Når gleden blir tatt av været.

Man blir litt satt ut når man driver og ordner og gjør seg klar for noe som har vært planlagt over tid, og plutselig får man beskjed om at det ikke blir noe av likevel. Det var det som hendte i dag, så nå ligger jeg på sofaen og prøver å se TV-serie på HBO.

Vi, altså snuppen min og jeg, har flere ganger reist til Sverige på tur på søndager. Flere av disse turene har vært litt tungt å stå opp, komme seg i dusjen, stelle seg, lage frokost, gå tur med jentene og alt det der før vennene våre kommer og henter oss. Vi bruker kjøre til Sandefjord og ta båten over til Strømstad. Noen ganger føles også bilturen til Sandefjord litt tung.

Den store årsaken til «alt er så tungt» er fordi vi bruker å ta oss en fest hovedsaklig på lørdager. Det bruker vi å gjøre selv om vi skal på søndagstur. Altså det er jo stor sett ikke noe problem, og når vi er kommet ombord på båten så storkoser vi oss bare. På båtur med gode venner, spiser mat på restaurant, litt shopping og gode samtaler, det kan aldri bli feil.

Denne gangen bestemte vi oss for å ta festen på fredag, og slappe av hele lørdag. Så det gjorde vi. Egentlig skulle vi feste hos noen andre, men noe skjedde, så da tok vi festen hos oss i stedet for. Vi ble til sammen 8 stykker her som drakk gode drinker, spilte musikk, lo og hadde det gøy til litt ut på natten.

Lørdag slappet vi bare av, så på TV-serier og fikk hjem masse deilig sushi.

I dag sto jeg opp, gikk ut med søppel, luftet hundene så dem fikk gjort fra seg. Så satte jeg på en maskin med klær, og snuppen min laget frokost. Deretter tok jeg oppvasken og gikk i dusjen mens snuppen min gikk tur med jentene. Det var da jeg holdt på å kle meg klar for tur at jeg fikk meldingen om at det ikke ble tur likevel. Fjord Line hadde innstilt den båtturen vi skulle være med på, det på grunn av dårlig vær.

Jeg var sååå klar for tur, godt selskap og god mat. Jeg hadde til og med satt fram et eget krydder som jeg hadde tenkt å prøve på noen av rettene i restauranten. Hahaha.. Så da beskjeden kom ble ikke bare jeg satt ut, men snuppen min også. Han har nå stukket på bingo (lol) mens jeg prøver å komme meg gjennom siste sesong av av den overvurderte mafia-serien (min mening) The Sopranos.

Det blir nok en bra dag uansett, bare skuffet over været som ikke ville la oss ta en tur vi hadde gledet oss til – håper snuppen min vinner på bingo så blir det kanskje sushi på meg i dag også!

Ha en riktig fin søndag alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#søndagstur #venner #sandefjord #strømstad #sverige #shopping #kos #restaurant #buffet #mat #glede

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg