Politisk brunbeising!


Nyhetene i disse dager er veldig triste og kjedelige, alle skriver om stort sett det samme, og det pågår manipulering i særklasse fra politisk venstreside og media. Nå skal det brunbeises!!

Artikkel opp og artikkel ned om Utøya, regjeringskvartalet og terroren som hendte her i Norge for 10 år siden. Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr-Støre går hardt ut og prøver påvirke den norske befolkning til å la seg overbevise om at nyhetsskriftet ‘Human Rights Service’ (HRS, rights.no) med Hege Storhaug som frontperson har skyld for Anders Behring Breiviks monsterhandlinger. Media er med på manipuleringen, og det er like mange artikler om at Fremskrittspartiet hvor Sylvi Listhaug nå er leder også har skyld for terrorhandlingene. Organisasjonen SIAN nevnes også som skyldige noen steder.

Det er nå 10 år siden hele Norge gikk i sorg for de umenneskelige handlingene som ble gjennomført, handlinger som én ond jævel skal ha begått. Hvorfor går nå Jonas Gahr-Støre, Arbeiderpartiet, den politiske venstreside og media så hardt ut nå for å påføre andre skyld for terroren? Jo, det er snart stortingsvalg og desperasjonen er til å ta og føle på!!

Jeg siterer herved Aftenposten: «Frp-leder Sylvi Listhaug er uenig i at høyresiden, og Frp spesielt, har et ansvar for å ta oppgjør med høyreradikalt tankegods. Hun sier at Frp er sammen med alle de andre partiene på Stortinget selvsagt imot voldelig ekstremisme. Videre sier hun «for meg virker det som om enkelte på venstresiden i lang tid har forsøkt å koble Frp til den mest grusomme hendelsen i Norge siden krigen. Det synes jeg er forferdelig å se, og det gjør meg opprørt».

Listhaug mener at uttalelser som kommer om dette er et forsøk på å brunbeise FrP og koble partiet til 22. juli. Særlig reagerer Listhaug på oppfordringen om å ta avstand fra SIAN, Alliansen og Nordisk motstandsbevegelse. Hun sier hun ikke skjønner hvor man vil med det og sier klart at FrP tar selvsagt avstand fra både Alliansen og Nordisk motstandsbevegelse. FrP har også helt konkret tatt avstand fra SIAN, og det finnes eksempler på medlemmer som er blitt ekskludert grunnet medlemskap i SIAN da det er uforenlig å være medlem i både SIAN og FrP.

Link: AUF ber Frp ta et oppgjør med ekstreme holdninger i eget bakland (Aftenposten)

tekst fortsetter under «Super-Støre» 👇🏾


SIANs nestleder Ellen Due Brynjulfsen har også latt seg påvirke av det som skrives i «gamlemedia» og skriver i dag på sin facebookside at «Alle som stemmer FrP er motstandere av SIAN. Sylvi Listhaug gikk ut i går og sa at er du sympatisør av SIAN har du ingenting å gjøre i FrP». Ellen Due Brynjulfsen avslutter med disse ordene: «Stemmer du FrP har du ingenting å gjøre på min side».

Dette er triste greier å lese da dette er splitt og hersk i det politiske landskapet hvor disse grupperingene egentlig er mer eller mindre på samme side. Målet om å bekjempe Islamisering, ekstremisme, svenske tilstander og terror står sterkt her. Å ta avstand fra hverandres tilnærming og metoder for å bekjempe dette er én ting. Å gjøre fiender av hverandre er noe annet. Det er vel heller få i det politiske landskapet i Norge som har stått så rakrygget i stormer og tornadoer som Hege Storhaug, Sylvi Listhaug og SIAN.

Om jeg vil støtte SIAN så gjør jeg det, om jeg vil stemme FrP så gjør jeg det! Jeg leser HRS og Aftenposten, og jeg mener vi må ha og trenger et mangfoldig media.

En annen ting som de nevnte er sterke kandidater for å verne om, det er ytringsfriheten. Om den ene og den andre parten føler en er nødt til å ytre avstand til hverandres metoder, så burde det felles mål de har stå sterkere enn å gjøre fiende av hverandre.

«Selv om de aller fleste av oss ikke er enig om hva SIAN står for så har de sin fulle rett til å ytre sine meninger» – Sylvi Listhaug, Nettavisen, 23.08.20.

FrP-nestleder Sylvi Listhaug reagerer kraftig på angrepet på Sian-leder Lars Thorsen på en demonstrasjon i Bergen lørdag. – «Totalt uakseptabelt, selv om de aller fleste av oss ikke er enig om hva SIAN står for, så har de sin fulle rett til å ytre sine meninger». ABC Nyheter 23.08.20

FrPs nestleder Sylvi Listhaug tar kraftig avstand fra Islamsk Råds krav om at myndighetene bør forby den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. TV2 06.09.20.

Sylvi Listhaug kan ikke pålegges å være en uintelligent ubevisst person. Jeg kan ikke finne noen steder hvor hun ytrer at hun er imot det grunnleggende som SIAN står for. Det er garantert grunner til dét! Så ja jeg synes det er trist at små blå politiske partier og deres støttespillere gjør fiender av hverandre og kriger. Om et lite blått parti sitter inne på stortinget etter valget, det være FrP, Demokratene, Liberalistene eller Partiet De Kristne. Hvem skal de samarbeide med? Erna Solberg og partiet Høyre? Vi så jo hvordan det gikk til slutt med FrP sine 16% i regjering, det ble veldig mange kameler å svelge, til slutt trakk de seg ut av regjering da de som skulle det skulle samarbeides med valgte å hente en islamsk terrorist til Norge. Hva skal da et lite blått parti i opposisjon rett ved sperregrensen oppnå?

Ser ut til at det blir fire år med Jonas Gahr-Støre i statsministerstolen. Da kan man vel kjøsse både SIANs, Demokratenes, Fremskrittspartiet og Hege Storhaugs Human Rights Service (HRS) innflytelse og informasjonsarbeide farvel? Kroken på døra?

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fremskrittspartiet #arbeiderpartiet #listhaug #gahrstøre #storhaug #humanrightsservice #terror #demokratene #partietdekristne #ekstremisme #liberalistene #islam #ytringsfriheten #stoppislamiseringenavnorge #politikk #sian #duebrynjulfsen #stortingsvalg #regjering #solberg #norge

8 kommentarer
  1. Skjønna at det er frustrerende å tilhøre en minoritet . 8% av Norges befolkning. Seriøst.. derfor ikke en gjeipeemoj i retur..

  2. Du og kokken er veldig opptatt av sex har jeg skjønt. De åtte prosentene er norske etniske ekte nordmenn som har politikerforakt , NRK er fake news og Norge går addundas om ikke patriotpartiet Partiet de Kristne eller enda bedre, Herr Lysglimt kommer til maktens Tinder.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg