Redd delfinene!!


Omtrent 1500 delfiner, inkludert gravide mamma-delfiner med barn ble slaktet på Færøyene. Delfiner er en av jordens mest intelligente arter. De er sosiale og morsomme snille vesener som forstår glede .. og føler sorg.

Tenke seg den terroren de møtte i den grusomme bukten på Færøyene hvor det ble utført massedrap på dem. Havet ble rødt av blod under denne bestialske jakten, slaktingen.

Dette må stoppes!

Statsministeren har lovet å gjennomgå jaktforskriftene .. men det var for flere uker siden, og den virkelige faren, er at disse forskriftene ikke blir gjort noe med.

Nå med en million signeringer vil det legges massivt press på statsministeren og gjøre dette til noe han ikke kan ignorere. Hver signatur og deling av sosiale medier bygger det presset.

Jeg har selvsagt signert, gjør det dere også, vær så snill folkens, signer, lik og del før neste jakt skjer.

Signer her: Underskriftskampanje for delfinene!Liker dere denne bloggen, følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#delfiner #færøyene #underskriftskampanje #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Fy faen, jeg spyr!!
   Jeg er fullt innforstått med at naturen er lagt opp til at noen arter er byttedyr for andre, og at kjøttet derav ikke ble produsert i frysedisken på mat-shappa, men det er enkelte arter som bare er off limit!
   – Ens egen art (obviously)
   – Øvrige primater (jeg mener.. Når det kun skiller stusslige 1,4% fra den nærmeste slektningen blant disse, er dette anse som kannibalisme i mine øyne).
   – Katter & hunder (obviously)
   – DELFINER!! Ikke bare viser de mennesket ubetinget tillit ved møter, men det er faen INGEN som har reddet flere menneskeliv fra havarerte skip/båter enn disse her! En art som funker slik at det å komme over et menneske plaskende rundt på åpent hav i hairike strøk innebærer å samle flokken, for så å sirkle rundt de for å redde de fra den visse død, det være seg som hai-for eller ved drukning, frem til letemannskaper ankommer.. – De dreper en bare ikke!!

   1. Det er noe med delfiner, denne tradisjonen på Færøyene må stoppes, de blir jo bare verre og verre for hvert år.. det er så mye psyk jævelskap på denne planeten, men jeg gidder ikke late som at jeg ikke vet og bare prøve fortrenge det, late som om det bare er eventyr.. Synd at så mange andre velger å gjøre det motsatte..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg