Til hylekoret om abort!!

Det er nesten ingen grenser for hvor mye opprør det har skapt da Erna Solberg sa at hun ville se nærmere på abortloven og jeg mener bråket grenser til patetisk.

Det er helt avgjørende viktig å forstå og å ta inn over seg følgende fakta:

Erna Solberg sa at hun ville se på loven, ikke at hun lovet å endre på den. Hun lovet ikke noe som helst til noen som helst. Jeg er veldig overrasket over omfanget av de som ikke forstår dette. Og så blir reaksjonene mildest talt hysteriske og hatske. Solberg har ikke selv hatt noe ønske om å endre loven, men hun lovet å se på saken fordi den var viktig for å få Krf over på borgerlig side. Det er en stor forskjell på å love å se på loven og på å love å endre den. Det er oppsiktsvekkende at Krf velger å tolke dette som at Solberg vil endre loven (og enda mer oppsiktsvekkende at så mange andre gjør det). Selv Kjell Ingolf Ropstad (Krf) har bekreftet at hun ikke har lovet at noe som helst skal endres.

Erna Solberg kunne si at hun ville se på loven i trygg forvisning om at loven ikke vil bli endret i kvinners disfavør. Det er heller ikke noe uredelig eller uærlig i det. Hun ønsket kun å se om noe kunne gjøres bedre til fordel for kvinnene selv og det understreket hun selv da hun kommenterte saken.

Mellom fjerning av silikon i puppene og refill i leppene, og alt det andre norges toppblogger Sophie Elise bedriver, så har hun altså fått med seg at det er en abort-diskusjon på gang der hun velger å uttale seg for å fyre opp hylekorets uvitenhet enda mer. Altså pga enkeltpersoner i regjeringen sine holdninger, til homofili, og pga en antatt (fra hennes side) framtidig klimakrise som hun mener nåværende regjering ikke gjør noe for å forhindre, så burde man ikke få barn mener hun. Hun sier at regjeringen gir kvinner i Norge så mange jævla gode grunner til å ikke få barn.

Videre sier hun at hun har selv tatt abort som barn, og i tillegg sier hun at hvis hun blir gravid med tvillinger så ønsker hun å abortere det ene. For hun klarer ikke ta seg av to. For meg en latterlig uttalelse mtp at hun er millionær, har et sterkt nettverk, familie og masse ressurser.

På bildet ser dere et foster som er 13 uker gammelt. Det er på det tidspunkt «tvillingabort» kan skje ifølge leger på norske sykehus. Årsaken til at en slik abort ikke skjer før 13 uker er faren for å skade den andre tvillingen. Aborten skjer ved at det settes en nål i den valgte tvillingen, som etterhvert dør. Norge er eneste land i Europa som tillater dette. Dette er fakta.

Årsaken til at jeg skriver dette er Sophie Elises hylekor og andre som sender meg ufine meldinger, har fått for seg at jeg er i mot abort, og derfor er kvinnehater som prøver ta fra kvinner rettigheter til å bestemme over egen kropp. Slik er det ikke, tvert imot.

Jeg er FOR at kvinner skal kunne ta egne avgjørelser for egen kropp. Og menn også. Men jeg er også både for og imot abort. Det handler om alle de tusen forskjellige situasjonene. Dette er ikke en enkel ja/nei-sak. Er det slik at man vet at barnet ikke vil overleve fødsel, eller dø kort etter, så mener jeg abort er en human løsning. Jeg har også forståelse for abort hvis en har blitt gravid etter voldtekt. Og jeg dømmer heller ingen for å ha tatt abort. Men jeg synes det blir for dumt å bruke abort som prevansjon. Skal en praktisere sex, så må en tåle konsekvensene. Bruk gummi, eller ikke ha sex hvis dere ikke vil ha barn. Eventuelt sterilisering. Ikke skyld på enkeltpersoners holdninger til homofile eller en antatt klimakrise. Og det med å abortere et friskt tvillingbarn, og beholde et annet fordi en kun ønsker et statusbarn. DET er jeg imot!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

  • #sophieelise #toppblogger #politikk #klima #homofili #klimapolitikk #homopolitikk #klimakrise #influencer #tvillingabort #kirurgi #forbilde #plastikk #abort #tvillinger #foster #barn #fødsel #erna #solberg #høyre #kjell #ingolf #ropstad #krf #kristeligfolkeparti #fremskrittspartiet #regjering #frp #h #rompeimplantater #regjering #media #operasjoner #kirurgiskeinngrep #sterilisering #statusbarn #voldtekt #sykdom #hylekor #skal #ha #barn #norge
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg