På vei til Kiel 😜

Det var tidlig opp i dag. Snuppen min vekket meg. Jeg har prøvd en ny medisin natt til i går og i natt. Den fungerer faktisk, for jeg sover bedre. Mengre tid mellom hver gang jeg våkner av pustestoppene. Men likevel noe trøtt enda. Og det er noen timer siden vi sto opp.

Først var det å dusje og ordne seg. Så var det å pakke siste tingene i trillebagen før jeg tok med megjentene ut på morgentur, og etterlot dem hos «tante Tulla». Der skal dem være i helga. Derfra dro jeg til togstasjonen og ventet på snuppen min som kom etterhvert med trillebagene våre. Så tok vi toget til Oslo.

For noen dager siden bestilte vi tur med båten Magic, Color Line. Så i helga vi være på 2 dagers minicruise hvor vi får fire timer i Kiel i morgen. Jeg har bare vært på den båten én gang før, og jeg syntes den var fantastisk. Utrolig flott båt med trivelige ansatte, kul bar, show, diskotek, casino, restauranter og så videre. Syntes også Kiel var et trivelig reisemål. Forrige gang var vi i Kiel på en søndag, denne gangen er vi der på en lørdag. Enda bedre tenker jeg.

Da vi kom fram til Oslo var vi en tur innom H&M på Oslo City. I Oslo har de en herre-avdeling som ikke eksisterer i Drammen. Men denne gangen var der ikke noe spennende. Deretter var vi innom «Jensens Bøfhus» en kjede jeg anbefaler. Der spiste vi lunsj, hver vår «Jensens Steakburger». Burgeren er rent kjøtt (strimlet indrefilet) og potetchipsen av søtpoteter. Skikkelig digg!!

Nå er vi kommet oss ombord. Jeg gikk rett til Monkey bar og tok meg en sigarett. Fantastisk med røykebar. Så gikk vi til lugaren vår, med utsikt over handlegata.

Nå skal vi ta en hvil og lade opp litt.

Prekæs 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#minicruise #cruise #båt #ferge #skip #kiel #tyskland #oslo #hm #oslocity #jensensbøfhus #jensenssteakburger #monkeybar #magic #colorline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg