Viktig oppsummering av dagens nyheter!!


Riktig god morgen alle sammen! Eller er det en god morgen? Nå pøser media på med overskrifter og artikler igjen som er hardtslående og lite oppløftende. Men de er informative, det skal de ha.

I Norge har nå over 1,2 millioner personer fått første vaksinedose. Nær 310.000 har fått andre dose og er dermed fullvaksinert. Men dagens vaksiner beskytter ikke godt nok mot virusvariantene. Mutasjoner av koronaviruset gjør at det kan ta år før vi kan reise fritt igjen og vi må leve med testing på grensene i lang tid.

Dette fra «the man himself» Espen Nakstad. Mannen folk tror på, mannen som ikke lyver eller som ikke vet mer om hva som skjer i kulissene enn han forteller.

Så har vi «the other man himself», troverdighetens store taler, resepsjonisten og pikkoloen fra Sola Strand Hotell, Mr Bent Høie. Han sier at nå kan fullvaksinerte ha nær kontakt med andre fullvaksinerte. Men dette gjelder bare i private hjem. I det offentlige rom blir det ingen endringer, for der gjelder de samme regler for de uvaksinerte og de vaksinerte. Dette fordi selv om en er vaksinert kan en likevel bli smitta og smitte videre.

Førstkommende tirsdag, altså om to dager kommer den første versjonen av myndighetenes koronasertifikat, det vil inneholde informasjon om vaksinestatus. Dette vil være en forenklet utgave. Denne vil senere bli erstattet av oppdaterte og mer ferdige versjoner, som vil være i tråd med EU.

EU bestemmer. Hvem sa vi ikke er med i EU? Bent Høie? Espen Nakstad? Neppe..

Det er foreløpig uklart hvilke konkrete formål dette sertifikatet skal benyttes til. Men i media skrives det om at vaksinerte innbyggere får en rekke fordeler, som å kunne gå på treningssentre, bibliotek, restauranter, konserter og reise utenlands på ferie.

Med slike antydninger fra media vil flere vaksinere seg. Frivillig selvfølgelig. Man ønsker jo ikke bli ekskludert i samfunnet. I Norge har reaksjonene til et sertifikat stort sett vært positive sier disse to mennene, Høie og Nakstad. De sier at undersøkelser viser at seks av ti nordmenn stiller seg positive.

Rart det der, med tanke på at ingen vet hva koronasertifikat skal brukes til. Hverken vi folket, Espen Nakstad eller Bent Høie. For akkurat dét skal etterhvert bestemmes i EU og WHO. For vi tror blindt på at Bent og Espen ikke vet, de har ikke den fjerneste anelse.. selvsagt tror vi på det. At de vil ha noe de ikke vet hva skal brukes til, det gir mening.

I media heter det at de som ikke tror på Bent Høie og Espen Nakstad, de bruker ikke hodet, de er egoister og konspirasjonsteoretikere. Dette kan man vaksineres mot.

Så oppsummerer vi. Det ønskes at folk skal vaksinere seg med vaksiner som ingen vet om virker. Mest sannsynlig virker dem, men ikke for det vi tror. Vi er bare ikke egoistiske hvis vi vaksinerer oss, så vi vaksinerer oss mot konspirasjonsteorier og egoisme, hvilke andre effekter disse vaksinene har, dét får vi vite når alle er vaksinerte. I mellomtiden kan de fullvaksinerte ha nærkontakt i private hjem, men ikke ellers. Altså ha sex hjemme, men ikke utendørs. Fordi selv om en er fullvaksinert så kan en bli smitta og smitte videre. Derfor må vi ha koronasertifikat som vi heller ikke vet hva skal brukes til, men vi er positive fordi vi kan ha sex hjemme, men ikke borte, fordi vi får vaksiner som ikke virker og vi må fortsette testing. Erna Solberg har fått første dose, hun er snart klar for litt snurrebass.

Dette var dagens nyheter fra norsk statsstøttede main stream media, NRK, Dagbladet, TV2, VG og Faktisk.no.

Yupp, løp og få vaksina folkens!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#solberg #nakstad #høie #erna #espen #bent #nrk #vg #dagbladet #tv2

7 kommentarer
  1. Hei,hei 😊👍🏻🌺

   Ved første tanke så høres dette helt “sinnsykt ut” (som vi sier her i Bergen),ved andre tanke så kan dette være den hjelpen skeptikerne så sårt trenger.Man spør seg igjen,hva vaksineres det mot.
   La nå bare de uegoistiske,politisk korrekte og lydige bare lydig ta denne vaksinen og la oss andre få bestemme selv,da kan de vaksinerte smitte hverandre igjen og igjen i sin “kohort”mens skeptikerne fortsetter å følge smittevernveiledning de selv mener er fornuftige og som fører til at de ikke lenger finnes smitte i skeptikernes “kohort”.Hvilke media vil innrømme det først ?
   Tar man første dose er man dømt til å ta andre,tredje og hvem vet hvor mange doser og hvor lenge,mens fakta er at vaksinen ikke virker,helsemyndighetene sier det jo selv !
   Det der vaksinekjøret er ikke eg med på,stakkars dem som biter på og som kanskje må vaksineres jevnlig livet ut.
   I boka Vidunderlige nye verden heter stoffet Soma,innbyggerne blir jevnlig injisert med stoffet i den hensikt å holde befolkningen blide og fornøyde og uten spørsmål.De som ikke lar seg injisere lever farlig og utstøtt,men det er jo en roman skrevet en gang på 30-tallet,så hvem bryr seg…..

   Ha en fin dag 🌺 Hilsen synskepeggy.

  2. Ja,den må du lese og mange flere bør lese den også,særlig nå i disse tider.Du får den i pocketutgave for kr.99; på flere bokhandlere på nett.

   Det er tre bøker som har gjort et enormt inntrykk på meg,og,tør eg påstå,har bidratt til at eg er den eg er.Når utgangspunktet er at eg i hele mitt liv har vært opptatt av de store vanskelige spørsmålene så sier jo det sitt.

   Som nevnt så er Vidunderlige nye verden en av de tre,den leste eg første gang allerede i 1978.De to andre er,Morgendagens Gud og De nye åpenbaringene,begge er skrevet av Neale Donald Walsch.

   Hilsen synskepeggy.

   1. Fant den jeg, har bestilt, leveres på døra, det hele for en hundrelapp 👍🏾 De to andre får jeg se på etterhvert, jobber med å komme meg gjennom Hadith og Koranen på norsk. På tide å lese bøker igjen, har hatt et langt opphold, og da er det tiltak å komme igang igjen. Er jo så lettvindt å bare skru på NetFlix og fordummes.

  3. Upps,
   beklager at eg kom som anonym over her,det var ikke meningen,vet ikke hva som skjedde…men det er altså eg,synskepeggy🌺😊
   Eg leser for tiden biografien til,Obama,av en eller annen grunn er eg veldig fascinert av han fyren.

   Nå har eg sporet veldig av her,men skal skjerpe meg👍🏻😊

   Hilsen synskepeggy.

  4. Eg opplever boken som ærlig,det eg savner er vel litt mer temperament,personen Obama fremstår usedvanlig selvdisiplinert og “glattpolert”,men samtidig er han så veltalende at man føler at han sier hva han føler på en svært høflig måte.Det er ikke mye “faen i helvete” der i gården selv om man får inntrykk av at det er sånn han ønsker å reagere i noen situasjoner.Kapittelet som handler om da han var i Oslo og mottok Nobelsfredspris røpet noen svært rørende og dype tanker hos den mannen.Ja,eg opplever at boken beskriver mannen som han er,svært kunnskapsrik,empatisk og svært dyp med interessante tanker om fortid,fremtid og nåtid.
   Hilsen synskepeggy.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg