Selvrespekt fremfor Sharia!

Ikke vær redd for å ytre deg, ikke vær redd for å si hva du mener, ikke vær redd for å kommentere på sosiale medier eller i hverdagens diskusjoner, ikke vær redd for å stikke hodet ditt frem, ikke vær redd for å bruke stemmen din.

Det er ved ytringer du kan gjøre ting bedre, ikke bare for deg, men for alle rundt deg. Det er ved å si hva du mener at du kan påvirke, det er da du kan være et forbilde for dine barn. Ikke tenk på at du provoserer på sosiale medier, for det er ikke du som provoserer, det er de krenkede som lar seg provosere. Ikke vær redd for å ta del i diskusjoner, det er da man gir og får kunnskap. Ikke vær redd for å stikke hodet ditt frem, noen vil forsøke å halshugge deg, men de er de svake, den som er åpen og ærlig er den sterke.

Vår kultur er ikke sharia eller islam, vår kultur og vårt samfunn er ytringsfrihet, medmenneskelighet, omtanke og nestekjærlighet. Ikke ta dette for gitt, da kan vi miste det. Stå imot sosial kontroll, ikke la deg kneble. Vær den du er med stolthet, stå opp for deg selv, dine nære og kjære, de du bryr deg om, samfunnet vårt og Norge!

Takk ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ytringsfrihet #sosialemedia #samfunn #forbilde #styrke #medmenneske #selvrespekt #frihet #sosialkontroll #islam #sharia #norge #kjærlighet

2 kommentarer
  1. Det igjen kommer vel an på hvor verbal man er og hvor flink man er til å formulere seg selv …

   1. Sant det også, men da handler det nok om noe annet enn hat og hets, frykt og hersketeknikker. Tenker at det har med selvtillit å gjøre, den kan man trene opp og jobbe med. Klem til deg Liv 😘

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg