Tenåring slo eldre dame: allahu akbar!!

Fra jeg sto opp i dag har jeg observert en video bli spredd som ild i tørt gress på internettet.

Det er videoen der fire ungdommer fra en ungdomsinstitusjon er ute klokken 22:30 en tirsdag kveld og gjør hærverk, så kommer en eldre dame på over 80 år ut fra hjemmet sitt, snakker til ungdommene og prøver stoppe dem. Hun gjør ikke annet enn å stå i døren å gi dem tilsnakk hun stakkar.

En av de fire, en 14 Edit: 15 eller 16 år gammel (alt etter hvor man leser) etnisk norsk gutt blir da filmet av en av de tre andre i gjengen hvor han går bort til den eldre damen og oppfører seg truende. Jeg synes han ser litt full og rusa ut, og tydelig aggressiv. Damen sier at hun ikke er redd han, og da smalt det. Gutten på 14 kjørte knyttneven sin hardt inn i ansiktet på damen. Vi ser hun mister brillene og tar seg til ansiktet.

Det var tydelig et slag som gjorde veldig vondt, og man kan også se at der og da ble damen redd. Dette er helt for jævlig, faens gutt, det er så forkastelig, forferdelig og lavmål å gjøre slik mot en eldre dame! Håper hun får en kraftig oppreisning og erstatning for dette!!

Men så begynte vinden å blåse. For vedkommende som filmet valgte å legge ut videoen på internettet. Og med fornavnet til gjerningspersonen i videoen, og navnet til vedkommende som først la ut videoen, så tok det ikke lange tiden føre hele identiteten til gutten som slo også ble spredt ut over internett og sosiale medier med videoen.

Tusenvis på tusenvis av ganger har dette blitt delt. Jeg tror selve videoen har en halv million visninger i skrivende øyeblikk. Fra videoen dukket opp har mennesker fra hele landet kommentert og hisset hverandre opp. De skriver at de skal knuse trynet på gutten. Folk planlegger å møtes for å lete han opp, ta han, ødelegge han for livet. Drapstrusler er blitt sendt, det viser seg å ikke være noen grenser for hva folk hater ut av seg.

Her tas ingen hensyn til at dette er en psykisk ustabil ungdom, et barn på 14 år. En person, et menneske som bor på institusjon. Vi vet ingenting om han annet enn hva videoen viser, hva han heter, hvor gammel og hvor han bor.

Jeg leste en som skrev at siden gutten har havnet på institusjon som 14 åring så er det jo tydelig at det er noe galt med han og at slikt som dette ligger i han, at han aldri kan bli et bra menneske og må stoppes før han finner flere ofre.

Hva faen??

Vi vet ingenting om hva han har opplevd og gått gjennom, hvorfor han er på institusjon. Hva som har gjort han til denne sinte ungdommen som er så grusom at han kunne slå en eldre dame. Et «monster» så jeg noen kalle han. Et grusomt monster som ikke har livets rett lengre.

Han har sikkert familie, besteforeldre, tanter, onkler, kusiner og fettere. Han har sikkert søsken, kanskje en bror, kanskje en søster. Han har sikkert foreldre også. Noen er nok glad i denne guttungen. Tro hvordan dem har det når denne videoen deles med alt hatet folk klarer å tømme seg for?!

Eller kanskje han ikke har noen familie?!

Kanskje er foreldrene hans døde. Kanskje han ikke har noen tanter eller besteforeldre som er glad i han. Kanskje har han foreldre som har mishandlet han, neglisjert han. Kanskje har han vært utsatt for vold, seksuelle overgrep og tortur av mennesker som egentlig skulle være glad i han?!

Det er noe som har sviktet i systemet når en gutt på 14 år som bor på institusjon kan bevege seg ut på kveldstid å bedrive herverk og vold. Denne karen trenger psykiatrisk hjelp og oppfølging. Han er faktisk bare guttungen. Han har hele livet foran seg. Blir han ledet inn i rett spor så kan han gjøre mye bra.

Selvfølgelig burde en handling som han utførte få konsekvenser, og det burde han lære. Straffes!!! Men å bli helt islamistisk og ty til sharialover som folk her nå har gjort. Det gagner ingen. Hva faen skal det hjelpe å banke en 14-åring, skade og ødelegge han? Drepe han? Hvordan forbilde er man for ungdom når man selv ytrer at trusler, vold, ødelegge eller drepe noen er ok? Hva slags signaler gir det?

Denne videoen som nå er spredd og kommentarene som jeg har lest er delt i flere grupper som er veldig og noen tilfeller ekstremt islamkritiske. Mennesker som ikke vil ha «det hatet ukulturer, islam, jihad og sharia fører med seg». Men hva er dette da??

For meg ser det ut som islamisering. Han skal bankes, knuses, slås og ødelegges. Man kan like gjerne steine gutten eller kaste han fra et hustak. Det blir akkurat samme greia.

Norunn, den tøffe eldre damen (respekt, jeg digger deg!!) som ble slått har fortalt i media at hun fikk en blåleppe. Og at hun ikke er mer redd nå enn hun var før hendelsen. Og hun ønsker ikke at videoen skal spres eller at guttungens framtid skal ødelegges. Hun har omtanke og håp for han.

Hvordan kan hun det? Hvordan kan hun det når så mange som ikke kjenner eller har møtt guttungen, mennesker som ikke vet noe om gutten faktisk ønsker han skadet, ødelagt og drept?!

Hvordan kan det være at så mange mennesker sier at dem ikke ønsker hat, sharia, islam, ukulturer og elendighet her i landet selv vigler opp til de samme tilstandene?

«Det finnes ingen Gud bortsett fra Allah, og Muhammed er hans profet». Hvis man sier dette på arabisk, da har man blitt muslim.

Jeg får sikkert mye hat for dette innlegget, men det i hovedsak fra folk som ikke skjønner eller vil skjønne poenget her. Men jeg velger uansett å ikke være med på denne islamiseringen, jeg velger å ha mine egne meninger og ikke følge strømmen, jeg velger å ikke dele en ulovlig video og navn på gutten, jeg velger å ikke hisse opp hatstemning, jeg velger å ha empati med den eldre damen uten å hate og ønske en 14 åring banket, skadet og drept!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#vold #ungdom #hat #islam #islamisering #sharialov

10 kommentarer
  1. Barnevernsungdommer. Og barnevernet har ofte ikke mye til omsorg for større barn. Joda, vi vet det.

   Nå stod det at han som slo, var 16 år. Jeg vet ikke. Men si meg: Hvis dette var muslimske barnevernsungdommer ( ja, barnevernet tar hånd om sånne også.) Pluss viktig å ta med følgende: Noen ungdommer kalles flyktninger eller asylsøkere og er ofte mindreårige, ville du reagert likedan? Vær ærlig. Jeg er nemlig ikke helt sikker på at du ville det…

   1. Legg merke til poenget i saken. Hvis man er så imot islamisering, hat og ukultur, så er vel ikke trusler og vold rette veien? Synes du? Jeg ville nok reagert annerledes, men fremdeles ment at trusler og vold ikke er veien å gå, og jeg ville også ment at øynene burde heller rettes mot ungdomsinstitusjoneen, barnevernet og staten.

  2. Enig!! Hva er det med folk, hverken politi eller offer ønsker videoen delt, og å true vanskeligstilte barn med vold og død. Er det rart ungdommen blir gal???!!

   1. Når man ser de voldelige tendensene og hatet folk viser i kommentarfeltene i denne saken så får man en viss forståelse for at det klikker for ungdom, eller at de tror oppførsel som dette er greit. Siste kommentaren jeg leste var en mann som skrev at denne guttungen burde sløyes..

  3. Det er selvfølgelig den gamle damen sin feil! Hun burde bosatt seg på et annet sted.Ja kanskje i et land som respekterer eldre mennesker.
   Dette landet råtner på rot!

   1. Ganske syk kommentar å komme med. Men ikke sjokkerende. Er vel blant de som mener at gutten skal utsettes for massevold, skades og sløyes. Ikke rart ungdommen i dag blir gal tenker nå jeg. Men at det var Norunn på 82 år sin feil, nei, får helt vondt i meg at hun og eldre og folk i det hele tatt ikke kan stå trygt i døren på sitt eget hjem. Men med holdninger som at det er greit å skade eller drepe barn så…

  4. Det finnes ikke noen unnskyldning for slik oppførsel. Å ta slike ungdommer med silkehansker er å ikke sette grenser med de følger det får for ungdommen. Ungdommer må lære seg respekt for lov og orden og de må straffes med dertil egnede metoder, ikke sys puter på under armene. Da blir i så fall overgriperen offeret istedenfor det virkelige offeret.

   Når det er sagt, så kan det også sies at barnevernet i Norge selv er en overgriper og omsorgen som mange barn i barnevernet får er svært mangelfull for de fleste. Barna er/blir ofte traumatiserte og mister all tillit til voksne, spesielt etter mange flyttinger mellom fosterhjem/institusjoner. Barn som har det vondt kan reagere med aggresjon, utagering og vold. (Glassjenta, drapet i Kristiansand) Hvem vet hvilke problemer denne norske 16-åringen har. Han trenger mest sannsynlig profesjonell hjelp, veldig god omsorg og støtte fra kompetente fagpersoner, venner og familie for å komme på rett kjøl igjen. Men han må også ta ansvar for sine handlinger og ta sin straff som alle andre.

   Mvh
   Raymond Skorstad

   Leder
   Foreningen for Barnets Beste

   Listekandidat for Arendal Frp

   1. Jeg tror ikke jeg har sett noen steder at noen har skrevet eller sagt at denne gutten ikke bør bli straffet for sin handling, for det bør han. Poenget her er her er at hundrevis av mennesker truer han med vold, ødelegge han for livet, sløye og drepe han. Det er ikke riktig, synes du det? Synes du mennesker som skriver, sier og mener slike ting er gode forbilder for barn? Håper du kan svare på dette, for det er hva innlegget faktisk handler om!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg