RITUALS

Nå har min kjære samboer og jeg nettopp kommet hjem og inntatt sofaen etter noen timer ute i frisk luft. Det ble cirka halvannen mil med skrittene innom Gulskogen Senter her i Drammen. Jeg var en tur innom Rituals butikken og kjøpte to produkter før vi tok en liten pause på Espresso House.

Jeg kjøpte produktene dere ser på bildet under.

Til høyre ser dere en «hair and body mist» som heter «The Ritual of Ayurveda». Jeg bare måtte ha den da denne røde serien er min favoritt. Denne sprayen gir fuktighet til hud og hår. En føler seg friskere og «freshere».

De som bruker sminke kan bruke denne i ansiktet en liten stund før sminken påføres, da holder sminken seg lengre. Og det beste er duften, den lukter fantastisk godt (indian rose & sweet almond oil), derfor min favorittserie!

Til venstre ser dere «Red tinted lipbalm» med ‘shea butter og aloe vera’. Det begynner å bli kaldt ute, så da er det ikke så dumt å smøre leppene. Sprukne lepper er ikke godt!

Jeg regner med de fleste av dere der ute har hørt om Rituals og veldig mange har sikkert et produkt eller flere derfra. Selv har jeg noen plager, som tørr hud og psoreasis, og jeg må ty til dyre merkeprodukter, men da jeg ble oppmerksom på disse produktene fikk jeg en gledelig overraskelse. Jeg synes Rituals er fantastisk. I hvertfall de produktene jeg har prøvd.

Det var min kjære samboer som presenterte meg for Rituals, for han er litt mer i «den verdenen». Han jobber i akuttmottaket på sykehuset, der kan bli tørr luft og så videre. Da han oppdaget Rituals begynte han med den lilla flasken som dere ser på bildet under. Det er en «happifying body mist» som heter «The Ritual of Holi – Spring Love». Den gir fuktighet, en føler seg mer frisk og «fresh» og har en nydelig duft, ‘white lily & peach blossom’.

Både min samboer og jeg synes den lilla er hakket bedre enn den rosa når det gjelder duften, men den rosa er en «sparkling body mist» og gir litt mer skinnende blank hud. Mange liker det innimellom. «Å skinne». Effekten når det gjelder fuktighet og «freshness» er den samme.

Den rosa heter «The Ritual of Holi – Sugar Love» og dufter ‘flamingo flower & pink grapefruit’. Begge disse er også veldig fine til å ha i ansiktet litt før en sminker seg, for mer hold, selv om det er «body mist».

Det er uansett fuktighet og duft som gjør at disse kroppsprayene er så populære.

Nå tenker vel noen av dere som leser at jeg bedriver reklame og får betalt for dette, men nei. Jeg anbefaler disse produktene fordi jeg liker dem og jeg kan gå god for dem. Hadde jeg ikke det, så hadde aldri dette innlegget blitt skrevet!

Jeg får ikke betalt for noe reklame i bloggen, jeg har ingen sponsorer, og er ikke registrert for å tjene på «klikk» heller. Dette er ikke en kynisk rosablogg, denne bloggen er mørk lilla og de eventuelle reklamer eller annonser dere skulle se her er ikke mine. Det blogg.no som «tjener» på de, det er reklame jeg dsv må finne meg i for å kunne bruke denne plattformen.

Som sagt, jeg anbefaler disse Rituals produktene ut fra meg selv, fordi jeg liker dem og bruker dem. Tjener ingenting, ingen avtale med noen – ærlighet varer lengst!

Så tilbake til produktene.

På bildet over ser dere fra venstre i hvit tube «magic touch body cream» som heter «The Ritual of Sakura», den dufter ‘organisert rice milk & cherry blossom’.

Den blå er «soul uplifting body cream» som heter «The Ritual og Hammam» og duften er ‘fresh eucalypus & rosemary’.

Og sist, men ikke minst, den røde er «recovery hand cream for dry skin» som heter «The Ritual of Ayurveda» og er som nevnt lengre opp, favorittserien min (hittil) fra Rituals.

De to førstnevnte er kroppskremer, og den siste er handkrem. Jeg bruker hovedsaklig disse på hender, men noen ganger i ansiktet, og litt innimellom ellers på kroppen.

Etter all antibac som er blitt brukt i flere måneder ble jeg plaget med nummen og tørr hud på hendene, nærmest ødelagt hud. Disse kremene har jeg bare brukt et par uker, og de har hjulpet mye, hendene mine er bortimot helt fine igjen nå, så disse kommer jeg til å bruke fremover. Den røde er meget effektiv, den er jo laget spesielt for hender. De to andre er også veldig gode, men lukten er det beste ved dem, den hvite lukter fantastisk, den blå er mer maskulin.

Alle disse produktene her er kjønnsnøytrale med gode dufter, og jeg personlig synes de er veldig effektive til meg, min hud og mine formål. Er de ikke like effektive på dere så har det nok mest med hudtype å gjøre. De er uansett verdt hver krone, for Rituals er ikke så dyrt som velkjente hudprodukter ellers, bare duften er verdt pengene.

På bildet under ser dere en serie som er laget for menn. Den heter «The Ritual of Samurai» og fra venstre er parfyme, barberskum, dusjsåpe (skum/gele) og aftershave. Veldig gode dufter, maskuline, men milde!

Legger ved en link til Rituals til de av dere som gjerne kjøper på nett. Er veldig sikker på at dere blir fornøyde, det er i hvert fall jeg!!

Link: RITUALS

Legg gjerne igjen kommentarer om hva dere synes om Rituals og produktene derfra. Om dere har favoritter og så videre.

Takk for titten og velkommen tilbake 🌹

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hudpleie #kosmetikk #hudprodukter #unisex #rituals

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg