Vaksinealarm!!


Erna Solberg fremmet i går noe hun kalte en plan for åpning av samfunnet. Den skal gå over 4 trinn og vi skal etter disse trinnene være nært det «normale» liv som vi en gang hadde. Folk ser fram til det og øyner atter en gang håp.

Samtidig går Solberg ut med en plan om massetesting av ungdom. På den måten kan regjeringen fortsette å komme med «begrunnelser» for forlengelse av nedstenginger, eller å stenge ned igjen etter en kort åpning. Noe som mest sannsynlig vil skje. Det virker jo ærlig talt planlagt slik.

Det sier seg selv at jo flere som tester seg, desto høyere blir smittetallene. Dette fører videre til å kunne fortsette skremselspropaganda og presse folk til vaksinering.

I et normalt samfunn leter man ikke etter syke. Når det gjelder korona så gjør man det. Vanligvis får mennesker symptomer og blir syke, så drar man til legen. I dag er det motsatt.

Friske mennesker tester seg, får påvist korona og holder smittetallene oppe. Slik kan regjeringen fortsette med frihetsberøvelser og nedstenginger.

Friske folk burde ikke teste seg, vi trenger å ta livene våre tilbake. Vi trenger å sette ned foten for massetesting av ungdommen. Får dette fortsette ender dette med massetesting på småbarn og spedbarn. Bare vent, regjeringen vår samarbeider med andre regjeringer, de følger etter.

Det viser seg også at folk som lar seg teste får påvist korona uten å være smittet. Man blir sendt hjem i karantene og blir sittende der og «jodle» samtidig som man blir brukt i statistikker som begrunnelser for unødvendige tiltak og lockdowns.

De som ikke tror på dette kan selv søke opp informasjon om det. Det er mennesker som har vært helt alene og umulig kunnet fått korona som har latt seg teste og blitt påvist positive. De har tatt tester på nytt og da blitt påvist negative. De har uansett måttet sittet i karantene og blitt ført i statistikken.

Legger ved et eksempel her.

Link: Testet først positivt, kort tid etter negativt (DT)

Selvfølgelig hevdes det at dette er et av veldig få tilfeller. Men hvordan kan man hevde det? Folk gjør som de blir bedt om og beordret til, ikke sant?! Vi drar hjem i karantene og tror på at vi har fått korona. Helt uten symptomer! Etter karantenetiden, hvor mange drar til legen sin, tar blodprøve og sjekker at de faktisk har hatt korona? Det er de veldig få, tilnærmet ingen..

På denne måten tar folk selv del i at situasjonen er som den er i dag, og forblir slik over lang lang tid. Vi er sauer og regjeringen er gjeterhunder. Det er skremmende at så mange mennesker som er friske lar seg bli fortalt at de er syke, og velger å tro på det. Men vi er jo redd gjeterhundene og hva de skremmer oss med..

Ordet «syk» har fått helt ny betydning. Man skal visst hverken ha symptomer eller føle seg dårlig i dag for å bli erklært syk. Og dét synes ikke folk er rart? Det reagerer ikke folk på?

Massevaksineringen fortsetter, folk ønsker jo selvsagt ikke å bli syke. Saken er jo den at det har man jo aldri ønsket, men folk blir likevel syke. Det er jo en del av livet. Hvor mange sykdommer er det ikke i denne verden? Hvor mange sykdommer har man ikke som er alvorlige, og hvor mange sykdommer er det ikke som tar livet av mennesker?

Men i dag er korona er eneste vi skal bry oss om? Folk som har symptomer på andre sykdommer blir ikke hørt, og får dårlig behandling fordi det eneste som teller er korona. Dette er den eneste «sykdommen» vi kan bli syke og dø av i dag som har betydning. Til helvete med ALT det andre!

En nylig episode: en herremann som har vært plaget hele sitt liv med bihulebetennelse. Han drar til lege. Han blir avvist for bihulebetennelse og må testes for korona, sendes hjem i ventekarantene i påvente av svar. Han hadde forklart at han visste at det var bihulebetennelse og at han umulig kunne ha korona fordi han ikke hadde vært i kontakt med mennesker eller bevegd seg i samfunnet. Han hadde IKKE korona! Det var bihulebetennelse, men det kunne de ikke sjekke og gi medisin for, før etter koronatesting og karantene.

Folk har blitt nektet nødvendige operasjoner og behandlinger over et år nå. En venninne fikk utsatt og kansellert en livsnødvendig operasjon, smertene var ikke til å holde ut. Flere instanser ble kontaktet, leger, organisasjoner, media. Ingen hjelp å få. Hun måtte få gjennomført operasjonen privat, men hadde ikke pengene og ble nektet lån i banken. Familien måtte opprette Spleis, de greide samle inn pengene og hun fikk operasjonen i siste liten.

Noe så enkelt som lysbehandling for psoreasis har jeg ikke fått på over et år. Nå ser jeg at jeg begynner slite, jeg klør meg selv til blods. Jeg får likevel ikke denne behandlingen lengre, som jeg har vært avhengig av i flere år for ikke bli for belastet med tanke på kløe, utslett, smerter, søvn, utmattelse og så videre.

Neida, alt er korona og en agenda for å presse folk til vaksinering. Vaksiner som ingen vet langtidseffektene av fordi main stream media med sin statsstøtte ikke ønsker å avdekke hva som skjer i forhold til det.

Ta for eksempel det faktum at vi i Norge har passert 135 (offentlig rapporterte) dødsfall etter vaksinering. De første rett etter vaksineringen startet for noen måneder siden. Her brukes det lang tid for å avdekke og legge frem om vaksinene faktisk er årsaken. Noe som sier meg at de faktisk er årsaken.

Hvordan kan man bruke to sekunder til å avgjøre at korona er dødsårsak og føre det i statistikkene, men når folk dør etter vaksiner hører vi ingenting på uker og måneder? Blir opplysningene holdt tilbake? Hvorfor?

Hva hvis jeg legger ut noen faktaopplysninger her fra USA…

De tre første månedene i 2020 det ført «bare» 36 vaksinedødsfall. Da snakker vi alle andre vaksiner. «Trygge vaksiner» som influensavaksinen, polio vaksinen, meslingevaksine, alle andre vaksiner tilsammen!

Det vi ikke leser eller får høre så mye om i våre media er at disse tallene om dødsfall etter vaksiner har «eksplodert» etter koronavaksineringen begynte. De tre første månedene i 2021 har 54 ganger så mange dødd etter vaksinering. Altså, passerte 1930 mennesker har omkommet etter vaksinering i USA de tre første månedene i år, og det var 36 de tre første månedene i fjor.

Så en kan vel si at koronavaksine er i hvert fall 54 ganger mer dødelig enn alle andre vaksiner tilsammen!!

Legger ved linker til korrekte kilder:

Link: Mediaalerts.org 1

Link: Mediaalerts.org 2


Dette er i løpet av kort tid. Altså dødsfall kort tid etter koronavaksine.

Hva når en har fått to doser, tre doser..? Og hva med hva disse gjør med kroppen til de vaksinerte over tid? Hva med langtidsvirkningene?

Folk sier at de har tatt vaksinen (gjerne første dose) og overlevd. Hva er det folk ikke forstår med ordet «langtidsvirkninger» eller «langtidskonsekvenser»….

Jeg bare tenker høyt her, er det lov?

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vaksiner #koronsvaksiner #dødsfall

4 kommentarer
  1. Hei igjen 😊👍🏻

   Alt dette med coronapass,vaksine,smittetall,dødsfall osv.osv,er en del av planen,det kalles utmattelsestaktikk,myndigheter og såkalt kompetanse og for ikke å snakke om media (som er kjøpt og betalt) bombarderer folk med “kunnskap” som de overhode ikke vil ha og i mange tilfeller ikke har forutsetning til å forstå rekkevidden av,de fortsetter sånn til folk er så utmattet at de går med på hva som helst bare de får litt fred no.Er det fortsatt noen få igjen som klarer å tenke selv får man straks beskyldninger om at man tror på konspirasjonsteorier,man blir latterliggjort og hetset og alt det er en del av planen om å få folk til å innrette seg.Det er psykologisk terror på skyhøyt plan man er vitne til nå.Det neste er å vende folk mot hverandre,de er godt igang med den planen også,de med vaksinepass og de uten,vi ender vel opp som utskudd,forvist fra de med passet i orden.

   Vaksinepass er jo en vits i seg selv og helt sikkert et tåketeppe for noe annet,man er ikke immun mot smitte og dermed kan man smitte andre selv om man er fullvaksinert.Det kan sikkert de eldre på et sykehjem fortelle mer om,alle var fullvaksinert,alle blei smittet av covid19 og var dermed nye smittebærere.Myndighetene skjønner ingenting av hvordan det kan ha skjedd – det ligger et stort forklaringsproblem i luften her også.

   Hele pandemi og covid19 – teorien begynner å slå kraftige sprekker i troverdigheten,så her gjelder det å handle raskt så ikke planen står i fare for å kollapse nærmest ved målstreken,det er da man,genialt nok,finner på dette med vaksinepass mens det samtidig legges større og større press på folk for å ta vaksinen,ikke bare en gang,men to og hvem vet hvor mange ganger,det sies jo at effekten begynner å dale etter seks måneder.
   Myndigheter og øvrigheter vil jo ikke tvinge noen,men det er mange forskjellige måter å utøve tvang på,en måte er sånn som man nå ser,trusler om å miste goder,miste jobben osv om man ikke gjør som man får beskjed om.Det er utøvelse av tvang og makt mot oss vanlige folk og som i vår verden er strengt ulovlig !

   Hele håndteringen av den såkalte pandemien har vært helt uforståelig for meg,det er gjennomsyret av forvirring og kaos med frykt som hensikt.Helt fra start var det mye som skurret i mine ører,alt fra at myndighetene visste om covidutbruddet lenge før fullstappede fly med coronasmittede returnerte til Norge for så å slippe smitten løs her.Importsmitte har de visst om,de har til og med sagt at det er en av de største grunnene til at smitte fortsatt sprer seg.Fly med importsmitte kommer hit flere ganger for dag….Fordelingen av krisehjelp mangler vel sidestykke,store bedrifter håver inn milliarder i støtte samtidig som ledelsen tar ut millionutbytte rett i sin egen lomme.Lurer på om noen av disse,eller myndighetene ofrer en tanke til alle de som klarte seg fint før “pandemien” nå ikke er ukjent med å gå sulten til sengs,de har lite håp om å få jobben tilbake ettersom sjefer legger ned virksomheter i takt med millionstøtten de får i krisestøtte.Når man vet at mange sliter som en følge av omstendighetene så kaller eg det for det det er : blodpenger !
   Folk blir bøtelagt med titallstusen for ikke å følge reglene.Det gjorde ikke ledelsen i hurtigruta heller,etter å ha mottatt krisehjelp i milliardklassen henter de filippinere for å jobbe for å spare enda mer og vi vet jo alle hvordan det gikk,men fikk det noen konsekvenser for de ansvarlige for sykdom og død,ingenting skjedde annet enn at noen ynkelige ledere var fremme å kom med noen ynkelige og tarvelige unnskyldninger.Noen blåveiser på egoet,det var alt.
   Alt dette og mye mer,det er jo helt hinsides ubegripelig at folk ikke skjønner hva som skjer.

   Men eg skjønner at folk plutselig ikke er syke lenger,13 tilfeller av sesonginfluensa så langt,under normale omstendigheter ville eg kalt det et mirakel,nå,derimot,ser eg det også som et tegn på at man er på full fart inn i en skremmende og mørk fremtid.

   Eg leste et sted at folk har fått ca 6% av informasjon om den såkalte pandemien,resten,altså 94% er hemmeligstemplet i 60 år,man prøvde seg først med 100 år,men måtte gå med på 60år.Man vet,kanskje noen har glemt,at helt i starten av dette sirkuset klarte de styrende myndigheter å skaffe seg full kontroll over store deler av grunnloven…nå i ettertid kan man kanskje tenke at det var en forutsetning å få kontroll for å gå videre med planen…

   Ha en fin dag,Bunnytrash 😊🌺
   Hilsen synskepeggy.

  2. Lise.

   Godt skrevet. Personlig har jeg ikke følt behov for å teste meg. Det er vel kanskje “farlig” å si det idag. Anser meg ikke som nok “hjernevsket” ennå. Nå leste jeg nettopp ar R-tallet har vært på 0,89 siden 15. mars.
   Skjønner mindre og mindre. Elever skal teste seg selv på skolen ……….hvor er vi på vei?

   Klem

   1. Foreldre (og ungdommen selv) må sette foten ned. Hvis ikke går vi rett i det sorte hull. Jeg håper virkelig at folk begynner reagere nå snart. Men nå skal jeg bruke resten av dagen på andre tanker. Starter med å lage kyllingboller som skal serveres med stekt sopp, potetmos og grønpeppersaus til. Fin fin dag til deg Lise.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg