Stor fare for islamisering i Oslo på Frigjøringsdagen!


Datoen 8. mai har en spesiell betydning for Norge og oss nordmenn. Vi kaller dagen for Frigjøringsdagen.

Tirsdag 8. mai 1945 var dagen da tyske militære styrker kapitulerte etter at de siden tirsdag 9. april 1940 hadde okkupert vårt Norge i fem år under andre verdenskrig.

I år kan det se ut til at det kan oppstå ‘krigstilstander’ i vår hovedstad Oslo på denne dagen. Det har seg nemlig slik at organisasjonen Stopp Islamiseringen Av Norge skal ha en lovlig godkjent demo på Eidsvoll plass utenfor Stortinget opprinnelig fra klokken 13:00 til 15:00. Nå har det kommet fram at politiet har innskrenket organisasjonens taletid fra to til en time. Dette reagerer organisasjonen Stopp Islamiseringen Av Norge kraftig på.

I en pressemelding sendt ut i går 3/5-21 uttrykker leder av organisasjonen, Lars Thorsen, sin forargelse for at politiet har gjort dette. Thorsen ytrer at dette vil få konsekvenser for arrangementets gang. Med mindre tid til å informere og opplyse om hva Islam er, vil andre virkemidler bli brukt denne dagen, brenning av Koranen vil da bli et av dem.

Som vi vet så ønsker islamister å begrense vår ytringsfrihet, de blir meget aggressive over nordmenns rett til å brenne bøker og ytre våre meninger. Deres lover er over våre mener de, også her i Norge.

Thorsen melder derfor at det også vil bli brenning av et tosifret antall koraner foran moskeer og andre steder de finner aktuelle i perioden fra 8. mai til 14. mai.

I Stopp Islamiseringen Av Norges pressemelding som ble tilsendt Alternativ Media heter det at «politiet i Oslo har erklært krig mot demokratiet. Politiet angriper Stopp Islamiseringen Av Norge sin forsamlings- og demonstrasjonsrett tilsynelatende i den hensikt å begrense allmennheten sin tilgang til vår folkeopplysning om islamproblemet».

Stopp Islamiseringen av Norge opplyser at de vil utfordre politiets atferd på flere måter. Det første tiltaket vil være å protestere på stedet, med demokratiske lovlige midler mot politiets demokratifiendtlige ulovlige atferd. «Koranbrenning er ikke en av våre primære kommunikasjonsformer» melder Thorsen. «Slike verktøy anvendes i hovedsak som et verktøy til bruk som represalie etter angrep fra Statsmakten, ved muslimterror og lignende anledninger. Dette er politiet orientert om!»

«Dersom politiet gjør alvor av sin trussel om å krenke våre menneskerettigheter 8. mai, vil en arabisk koran bli destruert på Eidsvolls plass første dag, og foran moskeer og andre aktuelle steder i flere dager fram til 14.mai,» er beskjeden.

Lars Thorsen avslutter sin pressemelding med følgende:

«Uintegrerbare gjester som av denne grunn får lyst til å oppføre seg islamsk, bes oppsøke politihuset, trekke kølapp og fremføre sine klager til rette vedkommende»

Altså 8.mai på Eidsvolls plass utenfor Stortinget folkens. Etter å ha vært vitne til krigssonen som oppsto her i Drammen da Stopp Islamiseringen Av Norge var her for å bedrive opplysningsarbeide om Islam, så tenker jeg at det kan gå menneskeliv tapt i Oslo på Frigjøringsdagen.

Er stygt redd for det.

Hvorfor er det så viktig for politiet i Oslo å innskrenke taletiden til denne organisasjonen? Hvorfor skal Islam være den ene tingen i dette landet en ikke skal kunne informere og opplyse om hva faktisk er? Folk i Norge vet alt for lite om Islam, og det går på bekostning av vårt eget samfunn og vår måte å leve på i dette landet, og ikke minst ytringsfriheten.

Hva mener dere?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #politi #islamisering #stoppislamiseringenavnorge #eidsvollplass #stortinget #løvebakken #ytringsfrihet #koran #koranbrenning #demonstrasjon #8mai #frigjøringsdagen #hovedstad #sian #oslo #norge

4 kommentarer
  1. Det er så trist at det har blitt sånn i hele den vestlige verden at de som viser å være villige til å bruke vold i stor skala bare kan gjøre akkurat som de vil. Måten det reageres på er å straffe dem volden går utover. Altså styresmaktene bøyer seg for mobben og forfølger offeret.
   Det er ikke noe å applaudere for at SIAN går til det skrittet å brenne Koranen, men om noen vil brenne en bok de eier så angår det ikke utenforstående på noen som helst måte. Hvorfor brenner ingen bibelen lenger? Vell kanskje fordi de kristne kanskje blir lei seg for det men forstår at de har å akseptere andres meninger selv om det går mot alt du måtte stå for.

   1. At Sian fremprovoserer volden er bare tåpelig retorikk synes jeg. Det de gjør er å vise oss hvor lav terskel islamister har for å ty til vold, drapsforsøk og det å faktisk kunne drepe noen. De viser oss hva islam og islamisering er, og de kjemper for å bevare ytringsfriheten i Norge. Folk kan si hva dem vil, men grunnprinsippene er jeg enig med Sian i, og det faktum at islamiseringen av Norge må stanses. Takk for din kommentar her, og velkommen igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg