Overskrift: Har du lyst å slå en homo?

I dag igjen har venner delt en artikkel om homofile som har blitt utsatt for hatvold. Nok en gang leser jeg om ofrene, men ingenting om gjerningspersonene, hvem de er. Nok en gang..

Jeg blir så jævlig forbanna av å lese dette vrøvlet om tiltak og handlingsplaner og ditt og datt om å jobbe for skeiv kompetanseheving i arbeidslivet, og på skolene, for å forhindre diskriminering. Jeg leser at man jobber med dette fordi man ønsker at homofile skal være trygge og ikke bli utsatt for trakassering, hat og vold, fordi man er tiltrukket av eller i forhold med noen av samme kjønn.

Bullshit!! Kutt skuespillet!! Hadde dette vært seriøst så hadde media opptrådt annerledes, og ikke minst hadde norsk politikk hva innvandring og integrering angår – vært SVÆRT annerledes!!!

Hvorfor skal det hele tiden være fokus på den homofile? Oss homofile?? Hva med å innse i dette herrens år 2020 at det er på tide med en annen fokus??!! Fokus på gjerningspersonene!!

Hvorfor kan man ikke slutte å hysje ned, dekke over, at i 9 av 10 tilfeller, om ikke alle tilfeller, så er gjerningspersonene innvandrere, eller har innvandrerbakgrunn?!! Dette er ikke hatvold, det er, innvandrervold, det er islamvold!!

Det er vel på tide å fortelle sannheten synes dere ikke?! Hvorfor skal de som ikke har opplevd dette hatet, denne volden.. De som ikke har blitt overfalt og slått til blods enda, eller truet med kniv eller machete. Hvorfor ikke bare fortelle dem hvem man skal passe seg for, istedet for å skape en frykt der unge homofile skal være nødt til å se seg over skulderen hele tiden, og være redd alle og enhver??!!

Hvorfor dekkes det over at denne volden er på grunn av Islam? Hvorfor dekkes det over at gjerningspersonene er islamister? Hvorfor dekkes det over hva som står i koranen om homofile og hvordan syn de har på homofili? Hvorfor dekkes det over at disse holdningene spres i moskeer i Norge?


Hvorfor dekkes det over at denne type hets og vold fra bestemte grupperinger skjer titt og stadig nettopp på grunn av 1) norsk media som dekker over innvandrervolden vi har i Norge, og 2) dekker over at vi har mer og mer islamisering på grunn av politikere i Norge og 3) hatstemplingen disse skaper mot personer som ikke er såkalt «politisk korrekte».

Jeg vet hvem som bruker vold, og hvem som voldtar kvinner her i landet. Hittil i år har det vært over 82 registrerte overfallsvoldtekter i Norge. Mitt forrige innlegg var faktisk om nettopp dette, innvandrervold!!

Innvandrervold mot ytringer, Norge.

Jeg vet hvem som gyver løs på homofile med trusler og vold. Jeg er homofil selv, og nå er jeg ute av telling på hvor mange ganger jeg har vært utsatt for hets og overgrep fra ikke-vestlige innvandrere. Verste opplevelsen var fem islamistjævler som hoppet fram fra intet en gang jeg var på vei til toget etter en konsert. En av dem trakk kniv da de skulle ta meg. Jeg lever, for jeg har aldri før i mitt liv handlet så instinktivt som jeg gjorde den gangen da jeg først fikk sparket den hånden som holdt kniven, og aldri har jeg løpt så fort tilbake den veien jeg kom fra.

Så igjen! Hvorfor i heite helvete skal fokuset hele tiden rettes mot oss homofile? Hvorfor ikke rette fokuset på gjerningspersonene, hvem de er og hvor de kommer fra? Hvilke ideologier og ukulturer de er vokst opp innad? Og hva med fokus på de bedritne politikerne som gjør alt for at det skal bli mer og mer av dette??!! Og så var det tullkukene på sosiale media med sitt godhetstyrrani: #50erikkenok – fuck off!!!

Dagens utblåsning ble til på grunn av artikkelen under fra Vårt Oslo (vartoslo.no) som nylig har skrevet om vold mot homofile, men som gjør det samme som alle andre norske media – holder kjeft om hvem gjerningspersonene er!

Har du lyst å slå en homo?

Screenshot av Vårt Oslo.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vold #islam #innvandrervold #homofili #islamisering #legning #seksualitet #moske #voldskriminalitet #hat #hets #msm #trakassering #politiskkorrekt #voldtekt #sosialkontroll #ukultur #ideologi #undertrykkelse #gay #religion #vårtnorge #ukultur #50erikkenok #jonreidarøyan #ainastenersen #marianneborgen #edvineriksen #innvandring #godhetstyrrani #likhetforalle #equality #oslo #koranen #norge

11 kommentarer
  1. Jeg har ikke lyst til å slå noen.
   Men jeg må innømme at jeg blir sur når jeg leser om økt innsats mot muslimhat. De glemmer at en del muslimer hater oss “vantro”. Slett ikke alle, men det blir flere og flere av disse fanatikerne. Jeg misliker både islamfanatikere og kristenfanatikere, så jeg er vel diskriminerende, jeg også. Hvorfor skal det ikke være økt innsats mot “vantrohat ” også? De krever respekt fra oss, men glemmer at respekt går begge veier.

   1. Disse som hater vantro, disse som hater homofile, disse haterne.. de er islamister! Det er for meg en bedre beskrivelse enn muslimer. Jeg kjenner flotte folk som er muslimer, men islamister er bare onde. Ellers er jeg veldig enig med deg, og takker for innspill 👍🏾

   2. Primitive unge menn, med bakgrunn fra et voldelig hjem, med lite empati som i tillegg har droppet ut av skolen, har som oftest lite drag på norske damer som de helst skal feie over flest mulig av før de gifter seg med en av sine. De er nå blitt vanlig at unge vestlige jenter slås rett i bakken, på gata, av unge ikke vestlige menn, i frustrasjon over at de ikke får brukt disse jentene seksuelt/blir avvist. Der har du hatet!

  2. Har du noen gang tenkt på at det ikke er legning, men oppførsel og væremåte som skaper avsky? Man kan da være homofil uten å være ei fjolle.

   1. Haha.. så teit utsagn 😂 så du mener virkelig at jeg ble overfalt av fem fremmede innvandrere med kniv, fordi jeg er en fjolle? Hva vet vel dem eller du om jeg er en «fjolle»? Du mener at innvandringsvold bare er rettet mot «fjoller»? Og hva så om du føler avsky mot «fjoller», å ty til vold og våpen gjør deg til en idiot. Og å forsøke rettferdiggjøre slikt, gjør deg til en patetisk ubrukelig idiot! Din væremåte er vel den verste her, islamist!!

    Snakk om å være dum 😂😂😂

   2. Om jeg som dundrende heterofil da skulle tilfeldigvis delta på et morsomt kostymeparty ikledd tacky kostyme,må jeg da belage meg på å bli slått helseløs på vei hjem?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg