Nei til raketter!

I hele mitt voksne liv har jeg vært imot raketter, og jeg har mange argumenter for å være i mot. Men å diskutere dette med noen som allerede har bestemt seg, har liten hensikt.

Barn, ungdommer, voksne og eldre med angst. Hjem som brennes ned. Mennesker og dyr som blir skadet. Husdyr som blir livredde. Fugler og dyr i skogen som ikke kan beskyttes og ikke har noen anelse om hvor å gjøre av seg. Alt dette for at rakett-kåte skal få ha sin «moro».

Jeg husker ei dame som kalte seg «sjøfarer» på Facebook som ba meg ta med meg hundene mine og dra til fjells. Skal liksom få ting til å høres så enkelt ut. Så enkelt er det ikke. Jeg er ufør, trenger medisiner og må ha pustemaskin tilgjengelig. Andre funksjonshemmede sitter for eksempel i rullestol, skal de bare ta kattene sine med seg og reise? Hva med blinde og deres førerhunder? Jeg kan fortsette i det uendelige…

Jeg så en dame skrive på FB at det er de som så inderlig vil ha rakettoppskytinger som burde få forbud. Jeg skjønner godt hva hun mener. Folk som vil skyte raketter på bekostning av dyr og menneskeliv må være gale!

I dag la snuppen min ut følgende status på Facebook, og jeg ble stolt og holder veldig med han i hans ord:

«Kjør på med fyrverkeri folkens, mange branner i natt, 6 øyeskader hvorav 4 er alvorlige hvor de mest sannsynlig ikke klarer å redde øyet, 4 hester som ble livredde og stakk av som er funnet blodige og ille skadet, og for ikke å nevne alle andre dyr som har blitt livredde og skadet etter nyttårsraketter, kall meg gjerne idiot men jeg er imot raketter når slike alvorlige ting skjer, vet jeg ikke får gjort noe med dette alene men synes det er min fulle rett å skrive om virkeligheten og hva som skjer, ønsker alle mine venner et godt nyttår og ta vare på hverandre og vis mere kjærlighet og omsorg, klem fra meg».

Forøvrig kan jeg nevne at snuppen min jobber på akutten på sykehuset, og med det sagt så vil jeg gjenta hans siste ord: ta vare på hverandre og vis mer kjærlighet og omsorg, klem fra meg 😘.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#raketter #nyttårsfeiring #dyr #mennesker #voksne #eldre #barn #ungdom #hunder #katter #fugler #hester #rev #elg #ekorn #fyrverkeri #frykt #redsel #angst #skader #ulykker #brann #menneskeliv #liv #død #tortur #smerte #funksjonshemmede #blinde #virkeligheten #kjærlighet #omsorg #jatilforbud #neitilegoisme #forbud #egoisme #nei #stopp #jatillivet

 

 

4 kommentarer
    1. Jeg har selv en katt hjemme og han var ute mens rakketene ble skytet opp. Vi var redd det hadde skjedd han noe, men vi kan ikke gjøre noe med og du trenger ikke ødelegge tradisjoner for de er redde i noen timer, men går fort over og der er snakk om en gang i året ærlig talt!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg