Skal til Berlin, Roma og Paris nå!


Å Hellige Madonna så ubeskrivelig fantastisk bra dette skal bli!! Jeg har nesten ikke ord!!

Endelig skal jeg få reise, og ikke bare til neste by eller en tur med Kiel-ferga. Nei, nå skal jeg faktisk reise helt til Berlin, så til Roma og deretter til Paris. I love it! Dette blir så bra, så bra, så fantastisk bra!!

Gleder meg til å dra på shopping i Mall of Berlin. Kjøpe nye klær og få litt inspirasjon til nye stiler. Jeg har det med at plutselig endrer jeg fullstendig smak når det gjelder antrekk accessories og hår. Kanskje dra på Karl Lagerfield, det er kul butikk det!

Jeg skal i hvertfall besøke Brandenburger Tor, da er man liksom midt i alt. Også må jeg besøke bamseklubben på Woof, feste litt med gutta der, drikke tysk øl og shotte litt, hehe..

Jeg skal definitivt bruke en hel dag på i den fantastiske dyreparken som er der. Vet det tar mange timer å få med seg alt, og det er vel en underdrivelse da der er nesten alle mulige insekter, fisker, fugler, reptiler og dyr fra hele verden.

Jeg får starte med pandaene og pingvinene. Pandaer er så søte og jeg elsker pingviner, og der har de tre pingvinarter. De største pingvinene av alle, de majestetiske, flotte og elegante Keiserpingvinene fra Antarktis. De livlige og energiske Klippehopperpingvinene fra de subantarktiske øyene utenfor New Zealand og Humboldtpingvinene fra vestkysten av Afrika. Det blir helt rått!!

Neste by blir Roma. Der skal jeg ikke bare være i Roma, jeg skal først til en liten by som heter Terracina. Få den italienske følelsen med å spise på typiske små restauranter. Pasta, pizza, lasagne. Så er der noen flotte steder for litt godt i glasset, i fred og ro, uten det typiske turisthysteriet en opplever i større byer. Lade litt før jeg skal videre.

Neste stopp er Napoli, der skal jeg innom en handlegate jeg ikke husker hva heter, men der er blant annet en klesbutikk som frister, og så skal jeg til L’Antica Pizzeria da Michele som er et «must» å besøke når man er i nærheten. Er man pizzaelsker så drar man dit.

I Roma blir det mye å se, Colosseum er jo den severdigheten som forbindes sterkest med Roma, så jeg må jo bare dit. Pantheon-templet må besøkes, Piazza Navona, Spansketrappen, her kan jeg bare fortsette og fortsette. Men Trevifontenen 26 meter bred og 20 meter høy er nummer én på listen min i Roma. Så kan jeg kaste en mynt over skulderen i fontenen, det vil bringe meg masse lykke.. Om jeg går glipp av mye annet i Roma, så skal jeg uansett dit!!

Må også innom Dolce & Gabbana bare for å titte før jeg reiser til Paris.

Ååå.. Paris.. der skal jeg bare vandre rundt å se på alle disse flotte bygningene som er malt i gull. Gå meg vill rett og slett, og så kaprer jeg taxi på kvelden for å dra hjem til hotellet. Passer meg fint det.

Ellers må jeg jo bare opp i Eiffeltårnet. En kan ikke fortelle at en har vært i Paris uten å ha vært i tårnet og sett utsikten. Hellige Madonna.. i Paris er det mye.. Louvre må besøkes.. Notre Dame.. jeg tenker å stille meg utenfor Moulin Rouge, den røde mølle føles som et must.

Selvfølgelig skal jeg se Triumfbuen spasere langs Champs-Élysées, shoppe litt og spise sushi og snegler. Sushi er ikke typisk fransk da, sier seg selv, men passer godt som lunsj-snadder sammen med snegler.

Men vet dere hva, av alle ting, det beste blir å dra til Lucky Star Records. Dit skal jeg. En hel butikk med bare Madonna. Vinyl, CD’er, posters, promo-merch, samleobjekter, klær og i det hele tatt. De som kjenner meg vet jo at jeg er fanatisk Madonna-fan, and proud of it, så å dra til Paris uten å dra til Lucky Star er det ikke snakk om.

Hellige Madonna Louise Veronica Ciccone for en glede å snart skulle få oppleve alt dette. Eller vent.. hahaha, det har jeg jo faktisk gjort. Alt dette har jeg opplevd. Og ja, det var fantastisk!! Og nå har minnene mine tatt meg med på en ny reise til disse stedene!!

Jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg har fått gjøre i mitt liv, alt jeg har opplevd, mennesker jeg har møtt, steder jeg har sett. Dette har gjort meg til den jeg er, og alt må settes pris på – for plutselig en dag så er det helt stopp.. ja til livet!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#berlin #tyskland #roma #italia #paris #frankrike #reise #glede #jatillivet ❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg