Sverige brenner, Frankrike brenner, Norge brenner, Europa brenner – men #50erikkenok !!

Sveriges politimestre har advart om at de ikke klarer å hindre landets økende tidevann av innvandrernes mafia-kriminalitet. I flere tiår har politikere nektet å innrømme at forbrytelsene og volden helt og holdent kommer fra innvandrersamfunn. Nå er problemet så alvorlig at politimyndighetene har gått ut offentlig og uttalt seg – og klandrer politikerne og masseinnvandringen.

Det var 257 bombinger i Sverige i fjor og hundrevis av skudd. Kun én måned i løpet av de siste tre årene har gått uten et gjengrelatert drap.

I en ekstraordinær hendelse nå sist august satte Gøteborgs mest beryktede kriminalitetsfamilie, Ali Khan-gjengen, veisperringer nordøst i byen for å finne rivaliserende gjengmedlemmer.

Erik Nord, politimester i Gøteborg, har nå uttalt i internasjonal massemedia følgende: ‘Vi trenger mer politi for å håndtere denne situasjonen raskt. Ellers blir vi til et gangstersparadis!!’.


Samtidig ser vi hendelser i Frankrike. Natt til nå sist torsdag møtte to sivilkledde
politibetjenter tilfeldig på tre menn i Val-d’Oise i Herblay, en forstad til Paris. Da politimennene identifiserte seg, gikk mennene til angrep. De tok politibetjentenes våpen og skjøt dem begge i beina, totalt ble det utløst seks skudd. I tillegg fikk den ene av politibetjentene kraniebrudd.

Natt til søndag, altså tre dager etter, var det et nytt angrep på fransk politi. Denne gangen gikk en gruppe på om lag 40 menn til angrep på en politistasjon i Champigny-sur-Marne, også en forstad til Paris, med ulike sprengstoffvarianter, prosjektiler, jernstenger og andre grusomme dødelige våpen. I nesten en time foregikk angrepet. Innenriksministeren og flere politikere med han omtaler tilstandene i Frankrike som ‘krig’, hvor masseinnvandringen til landet har medført islamdominerte ‘no-go-soner’ hvor ingen utenom islam er trygge.


I Norge bedriver godhetstyranner med #50erikkenok for å få økt innvandringen til
Norge. Dette på tross av at vi har sett en enorm økning av innvandrerkriminalitet i form av gjengvold, massevold, og overfall.

Hittil i år er det registrert 82 overfallsvoldtekter i landet vårt. Siste årene har bydeler i og rundt Oslo vært preget av bilbranner, knivstikkinger og angrep med macheter. Black lives matter demonstrasjonen i Oslo gikk ikke stille for seg da ikke bare alt av politi ble angrepet, men også tilfeldige forbipasserende. Vi vet også at det er stadig økende angrep med vold mot enhver som ytrer seg kritisk til innvandring, koranen og islam.

Det er i Norge vedtatt at det skal hentes inn 3000 kvoteflyktninger i året, med det følger familiegjenforeninger med islamister, voldsbølger og terror. Det ønskes å øke kvoteflyktningsraten opp til 4000 fra neste år.

Her går det unna gunnar!!


Dere som er for denne innvandringen, økning av antall kvoteflyktninger og skriker #50erikkenok i media og på sosiale media. Hvorfor tar dere ikke selvmord? Jeg bare spør,
det er ikke det at JEG ønsker at noen skal ta livet av seg. Men jeg tenker at det er hva DERE ønsker. Det ville vært mer humant og medføre mindre lidelse å bare skyte eller henge seg. Og det ville ikke gått så hardt utover oss andre her som ønsker livet og verdsetter det. For å sette ethvert liv i fare, familie, venner, barn, for sitt eget godhetstyrranis vinning, det er bare verre enn det grusomste en kan ønske for noen.

Takk for at dere leser!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vold #voldmotytringer #voldmotbarn #ideologi #islam #kultur #demonstrasjoner #blm #koranen #motdemonstrasjoner #islamisme #muslimer #islamister #innvandrere #regjering #ekstremisme #msm #blacklivesmatter #utlendinger #voldskultur #sjikanering #krig #trakassering #sharia #kniv #våpen #bomber #selvmord #slagvåpen #voldtekt #overgrep #overfall #media #politikere #politi #sverige #frankrike #gøteborg #stockholm #paris #50erikkenok #utøvendemakt #ungdom #europa #storting #regjering #drammen #bergen #oslo #norge

Overskriften er metafor for dagens virkelighet, og bildene illustrasjon, men tatt fra virkeligheten.

4 kommentarer
  1. “Dere som er for denne innvandringen, økning av antall kvoteflyktninger og skriker #50erikkenok i media og på sosiale media. Hvorfor tar dere ikke selvmord?”

   Her snakker vi om å synke dypt. Veldig dypt. Mer vil jeg ikke si.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg