Overfladiske folk og tåkeprat orker jeg ikke!

Har du hørt om å lage en ‘åpen søknad’ i forbindelse med jobbsøking? Det er en søknad der du forteller om deg selv, dine kvalifikasjoner og erfaring. En leverer denne til steder en har lyst å jobbe, selv om de ikke har utlyst noen stilling. Det er for å være i forkant, å vise sitt engasjement før plassen utlyser stilling. En kan være heldig å få en fin jobb på denne måten.

En lignende måte bruker jeg å invitere til vorspiel og fest hjemme hos meg og snuppen min. Vi skriver på Facebook at vår dør er åpnen for de som har lyst å komme på vorspiel. Ta seg noen drinker, møte oss, møte nye folk, og kose seg i sosialt samvær. Vi ønsker å være inkluderende, samtidig som vi trives i selskap med hyggelige mennesker og venner.

Jeg har ikke til dags dato, eller hittil i livet mitt hørt om at de som har levert åpen søknad til potensielle arbeidssteder har fått tilsendt svar som er negative. Det er jo når en har positive svar en svarer på slikt. Men jeg opplever desverre stadig at bestemte mennesker svarer på vår åpne invitasjon til fest: De har sååå lyst, men skal reise bort, jobbe, er syke og så videre. Og veldig ofte bruker de ungene sine som unnskyldning. Hjemme med barna, barnehelg, har ikke barnevakt og så videre. Hurra for alle som prioriterer å være sammen med sine barn, det liker jeg ❤️

Jeg er ikke interessert i bortforklaringer, jeg er ikke i interessert i å vite at dere har lyst og ikke kan, for hva skjer når dere kan..?

Det er dét jeg synes er trist med dette, at når disse samme menneskene har fri fra jobb, ikke har andre planer, barna er bortreist. Da hører man ingenting. Hvor ble det av denne lysten de selv nevnte? Så ser man på sosiale medier at de skal på pub. Eller man møter dem ute på byen etter vorspiel. «Åååå, SÅ hyggelig å se dere», sier de. «Vi finne på noe sammen en gang snart, det må vi bare!».

Ja vi er her vi 😜

..som vi alltid har vært 😂

Dette er bare et eksempel på hvordan folk oppfører seg. Prater en etter munnen, men mener ikke noe. Tomprat som ikke kommer fra hverken hjerte eller sjel. En bare skaper seg, tror at det er greit, et overfladisk vennskap. Nei takk!!

Det er de samme menneskene som gjentar seg, som om de har noe mindre tid her i livet enn vi har, deres tid er verdt mer enn vår, som om det er vanskeligere for dem å prioritere enn det er for oss. Så har man de som gjør avtale med deg, og kansellerer fordi det «plutselig» dukket opp noe annet, eller at vedkommende hadde glemt at h*n skulle.. Og de som sender meldinger og spør «hva skjer i kveld?», de gangene vi ikke har åpen invitasjon. Da gjerne klokken 23 på kvelden når de ikke har noe alternativ og da håper vi skal invitere hjem til oss. Eller en sjelden gang inviterer dem oss hjem til dem. Hva med å planlegge? Klokken 23.. really??!!!

Jeg blir helt matt av slike mennesker og jeg prøver å bli flinkere til å velge dem bort. Jeg liker å omgås mennesker jeg kan forholde meg til. Det er ikke så mange jeg har av dem i livet mitt, men jeg vil heller ha få gode venner enn en haug med folk som kommer med tomt prat uten substans. Tomprat finner man ute på byen og overalt ellers uansett, så har ingen behov for å ta vare på den slags i livet vårt.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#tomprat #venner #overfladisk #tåkeprat #vennskap #uærlighet #upålitelighet #bullshit

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg