Islamsk lov i 21. århundre!

Aceh er et område med særskilt status i Indonesia på nordvestspissen av øya Sumatra. Det offisielle navnet er Nanggroe Aceh Darussalam. Aceh blir ikke styrt som en provins, men som et «område med særskilt status» (daerah istimewa), som er ment å gi mer selvråderett i forhold til sentralregjeringen

I Aceh bor 4,5 millioner mennesker. 97,6% tilber ideologien Islam.

I slutten av mai i år mottok Muhammad Taufik og Muhammad Habibi 83 piskeslag hver.

For noen måneder siden oppdaget noen borgervern-aktivister at Taufik og Habibi hadde engasjert seg i et seksuelt forhold.

Klikker du på linken under kan du se videoen fra Aceh når disse to unge mennene mottar straffen.

Link!!

"Dette er en positiv straff som jeg håper fungerer som en leksjon slik at ingen andre bryter reglene igjen. Vi håper at å straffe dem foran samfunnet vil få folk til å føle seg som dem og unngå å begå lignende forbrytelser."

Dette var ordene til en av de som hadde ansvaret for at straffen, piskeslagene, ble utført.

Aceh er landets mest konservative provins: i løpet av de siste ti årene er lovene blitt strengere der.

De overholder lovene i islamsk lov.

Taufik og Habibi er de første som mottar denne straffen, 83 piskeslag, i full offentlighet i et område hvor det er ulovlig å sove med noen av samme kjønn.

"Som Aceh-borger føler jeg meg veldig skamfull. Dette er første tilfellet med offentlig pisking som straff. Det bør tjene som en lekse slik at alt dette ikke skjer igjen, fordi det er for skammelig. Spesielt gitt at det er en homoseksuell sak."

Slik bekjemper de homoseksualitet i Aceh. Og dette var ordene til en av tilskuerne.

Dette tror islamistene, muslimene om du vil, dette tror dem er kuren mot homofili og homoseksualitet.

I det 21. århundre.

Tortur og hjernevasking er det største i Aceh i Indionesia. Grusomme lover og grusomme straffer. Det bryter med menneskerettighetene, og for dem som har intelligent tankegang og kjærlighet i hjertet, så er dette umenneskelig.

Først tenkte jeg at det måtte være grusomt for alle disse menneskene å se at disse to unge mennene ble behandlet og torturert på denne måten fordi de hadde begått en privat handling som ikke skader noen. Om de bare hadde sex, eller om de begjærte hverandre, om de elsket hverandre - uansett, blir det fir meg galt straffe noen for noe som er så uskyldig, så menneskelig.

Men når jeg ser videoen, og ser disse hundrevis, kanskje tusenvis av mennesker som smiler og ler, klapper og jubler, så blir jeg kvalm. Der står de å filmer med smarttelefonene sine og synes dette er fantastisk underholdning.

Dette er et land Norge sender millioner av kroner til. Vi må sørge for at Norge slutter å sende penger til disse landene som bruker alle sine midler på ondskap og umenneskelighet.

Kjære norske folk, stopp Islam i Norge, vi vil ikke ha slike holdninger her i landet. Vi må kjempe imot, og ta vare på hverandre med kjærlighet.

Takk <3

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#aceh #acehindionesia #indionesia #områdemedsærskiltstatus #sentralregjering #indionesiskpolitikk #politikk #indionesisklov #islamsklov #islam #islamister #muslimer #ideologi #ideologienislam #tortur #sex #kjærlighet #seksualitet #legning #homo #homofili #homoseksualitet #homofil #homoseksuell #norge #amnestyinternational #amnesty #21århundre

Link: Amnesty.no

Én kommentar

Mille

10.07.2017 kl.18:58

Tragisk at folk legger seg opp i hva andre gjør, og attpåtil straffer dem! En primitivitet uten like!

Roger Endrè

10.07.2017 kl.19:00

Mille: Ser mer og mer av denne ideologien også her i Norge, det bekymrer meg..

Skriv en ny kommentar

Roger Endrè

Roger Endrè

39, Drammen

Rå, smågal og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits