Skal snart reise til Polen, men drømmer om Australia.


Jeg har alltid drømt om å reise til Australia, og en dag bare pakke pikk-pakket og dra. Slik har det aldri blitt til. Leste nettopp nå et gammelt innlegg jeg skrev om det, og dermed sklei det ut. Jeg begynte å søke på Australia, og dermed klikket jeg inn på den ene linken etter den andre og det gikk fra «backpacking Australia», via «gay pride Australia» til «mens fantasy Australia» og dermed var jeg inne på siden som ga meg bildene under 👇🏾 og bildet over ☝🏾 og det ga meg jo ikke noe mindre lyst å reise «down under», hahaha..

Snuppen min og jeg har de siste dagene snakket om å dra til Polen. Polen er et av få land i Europa jeg ikke har vært. Det kan jo ha sine grunner da Polen er et av få land i denne verdensdelen sammen med Ungarn og Russland som de siste ti årene har gått i feil retning når det gjelder medmenneskelighet og retten til å elske hvem man vil.

LHBT personer har rett og slett blitt fratatt sin frihet og sine grunnleggende menneskerettigheter. Over hele landet har det siden 2018 blitt hundretalls «homofrie soner», kommuner homofile ikke kan bo eller oppholde seg, dette som konsekvens av nye homofobiske lover.

Jeg kjenner til eksempel om en hendelse hvor en homofil mann ble nektet livsviktig hjertemedisin av det lokale apoteket i kommunen, og ble på den måten trakassert til å flytte.


Polske myndigheters tette bånd til den katolske kirken har over lengre tid dannet grunnlaget for at tankefrihet, ytringsfrihet og friheten til å elske den man vil blir satt under stadig større press. Samtidig blir minoriteter fratatt frihet og verdighet og mange lever nå under en konstant trussel om vold.

I Australia derimot går det veldig i riktig retning hva medmenneskelighet og retten til å elske hvem man vil gjelder. Den 7. desember 2017, det tok sin tid, men det var dagen det ble vedtatt at homofile får lov til å gifte seg.

Dette er Australia: rettferdig, mangfoldig og fylt med respekt for alle, sa statsminister Malcolm Turnbull da han talte i parlamentet.


Det fargerike felleskap hva kjærlighet gjelder er stort og inkluderende «down under», men er ikke selve årsaken til min drøm om å reise dit. Det er faktisk naturen og dyrelivet som har appellert til meg fra tidlige barneår og hele livet.

Desverre var der for et grusomt branninferno for nærmere to år siden i store deler av Australia som slukte stort sett alt på sin vei. Altså så mye som en milliard dyr døde under tragedien. Brannene i Australia var større enn brannene i California, Sibir og Amazonas fra 2018 og 2019 til sammen.


Nåvel, mulighetene er innskrenket, men drømmen inntakt. En dag skal jeg (vi) til Australia, det er bare slik det er. Jeg kjenner mennesker fra Polen og mange andre som har vært der, så uansett lovverk og homofobiske holdninger der er så tror jeg at vi kommer til å ha noen kjempefine dager i Polen. Det er billig å reise dit, billig og bo der og mye å ta seg til. Vi gleder oss masse!

Og drømmen (fantasien) om Australia kan jo uansett ingen ta fra meg. Og en fikk jo ikke akkurat mindre lyst å reise når en kom over alle disse bildene. Og til dere som eventuelt tenker sutre og klage over disse bildene, bli voksne og deal with it. Få ting er så vakkert og flott som en menneskekropp, og jeg personlig digger «aussie men camping» 🤩


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#australia #polen #lhbt #gay #homo #fantasi #reise #drøm #fantasi #ferie #livet #glede #menneskerettigheter #homofil #backpacking #homofobi #kjærlighet #bunnytrash

10 kommentarer
   1. Ja, Australia er den store drømmen når reisemål gjelder. Lang tur og kostbar alt i alt, men jeg er ganske sikker på at det vil være såååå verdt det 🤗

   1. Først kaller du deg Siri, så Astrid, jeg er meg selv i hvertfall og gir meg ikke ut for å være mange forskjellige. Klart jeg spiller på sex når det passer meg, du vet dette er bunnytrash, det ligger tonnevis av gutteporno i denne bloggen, kos deg masse 😘

  1. Har alltid hatt lyst til å reise til Australia, og kjøre storbil, både slike fraighttrain som dei bruker der, og ute i outbacken. Det verte på ein måte litt meir utfordring, enn å kjøre her i Europa.
   Nå, etter å ha lese om coronaregimet dei har der, har eg mista all lyst til å dra. Uansett hadde eg som uvaksinert ikkje sluppet inn i landet, så enn så lenge er det uaktuelt.

   1. Ja, ser den. Australia har mange strenge opplegg, brukte se litt på den serien hvor folk prøvde reise inn og ut derfra med litt av hvert i bagasjen 😂 jeg har slått meg til ro med at det blir lenge til jeg får oppleve den delen av verden, men vi får det sikkert moro i Polen også 😜😂

  2. Det gjer de heilt sikkert 😊. Har ikkje vore der sidan Lech Walesa var statsminister, så mykje er nok forandra sidan det, men god tur 😊, og kos dykk 😊.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg