp akkurat der.


Disse observasjonene var på vei hjemmefra. På hjemveien (Austad) møtte jeg på masse døde humler. Vanskelig å telle, men mange titalls, sikkert hundre humler, på en strekning på 7-10 meter. På fortauet. På hele turen så jeg ingen døde humler ellers, bare akkurat der. Synes det var veldig merkelig jeg. Er dette vanlig? Noen som kan fortelle meg hvorfor slikt skjer??


Det med humlene er sikkert en konsekvens av menneskers handlinger, på samme måte som de knuste busskurene, og hønene på vei ut i trafikken. Det må da være måte på «frittgående høns», man skal jo ta vare på dem.

Det heter at det er mange rare dyr på denne planeten, men mennesker er jommen «rare» vi også, på en teitere måte!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#tur #mosjon #folk #dyr #hærverk #høner #kaniner #katter #humler #busskur #wenchemyhre #duogjegogvito #fjell #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg