Vi nærmer oss slutten på 2021.


I Dagbladet nå fortelles det at gjennomgangen av litteraturen viser at selv om nesetestingen for coronaviruset SARS-CoV-2 er trygg, har den potensial til å forårsake betydelig skade.

Vanligst forekommende er blødninger i nesa. Forskning viser at neseblødninger intreffer for rundt 8 prosent av dem som coronatestes med vattpinne i bakre nesevegg.

Det er også rapporterte tilfeller av hodeskallekomplikasjoner. Det handler om at pasienter har utviklet lekkasje av såkalt cerebrospinalvæske, væsken som omgir hele sentralnervestystemet, altså hjernen og ryggmargen. Tilfeller som har opplevd dette har havnet på operasjonsbordet, komplikasjonen er omtalt som «sjelden, men farlig».

Det er også beskrevet i forskningslitteraturen at en pasient med immunsvikt, etter nesetesting for coronavirusinfeksjon, utviklet en såkalt septal abscess, en opphopning av puss i et hulrom, som måtte dreneres kirurgisk.

Sjeldne tilfeller, men tilfeller!

Link: Corona – Lekket hjernevæske etter coronatest (Dagbladet) 

Etter halvannet år med unntakstilstand, beveger Norge seg inn i et nytt paradigme der coronaviruset ikke lenger er farligere enn andre luftveisinfeksjoner kommer nå fram i VG.

Det er fordi de aller fleste i risikogruppene angivelig er beskyttet. For de vaksinerte som eventuelt blir smittet og får symptomer, vil de aller fleste få lette forkjølelseslignende symptomer heter det nå. Det vil si at coronaviruset nå kan sammenlignes særlig med sesonginfluensa og RS-infeksjoner. Som mange, deriblant noen leger og fagfolk har sammenlignet covid med over tid nå, allerede før massevaksinasjons-programmet.

Link: FHI: vi kan nå sammenligne coronaviruset med influensa (VG)

Av den norske befolkningen over 18 år har 90 prosent fått første dose og nært 83 prosent har fått to doser.

Er det ikke betenkelig hvordan det nå kommer fram etter massetesting og massevaksinering om både bivirkninger av selve testingen og vaksineringen…

Link: Uvitenhet kan gi store smerter og det som verre er!

Før vaksineringen startet hadde nærmere 150 000 nordmenn fått påvist coronasmitte. Under 800 døde, de hadde gjennomsnittlig alder på over gjennomsnittlig levealder. Svært få ble alvorlig syke og et et ekstremt høyt tall hadde ingen eller få symptomer. De fleste hadde faktisk ikke merket noe hadde det ikke vært for påvist smitte med vattpinne ført inn til bakre nesevegg med en test som i dag viser seg kan få konsekvenser.

Så får vi se hva som kommer fram videre etterhvert. Vi nærmer oss slutten på 2021.


Alt jeg skriver om i denne bloggen er ut fra engasjement og interesse. Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#virkeligheten #perikarditt #nesetesting #hjerteposebetennelse #myokarditt #hodeskallekomplikasjoner #pcr #hjertemuskelbetennelse #immunreaksjon #covid #mrna #vaksine #norge #bunnytrash

8 kommentarer
      1. Takk samme, vurderte å henge opp en rad med lys på balkongen her, ble inspirert da jeg så noen hadde tatt ut et innlegg med et juletre, kremt 😜 hehe..

        1. Det er koselig med lyslenke 😊 Hææ juletre? Allerede nå? Nei det innlegget har jeg ikke sett 😂 Heldigvis kan man gjøre akkurat som man vil i eget hjem, så kjør på. 😍

          1. Ja, den lyslenken er ikke helt typisk jul. Så fester den i taket på balkongen lenge før jul, og fjerner den lenge etter. Den gjør seg i mørketida. I desember blir der masse mer lys, og da er det veldig moro for vi er eneste som har jul da resten av blokka er muslimer. Jul som voksen er litt moro 😜

    1. Ja, ikke sant.. Det er faktisk komisk, på sitt obskure vis, hvordan nyhetsbildet nå glir sånn sakte men faen så sikkert i retning av at hele vaksineopplegget taper sin virkning! – Ja, dersom det ikke er snakk om alvorlige bivirkninger og greier da, for det er jo tiden for å bringe på bane NÅ, siden de nå har klart å få folk flest til å la seg injisere, og det derav ikke finnes noen vei tilbake!.. Gud, så glad jeg er for at den der guffa ikke har fått innpass i mine årer, ass!
      – Likeså betenksomt må leg jo si det er at dette viruset brått tar til å ramme unger akkurat i det øyeblikket den angivelige andelen av voksne er fullvaksinert! Jeg mener,, Her har det overhodet ikke utgjort den minste risiko for de under 16 før det, praktisk talt over natten, renner på med dausjuke unger som smitter både hverandre og andre left, right & center’, AKKURAT i det momanget antallet voksne med immunitet var nådd dithen hvor samfunnet kunne gjenåpnes i ordets fulle betydning!??

      1. Ja, propagandaen gir seg ikke. I morges jeg slo på nettet var det første som kom opp en fire år gammel jente som døde av korona mens hun sov. Jeg har ikke gidda lest hele artikkelen enda. Vet jo hvorfor slikt kommer nå..

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg