Slik sluttet 2018 for Norge: vi må fortsette kjempe!!

Når jeg tenker på dette så synes jeg det er veldig hårreisende, vannvittig og psykt. Dette er galskap rett og slett. Og det faktum at «vår» egen statsminister synes det er greit, mener at dette er det beste for oss, det norske folk og for landet vårt. At det er hun som påfører og tvinger på oss galskapen, og kaller det en «berikelse». Det er som om man ikke vil tro det. Er det en drøm eller en amerikansk korrupsjonsfilm fra Hollywood man ser på?

Men nei. Dette er virkeligheten!

Fredag 7. desember 2018. Altså, for under én måned siden sto jeg utenfor Stortinget i Oslo og ble ropt og skreket til. Rasist og nazist var noen av tilropene. Røde venstreekstreme hylte, skrek og bar seg. De var som hjerneskadde jungeldyr som gikk fysisk til angrep og ble arresterte fordi vi, en liten flokk på cirka 150 mennesker, sto å hørte på appeller om å ta vare på landet vårt. Appeller mot rasisme, apeller om samhold og fornuft, appeller om ytringsfrihet. Appeller i en demonstrasjon mot at Norge skulle bli med på FNs migrasjonsavtale. En avtale som over tid var blitt holdt tilbake for det norske folk, en avtale som skulle signeres hvert øyeblikk.

Rundt om i verden protesterte hundretusenvis mot FNs migrasjonsavtale som «vår» statsminister mener ikke på noen måter er bindende for Norge selv om man velger å inngå «pakten» og signere den. I avtalen står det svart på hvitt over 20 ganger at «vi forplikter oss til!» Hvis den ikke er bindende, hvorfor signere? Og hvorfor vil ikke stormakter som USA og Australia være med? Hvorfor vender land som Italia, Kroatia, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Østerrike, Ungarn, Bulgaria, Sveits og Israel ryggen til FN og denne «pakt»-avtalen?

På tross av at det er mot det norske folks vilje, på tross av advarsler mot avtalen fra andre statsledere, presidenter, på tross av store destruktive og ødeleggende demonstrasjoner rundt om i verden valgte likevel statsminister Erna Solberg få dager etter å inngå «pakten» som hun har planlagt over lang tid. Dette også uten sin største samarbeidspartner i regjeringen med på laget. Fremskrittspartiet sa nei til den endelige avtalen.

Dette er en avtale som gjør at Norge kan miste sin suverenitet, avtalen kan skrenke inn ytringsfrihet i Norge, avtalen gjør ulovlige innvandrere lovlig. Norge risikerer få massiv immigrasjon og er forpliktet til å ta på seg alle kostnader det innebærer. Norge vil bli overstyrt av en verdensregjering, og mest sannsynlig fullstendig islamisert.

Avtalen ble inngått tross alt. Det hele skjedde i Marokko i Afrika. Det var i midten av desember. Samtidig som en norsk og en dansk jente ble voldtatte, halshugget, slaktet og drept av islamister i samme landet. I Marokko.

Toppolitikere og «vår» statsminister valgte å si minst mulig om de grusomme drapene i Marokko etter at noen av drapsmennene hadde lagt ut to videoer på internett. En video viser at dem er islamister, støtter islam og vil ha «hevn». En annen video som viser den groteske slaktingen og drapene. Begge videoene er ekte, og jeg så to sekunder av sistnevnte. Jeg kastet opp!

Kort tid etter ble en tredje kvinne funnet halsugget på samme sted i Marokko. Denne tredje kvinnen var marokkansk afrikaner, og de fant hodet hennes seks meter fra kroppen. Det er arrestert 19 involverte gale islamister med kniver og sabler. De var da på vei til en turistby. Et blodbad ble forhindret! Hadde dem ikke blitt tatt da så hadde dem kanskje kunnet endt opp her, i Norge. Det kan jo faktisk enda skje.

Nyttårsaften brøt det ut masseslagsmål i Harstad som er byen jeg ble født i. Hvor jeg vokste opp, hvor jeg har familie og venner, mennesker som står meg nært og bryr meg om. Harstad er en liten by langt nord i Norge. Eneste byen på en øy i Troms fylke. Nærmere to timers kjøring til nærmeste by. Jeg kaller Harstad for «bygdenorge», et lite sted helt ved kysten, med bare skog, hav og fjell rundt seg. Der greide altså over 20 afrikanere å ty til vold på et lite utested, de hadde ikke våpen, men angrep de ansatte med tenner og klør. Politiet ble tilkalt og ankom stedet, da ble de også angrepet. Politiet måtte da tilkalle brannvesenet, og da ble det for mye for afrikanerne som forsvant. Flere skadde ble sendt til sykehuset, med klore og bitemerker. En person hadde fått skadet flere tenner.

Vi ser signalene, vi får advarslene. Allerede før drapene kalte jeg «pakten» en selvmordsavtale. Noen av oss ser, men mange ikke – hva statsminister Erna Solberg, hva hennes like, og hennes medsammensvorne driver med! Vi må kjempe videre, og vi må kjempe mot!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#statsminister #erna #solberg #høyre #ernasolberg #galskap #berikelse #virkeligheten #dagensnorge #verden #verdenidag #røde #venstre #islamisme #ukultur #venstreekstreme #nazisme #rasisme #politikk #appeller #demonstrasjon #storting #migrasjonsavtale #norge #migrasjonspakt #regjering #innvandring #innvandringspolitikk #selvmordspakt #marokko #afrika #afrikanere #is #isis #muslimer #muhammedanere #islamister #islam #ukultur #halalslakting #vold #voldtekt #slakting #drap #mord #sylvi #listhaug #sylvilisthaug #frp #fremskrittspartiet #ideologier #arbeiderpartiet #ap #jonasgahrstøre #gahrstøre #hareide #ytringsfrihet #trineskeigrande #knutarildhareide #skeigrande #skei #grande #korrupsjon #verdensregjering #fn

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg