Oppriktig, gjennomtenkt og original.

Der kom meldingen om at jeg har «gått ut av mitt gode skinn» og at vedkommende medblogger har sluttet å lese bloggen min etter å tidligere ha omtalt den som innholdsrik, med masse substans og i det hele tatt en av de beste bloggene i dagens blogglandskap. Så jeg vet ikke hva jeg skal tro på, for i samme melding står det at vedkommende har sluttet å omtale toppbloggere, men det er jo nettopp hva hun gjør. Haha.. hun får gjøre hva hun vil. Jeg hadde tøffe dager da jeg «gikk ut av mitt gode skinn», hadde feber og spyttet blod.

I dag ler jeg. Har hatt veldig bra dager og «as we speak» ligger min lille familie og jeg strødd på sofaen her og bare slapper av og setter pris på hvor heldige vi er som har hverandre og ikke er der at vi har såpass problemer med eget liv at vi må leve det gjennom andre, komme med daglige oppdateringer om andres liv. Kjærligheten er størst, ja til livet!

Så nå tenkte jeg å bare skrive litt om det å være hyggelig mot andre.

Vær oppriktig. Det er ikke noe poeng i å være hyggelig bare for å fremstå som det, eller hvis en har et egoistisk ytre motiv. En vil bare fremstå som falsk, og det vil ikke gjøre at den andre personen føler seg bra med seg selv i det hele tatt. Forsikre deg om at du er ekte når du er hyggelig. Det er viktigere å være oppriktig og ekte enn å være «hyggelig».

Vær gjennomtenkt. Bak komplimenter og fine ord en gir bør det være innhold og mening. Tenk på hva den andre personen vil høre, hva som har plaget dem, hva usikkerheten deres er, eller noe de måtte føle tvil om. Så tenk på noe hyggelig og betryggende å si som løser disse bekymringene, til eksempel.

Vær original. Å komme med et virkelig unikt kompliment som de aldri har hørt før, kommer selvfølgelig til å vinne deg ekstra bunny-poeng. Prøv å være original når du er hyggelig, og ikke bare si nøyaktig det samme til hver eneste person du møter. Jeg får helt mark når jeg merker at folk komplimenterer på akkord. En kveld hørte jeg ei jente si til tre andre forskjellige jenter at de hadde de fineste øyne hun hadde sett. Etter den siste fikk kompliment spurte jeg jenta om hvilken farge den siste hadde på øynene. Jeg måtte bare, og mine antagelser ble bekreftet.

Så…

Jeg synes det er veldig hyggelig at dere stikker innom bloggen min, jeg setter ekstra stor pris på at dere kommenterer. Mennesker som gir av seg selv er de jeg liker best. Ha en riktig fin kveld 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#oppriktig #gjennomtenkt #original #bunnytrash

12 kommentarer

Siste innlegg