X22 Report (video)

Etter valget i Am ER icA var jeg bestemt på å ikke si noe om hva jeg mener om hva som foregår. Jeg tenker at det hele er på så høyt nivå at det går over hodet på folk flest. Jeg tenker fortsette med å ikke si så mye.. her i Norge har folk bestemt seg, sterke aktører har jobbet intenst hardt for å gi folket en oppfatning. MEGET HARDT!!

Disse aktørene har lykkes, men de kan aldri lykkes 100%, så de jobber intenst enda. Når en vet at de har jobbet så hardt her, så kan en bare forestille seg hvordan aktørene in the GREAT JU ESS har jobba.

ATLANTIC CITY, NJ – JANUARY 22: with Oprah Winfrey at Tyson vs Holmes Convention Hall in Atlantic City, New Jersey January 22 1988. (Photo by Jeffrey Asher/ Getty Images)

Jeg deler denne videoen om situasjonen i Am ER icA. Hva dere tenker fra før, hva dere tenker etter å ha sett dette, om dere vil holde tankene deres for dere selv, om dere vil kommentere i kommentarfeltet i innlegget her, det er helt opp til dere.

Her er i hvert fall videoen til X22 Report, om Trrrr umP, den a m e r i k a n s k e g r u n n l o v en, preSI Dent-valget og den oppsiktsvekkende demonstrasjonen nå sist onsdag 6. jan u ar: Panikk i DC!!

(Engelsk tale)


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#politics #political #geopolitical #constitution #politikk #thedeepstate #deepstate

4 kommentarer
    1. Hallo, der! Ville bare si, at ENDELIG ser det ut som om jeg har klart å komme meg innpå her! Det var på tide, for nå har det gått snart 1 hel uke, (!) – siden jeg både har betalt for me-we, & at jeg INDERLIG håper at de har passetpå, at alt går riktig for seg, når jeg nå er kommet innpå. Jeg har masse meninger om dagens situasjon, og den “Såkalte” CORONA en, (Les : Som jeg VET bare er løgn og fanteri! Fra A til Å!!! Og som blir brukt MOT folket, – for å holde oss NEDE) Vi lever i en “To BE, – or NOT 2 be!” livssituasjon pr idag. Hvis vi ikke snart tar til motmæle, dvs: MAJORITETEN av hele det NORSKE FOLK, så kommer vi til å miste ALL VÅR FRIHET! TIL EVIG TID! Og vi vil da ha bukket UNDER for en FACHISTISK verden, der spyko /sosippater, STYRER! Vi må si NEI til denne 1’ste av mange, mange flere, til evig tid, – av en NÅANO-TECH GIFTSSPRØYTE!!!!! Huff, det er litt vanskelig å SE hva man skriver her, all den tid jeg har 1 svart linje hengende over texting mi, der det dtår: + BLOGLOVIN’! Så jeg kommer heller tilbake litt senere, for å sjekke om alt er som det skal! Og at all den tid jeg allerede har BETALT for dette, virkelig KAN få brukt denne siden slik jeg ønsker! Hvis det er noen som har gode tips å komme med, tar jeg MER enn gjerne imot det! 🤗

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg