Nye sjokktall på vekta!!

Altså som flere ganger tidligere skrevet så er opplegget slik som dette: To dager i uka, henholdsvis tirsdager og torsdager er fastedager. Disse dagene er mat og drikke-inntak ikke over 500 kalorier. Resterende dager som «normalt», men ingen overspising. En fast dag i uka, for min del når helga starter, så veier jeg meg.

Nå er jeg ferdig med uke 11. Etter 9 uker så hadde jeg redusert vekten med nøyaktig 5 kilo. Så da kunne jeg avsløre at da var det bare 1,3 kilo igjen til målet er oppnådd. Etter den avsløringen så gikk jeg rett på en smell, haha.. for nå når jeg da var ferdig med uke 10 så viste vekta SJOKKTALL. Jeg hadde altså ØKT vekten med 0,9 kilo!! Så da var det plutselig 2,2 kilo til å redusere for å komme i mål. Hahaha.

Hvis det er interessant å lese om hvorfor jeg gikk såpass opp i vekt forrige uke så kan dere lese om det HER.

Vel, nå er uke 11 over og NYE SJOKKTALL viser seg på vekta. For nå i uke 11 reduserte jeg vekta med 1,4 kilo!

Altså er det under 1 kilo igjen så er jeg i mål. Planen var også å gjøre dette før julaften. Nå er det mer realistisk at jeg greier der. Sant?

Denne uka gikk fastedagene veldig fint, 14 biter sushi på tirsdag, og en halv grillet kylling uten skinn på torsdag.

I dag er det ikke fastedag, men søndag, jeg tenker at kaloriinntaket er lavt i dag også. I morges spiste jeg to brødskiver med eggerøre av 2 egg og hundre gram røyka laks. Og nettopp spiste jeg 14 biter sushi. Det er så jæskla godt!

Takk for titten og riktig fin kveld videre!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#diett #slanking #52 #kiel #fantasy #colorline #vekt #ribbe #vektresultat #kroppsvekt #juleribbe #juletallerken #resultat #restaurant #vektredusering #stabilisering #kalorier #mat #kosthold #bmi #overspising #bunnytrash

Bivirkninger som lammelser og hjerneslag.

I går hadde jeg en samtale med en meget skremt, frustrert, fortvilet og sint venninne. Hun har nå virkelig tatt til ordet mot vaksineringene av befolkningen iht covid. Hun har begynt å innhente alt av rapporteringer og artikler i henhold til vaksineringsituasjonen og bivirkninger rundt om i verden. Noe alle skulle vært flinkere til å gjøre. Hun sier at hun er rystet over de faktiske forhold, og om hvor ensidig norsk media og det politiske landskap bedriver informasjon i henhold til dette. De skjuler bevisst fakta sier hun.

Den kraftige reaksjonen fra hennes side er observasjoner gjort som helsearbeider, medmenneske og familie. Det har seg slik at hennes mor på 75 år er nå blitt syk grunnet vaksinene. Moren har fått to doser og det har gjort at hun har fått lammelser rundt i kroppen og mye plager. Hun angrer på at hun lot seg injisere og er veldig fortvilet. Så i tillegg til at den fysiske helsen nå er ødelagt, så brytes den psykiske helsen også ned. Min venninne ser jo nå hvilken vei det nå går med moren, og det går raskt. Her snakker vi om en frisk og sprek 75 åring, helt til kort etter injisering av dose to.

Og dette startet med en såkalt «dugnad» for å beskytte våre eldre.

Det er ingen vei tilbake etter injiseringene, min venninne sier ordrett «de dreper oss og folk skjønner det ikke». Moren er tilbudt dose tre, på tross av innmeldte og stadfestede alvorlige bivirkninger. Og idiotien fortsetter, for i media, i det politiske landskap og i store deler av befolkningen fortsetter hetsen av de som ikke ønsker å la seg injisere.

Antall innmeldte bivirkninger i Norge hittil (pr. 23 november) er 42 537. Antallet av behandlede innmeldte bivirkninger er 23 017. Det er så langt behandlet 3 795 meldinger om hendelser som klassifiseres som alvorlige. Dette utgjør 16 % av alle behandlede meldinger. Neste rapport fra legemiddelverket vil bli publisert 9. desember.

Link: Bivirkningsrapporter for koronavaksiner (Statens Legemiddelverk)

I forhold til at det nå i Norge har registrert cirka tusen covidrelaterte dødsfall, relatert fordi eneste fakta er at disse er døde med covid. At noen dør av covid er i de fleste tilfeller antagelser, altså det kan ikke sies med hundre prosent sikkerhet. Noen av disse døde var jo også såkalte vaksinerte og fullvaksinerte. Men uansett, i forhold til disse tusen med en gjennomsnittlig alder høyere enn gjennomsnittlig levealder, så er dette meget alvorlig!!

Liv ødelegges i langt høyere grad enn de reddes!!

Til sist må jeg jo spørre om denne hetsingen fra det politiske landskap, media og fra folk som Bien som herjer i kommentarfelt på sosiale media, er det sjalusi fordi uvaksinerte har 100 prosent beskyttelse mot bivirkninger og 99,97 prosent sjanse for å overleve covid-viruset?

Dere vaksinerte, meld inn bivirkninger, ikke nøl, ikke vær med på å dekke over! #loveislove

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#legemiddelverket #lammelser #covid #tiltak #grenser #restriksjoner #koronapass  #propaganda #bivirkninger #vaksine #bunnytrash

Leppestiftmuslim i Aftenposten.

I dag la medblogger Torjus Dølo ut et nytt innlegg under tittelen «Nazneens Drøm». I innlegget skriver han om Nazneen Khan-Østrem, muslim og kommentator i Aftenposten.

For fem dager siden postet hun en kommentar med tittelen: «Sataniske vers har åpnet dører for muslimer». Og Torjus Dølo har jo selvsagt lest Khan-Østrems ytringer i Aftenposten der det fremkommer at hun har vært på et møte med såkalte (lol) moderate muslimer som vil reformere islam.

Torjus har en fantastisk fortellerstil og får meg til å le, og jeg tenker at slike som han forstår galskapen i Khan-Østrems ytringer og kaller henne ganske enkelt for en ‘leppestiftmuslim’. Ja, for de fleste har vel møtt en leppestiftmuslim. De finnes litt overalt egentlig, ikke like mange som hijabmuslimer, men endog mange er de. Jeg ser leppestiftmuslimer som er bussjåfører, postbud, Foodora-bud og selgere. Flere jobber på stortinget, både kvinnelige og mannlige utgaver som sier de spiser pølser og drikker alkohol. En form for taqiyya. Og jeg vet om de høyt utdannede høyskolelektorene med bachelor- og mastergrader, slik som Nazneen Khan-Østrem. En leppestiftmuslim med makt.

Leppestiftmuslimer kaller seg muslimer og maler et bilde av islam som en religion som er vakker, fri og fredelig. De flyr rundt og påvirker andre mennesker til å tro at muslimer ikke er særlig annerledes enn til eksempel kristne, ateister og buddhister. Mange biter på, de ser at slike som Khan-Østrem går i skjørt, viser legger, bare armer, håret fritt, bruker maskara og leppestift. Så da kan jo ikke islam være kvinneundertrykkende, indoktrinerende og farlig. Ikke sant?

Les videre.

Jeg kjenner noen leppestiftmuslimer, og jeg gidder ganske enkelt ikke diskutere islam med sådanne. Etter en fuktig kveld på byen en gang ble et vennepar med oss hjem på nachspiel. De er muslimer fra Pakistan. Han drikker alkohol og var på stigende rus denne kvelden sammen med meg og snuppen min. Hun drikker ikke og fungerer fint som sjåfør. I løpet av kvelden oppdager han Koranene mine og kommenterer da dette. Her blir hun interessert og starter da en diskusjon med meg, og mine kort blir så lagt på bordet, jeg forakter islam og mener denne ideologien bør forbys fra det offentlige rom. Jeg mener moskeene her til lands bør nedlegges, og de som ønsker be til denne Allah kan ta bønneteppet sitt i eget hjem og bedrive knebøyninger der.

En leppestiftmuslim vet lite om islam, har ikke lest Koranen (ikke med forståelse ihvertfall) og kunnskapene går på utvalgte vers som skaper en forestilling. Hvem Muhammed er, annet enn selve profeten, Allahs sendebud vet de lite om. Til eksempel min venninne som benektet alle mine utsagn om hvem Muhammed var. En pedofil landeveisrøver, en terrorist og drapsmann som voldtok småjenter. At en av Muhammeds koner Aisha, bare var seks år da han tok henne til sin kone og brukte henne som sexleke før hun var ti år gammel benektet hun. Alt hva jeg selv har lest av galskap fra islamske bøker, deriblant koranen, det benektet hun. Det endte med at hun sa til meg at oversettelsen i mine bøker er feil, for Koranen må leses på arabisk.

Javel, der låser jo diskusjonen seg. For hvis man mener at vi ikke i 2021 kan oversette fra arabisk til engelsk eller norsk, jeg har eksempelvis Koranen i utgaver i alle disse språkene, så hvordan kan så hun vite at den norsken hun snakker er riktig hvis man på ingen måte har greid å oversette bøker riktig.

Joda, Koranen, spesielt på norsk er blitt endret og pyntet på, Koranen på arabisk er enda verre hvis den leses på det språket. Spør en ex-muslim, ikke en muslim. Jeg sa det at hvis hun mener dagens oversettelser er så dårlige så stiller jeg meg undrende til at hun faktisk har bilsertifikat. En må faktisk lese og forstå hva en leser for å kunne bestå teorieksamen.

I Pakistan snakker de Urdu. I moskeen her (jeg er nabo med en moske) lærer de Urdu og vers fra Koranen. Disse versene leser de på arabisk, og de blir ikke oversatt. De lærer å si vers som de ikke vet hva betyr. Å tale i tunger kaller jeg det for. I elleve år var jeg nabo med en tyrkisk moske, det var samme greia der. De leste koranvers på arabisk, uten å vite hva de leser. De snakker altså rent arabisk, men innholdet aner de i bunn og grunn ikke noe om. Egentlig.

Jeg betviler at Nazneen Khan-Østrem har lest og forstått Sunna og Koranen. Men hun hyller likevel islam og Muhammed. Hun sier hun er muslim og at islam er bra. Hun opptrer som en profet selv, og det er her jeg mener denne dama er farlig med sin makt og innflytelse.

Khan-Østrem er nå ny ansatt i Aftenposten og når ut til mange mennesker med sine budskap. Hun har tidligere jobbet for blant annet Klassekampen, Dagens Næringsliv og NTB. Fra 2002 til 2011 hadde hun stilling som høyskolelektor ved Journalistutdanningen på Høgskolen i Oslo, der hadde hun ansvar for islamundervisningen. Fra 2011 til 2021 hadde hun en lederstilling i Aschehoug Forlag. Hun har hatt verv i Ytringsfrihetskommisjonen, Norsk kulturråd og Den norske UNESCO-kommisjonen.

Denne leppestiftmuslimen har mange jern i ilden, og som nevnt stor påvirkningskraft til å fremstille, romantisere og villede folk til å tro at islam er «fredens» religion. Islam selv har et eget ord for dette, taqiyya. I islam står det faktisk at muslimer kan lyve for å gagne islam. Begå umoralske (for oss) handlinger for å gagne og tekkes islam. I islam er å bedrive taqiyya like vanlig som fisk i havet. Derfor mener jeg at slike leppestiftmuslimer er skumle. De kler seg tilogmed i taqiyya-stil. Men de støtter like fullt Muhammed og hans måte. En kan undre seg hva hun fortalte om taqiyya da hun skulle lære fra seg om islam da hun jobbet som høyskolelektor.

Khan-Østrem har skrevet flere bøker, deriblant boka «Min hellige krig» der hun skriver personlige ytringer om blant annet islam. I boken hyller hun svartkledde iranske kvinner i burka og med gevær i hendene under revolusjonen, antisemitten Luis Farrakhan, den frafalne AKP-eren og konvertitten til islam, Trond Ali Lindstad, og den norskpakistanske talspersonen for Islamsk Råd, Zahid Mukhtar.

Hun støtter Palestina og med det Hamas.

Noen reagerte også på at hun fikk seg til å skrive at hun tviler på at hun er villig til å gå i døden som selvmordsbomber. Hun skriver «tviler», hun er altså ikke sikker (s.273). Creepy!

Blant hennes ytringer har hun uttalt at hun er fascinert av organisasjonen «Hizb ut-Tahrir» som faktisk er et verdensomspennende religionsfascistisk nettverk der de blant annet arbeider for en islamsk verden styrt av sharia og de har oppfordret til vold mot ikke-muslimer. Altså, dama er rett og slett ikke god!

Leser man seg opp om Nazneen Khan-Østrem så vil man finne mye, da særlig i hennes bok «Min Hellige Krig». Man finner at hun opplever fascinasjon, en form for felleskap med og forståelse for totalitære og voldelige krefter, både innen politikk og islam.

Khan-Østrem sier at hun er politisk aktiv på venstresiden og at hun ønsker seg et annet samfunn her til lands. Jeg sier at den dama må gås i sømmene, folk må være bevisste og oppmerksomme på hva hun kan få seg til å ytre gjennom sine kanaler, hva hun kan bruke sin nå nye posisjon i Aftenposten til.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nazneenkhanøstrem #nazneen #khanøstrem #islam #aftenposten #torjusdølo #bunnytrash

Kom i julestemning da han tente på julegranen.

Det er vel dette enkelte kaller å være «fyllesyk». Jeg har dratt dyna med meg ut på sofaen i stua. Tenker jeg blir her i dag.

Vi fire som dro på harryhandel til Sverige i går fant det for godt å feste litt sammen utover kvelden. Med alt tomgodset som står igjen her så skjønner jeg hvorfor jeg føler meg mer redusert enn vanlig på en søndag. Foran meg står ei tomflaske sambuca, en litersflaske. Jeg huska den ble åpna. En flaske Rustne Spiker ble tømt. En liter vodka.. her står tomme bokser Sommersby. Det var en annen flaske vodka inni bildet her også. Den aner jeg ikke hvor er. Husker jeg lagde meg en tassimokaffe med whisky også.

Så var det å lese nyhetene i dag. Og som i de fleste byer og tettsteder så har det blitt tent julegran på torg og samlingspunkter. Her i Drammen også har noen tent på juletrær. Bokstavelig talt. Altså på Strømsø Torg her i byen observerte politiet en mann i tyveårene som var tent på julegrana. De trodde han sto å tisset, men det viste seg at han fikk tømt seg på annen måte da han faktisk onanerte. ‘Ronket’ som vi sier der jeg kommer fra. Han tente skikkelig på julegran. Det er hva man kaller ‘å komme i julestemning’.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#julestemning #juletre #drammen #bunnytrash

Ingen kontroll. Norske grenser.

Da var vi hjemme igjen etter en spontan tur til Sverige via Sandefjord og båten over til Strømstad. Vi fikk handlet masse og det ble en koselig tur sammen med et vennepar. Som nevnt var turen spontan, altså ikke planlagt. Vi fikk spørsmål sent i går kveld om vi hadde lyst å være med. Meldinger de siste dagene har fortalt oss at der er ingen kontroll ved grensa, så da vi skulle hjem kjørte vi rett over. Ingen sjekket noe som helst, hverken ID, entrynorway eller koronapass.

Slik var det da vi reiste til Tyskland nylig også, ingen sjekket hvem vi var eller koronapass hverken til Tyskland eller fra. Ved hjemkomst fra Tyskland var det også plikt å ta hurtigtest for covid, men da jeg skulle det ble jeg nekta av vaktene, så da dro vi rett hjem.

Før det var vi i Polen, der ble koronapasset og ID sjekket ved ankomst Polen, men da vi reiste fra Polen ble ingen sjekket, og da vi kom tilbake til Norge ble heller ingen sjekket for koronapass, og en og annen «stikkprøve» ble stoppet av politi hvor de sjekket vanlig pass og spurte om hvor vedkommede hadde vært siste 10 dager. Når man hadde svart på spørsmålet så fikk man gå videre.

I dag leser vi om 600 passasjerer som kom med fly fra Africa, 61 passasjerer ble testet positiv for covid, men samtidig meldes det at det var ingen kontroll ved adkomst Norge. En måtte oppsøke teststasjonen selv. Mao kunne en fritt dra videre hvor en måtte ønske med eller uten koronapass, med eller uten covid.

Dette viser meg at de tiltak som såkalt er iverksatt ser mer ut til å skal stresse og eller eventuelt legge press på folk (propaganda) til å la seg injisere. Om smitte spres virker derimot ikke så nøye. I helga er det blant annet festival i Ålesund med titusen gjester. Kontrollvirksomheten fungerer på samme måte som ved disse reisene, og det forventes at dette skyter opp smittetallene. Likevel blir dette gjennomført.

Joda, vi kan altså da forvente at stigningen i antall smittede her til lands vil øke lenge. En uttalelse fra en overlege som har vært i møte med direktoratet har uttalt at dette vil toppe seg i januar og det vil være hektisk på sykehusene til og med april.

Det var dagens oppdatering vedrørende covid, smitte, vaksinepress og et cetera. Jeg får bare si til meg selv, ettersom det er meldt at alle uvaksinerte (derav egentlig alle) kommer til å få påvist dette viruset før eller siden, at jeg som uvaksinert har 100% beskyttelse mot bivirkninger, men bare 99,97 % sjanse for å overleve viruset.

Så med det er konklusjonen klar, i kveld blir det potetgull, musikk, drinker og annen snacks. Vi får kose oss mens vi har mulighetene.

Riktig god lørdag alle sammen 😘

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fjordline #sandefjord #covid #tiltak #grenser #restriksjoner #polen #strømstad #koronapass #tyskland #harrytur #kontroll venner #kos #propaganda #vaksine #sverige #bunnytrash

Ut på tur 😜

Nå er vi på tur med Fjordline fra Sandefjord til Strømstad sammen med et vennepar. Spist frokostbuffet og handlet på taxfree. Nå har jeg røyk inn i nyåret.

En liten time igjen så er det å handle mat på dagligvare, Bacardi Breezer på Systembolaget og litt shopping utenom.

Ha en fin dag alle sammen 🤪

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fjordline #sandefjord #strømstad #harrytur #venner #kos #sverige #bunnytrash

Hva vil du Jon Helgheim?

Det er hinsides hvor mange delinger og gjengivelser det er av Jon Helgheims «sinna» utbrudd iht hetsen mot denne Masud Gharahkhani, denne iranske mannen som nå er er såkalt påtroppende stortingspresident her til lands. Etter å ha fulgt Helgheim over tid så stiller jeg meg spørrende til hvorfor han kommer med dette utbruddet.

For noen dager siden hadde Helgheim et annet utbrudd, det var ift regjeringen og det faktum at vi har hatt en pandemi gående i godt over 1,5 år og nå ser det ut til at det går mot nye innstramminger i folks frihet. Han stiller spørsmål om hva er det myndighetene egentlig har drevet med.

Helgheim utbroderer at før pandemien var det varslet en rekke ganger at pandemi er det farligste og mest realistiske krisesenarioet vi står ovenfor. Han skriver om dramatiske skildringer om overbelastede sykehus, overarbeidede ansatte og avlyste arrangementer og operasjoner i helsesektoren på grunn av rekordmange innlagte.

«Når vi har hatt pandemi i 22 måneder og styrende politikere ikke har evnet å gjøre noe som helst med beredskapen, så vitner det om at vi har ubrukelige politikere», skriver han.

Helgheim hadde undersøkt selv, og den dagen han skrev dette innlegget var det totale antallet 229 innlagte koronapasienter. Et tall han mener ikke høres veldig høyt ut, i alle fall ikke etter snart to år på å forbedre kapasiteten. Han skriver at Norge har tilnærmet ingen beredskap for det farligste og mest sannsynlige scenarioet, nemlig pandemi.

Helgheim etterlyser beredskapsordning, fordi han mener at styrende politikere er ubrukelige og ikke gjør jobben sin!

Jeg påpeker at myndigheter og styrende politikere, det være både forrige og nåværende regjering har hatt et ensidig fokus på massevaksinering og tolker teksten til Helgheim slik at det kan oppfattes som om at storting og regjering ikke anser dette som en farlig pandemi. Så jeg stilte han spørsmål om det. Svaret tilbake var at jeg var helt «ute å kjøre», for han kan garantere at politikerne ikke har noen motiv for å vaksinere befolkningen uten grunn.

Så da er spørsmålet mitt: hva er motivet da for at i løpet av 22 måneder så har ikke styrende politikere økt beredskapen?

Når det gjelder «hetsen» av Masud Gharahkhani så tenker jeg at det må de jo nesten ha regnet med, både Gharahkhani selv, samtlige i Arbeiderpartiet, stortinget og regjeringen. Aller mest burde Fremskrittspartiet og ikke minst tidligere stortingsrepresentant Jon Helgheim som fungerte som sistnevnte partis innvandrings- og integreringspolitiske talsperson ha regnet med dette. Godhetsposering?

I denne saken evner Helgheim å kalle alle som kritiserer at Masud nå blir stortingspresident i Norge for kunnskapsløse, usympatiske, rasistiske, usaklige netthetserne.

Helgheim skriver: «om du lar deg provosere av at innvandrere får innflytelse i Norge, så ikke glem at problemet med innvandring i hovedsak er dårlig integrering og lav deltagelse i arbeids- og samfunnsliv, problemet er IKKE for høy deltagelse og for god integrering.

Han nevner ikke Islam.

Dette fra en mann som for bare noen måneder siden skrev på sosiale media at han hadde besøkt moskeen til Islamic Cultur Center. Jeg siterer: «Vi hadde et konstruktivt og hyggelig møte hvor en rekke vanskelige saker ble diskutert. Selv om vi står langt fra hverandre i mange av disse sakene, tror jeg samtaler og diskusjoner uten TV-kameraer er med på å øke forståelsen for hverandre»

Islamic Cultural Centre (ICC) fungerer som forløper for Taliban og Al-Quaida, og er en sunnimoské hvor den første etablerte seg i Norge i 1974 etter at innvandringen økte med store tall.

ICC har den pakistanske teologen Maluana Maududi som inspirator, og det er kjent at denne moskeen gir full støtte til flerkoneri og de har gitt ut skrifter som beskriver kvinner etter følgende syn: «Kvinner skal dekkes helt til, for kvinners øyne er en «erogen sone» som kan lede til hor. Derfor skal kvinner heller ikke bruke parfyme. Lukten kan friste menn tilutenomekteskapelig sex. Også kvinnens stemme kan lede til hor, den er «djevelens agent».

Jeg blir mer og mer usikker på Jon Helgheims intensjoner. For han som har jobbet med innvandring og integrering og påstår politikken som føres ikke fungerer så burde han jo skjønne at folk reagerer på at politisk ledelse i Norge skal ha stadig flere islamske i lederposisjoner, og stadig høyere påvirkning fra personer med islamsk bakgrunn da dette legitimerer islamske holdninger i Norge.

Nødvendigvis innehar ikke Masud Gharahkhani islamske holdninger, men forståelsen fra Helgheim ser ut til å ha uteblitt fullstendig i disse sakene.

Hva tenker dere om dette?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jonhelgheim #covid #islam #bunnytrash

Kan jeg hjelpe deg å elske deg selv? Elske ditt sinn, din kropp og sjel?!

Jeg har aldri vært en som later som. Jeg er meg selv, fullt og helt. Jeg har mange sider av meg selv, noen sider kommer tydeligere fram enn andre.

På sosiale medier kan man se utdrag av andres liv, gjerne gjennom rosafarvede briller. Ofte er det små sannheter, eller konstruerte virkeligheter. En får sjelden og aldri se hele historien til den enkelte. Jeg har en tante som kaller Facebook for «skryteboka».

«Hei, se på meg, se den flotte bilen min, jeg har drømmejobben, jeg tjener masse penger, veska mi koster 11000 og klokken på armen 25000». Veldig mange maler et konstruert bilde av livet sitt. Glansbilder. Masse glitter og bling. Kardashian-style, influencere og rosabloggere er de råeste på dette «Se på meg, alt jeg opplever og gjør, jeg er så kul for alt det materielle jeg har, og operasjonene jeg har tatt».

Man ser ikke skuespillet, fasaden som er produsert. Fake, fake, fake! De som ser og leser kjenner seg ikke igjen. Plastiske operasjoner, dyre klær, interiør er ikke veien til lykke. En kan ha mye moro for penger, men de viktigste og beste følelsene kan ikke kjøpes. Likevel lar mange seg påvirke, hige etter disse egentlige uviktige tingene. Når det er helt andre og viktigere ting som gir livet verdi og mening.

Reisen mot et bedre liv med lykke, selvtilfredshet og kjærlighet er en livslang reise. Det er så utrolig fantastisk når det bare blir bedre og bedre, men det er ikke bilen, klokka eller rompeimplantatene som utgjør denne lykken.

Folk kritiserer, dømmer og ser ned på de som ikke kan stille med alt dette materielle som sengeteppe til titusen kroner, og mountain-bikes i garasjen som aldri blir brukt. Chihuahua i en Gucci-veske og gullkort.

En venninne ble nylig kalt for «fattiglus» fordi hun ikke hadde råd til å fikse bilen sin øyeblikkelig etter klutchen røyk. Det er hovent.

Det er problemet med oss mennesker i dag, særlig på sosiale medier, men mye ellers i samfunnet også. Mange mennesker dømmer andre som degenererte for å ha problemer. Jeg har blitt kritisert, dømt og spyttet på. Jeg har følt utenforskap gjennom tiår av mitt liv. Jævla homo, narkis, ditt og datt. For de som dømmer, de som skal hevde seg, vise seg som bedre enn alle andre, de har jo ingen problemer whatsoever. Tilsynelatende.

Jeg skulle gjerne sagt at verden ville vært et mye bedre sted hvis vi alle bare var litt snillere og mer forståelsesfulle. Dessverre blir det for klisje, naivt og urealistisk for meg. Snillisme og godhetstyrrani er ikke for meg. «Man er mot andre slik en ønsker å bli behandlet selv», det vil legge opp til mange skuffelser.

Men for all del, de som ønsker leve etter det mottoet, og faktisk bare er snille, «bless you». I min verden må man også kunne reise seg og si «fuck you» og rett og slett velge vekk mennesker, selv om vi snakker noen som en gang visstnok var en venn, eller om det er familie. Disse som den gang satte sine stempel på meg langt inn i min fortid, de gjør det enda, det er deres måte. Vend dem ryggen. Det er bedre for dem, og det er bedre for deg. Den beste familien en har er de nære vennene man velger selv.

I mye av det jeg skriver, det publiserer jeg med et ønske om å nå frem til de som ønsker å bli sett, hørt og som ønsker å bli en bedre utgave av seg selv. På slutten av dagen, vet jeg at jeg ga meg selv den mest fantastiske gaven med personlig aksept, tillate meg selv å være, nettopp meg selv. En lang vei å gå enda, for jeg lar meg enda rive med, jeg kan bli provosert og sint, utidig og slem. Men ønsket om å være bedre, bli bedre, det sitter i hjertet mitt. Og det er hva som er saken, en må begynne med seg selv. Jeg har kjempet mine kamper, jeg kjemper enda og jeg gir meg aldri!

Jeg mener selv at mesteparten av barndommen min var mørk, ungdomstiden og starten på mitt såkalte voksne liv. Omstendighetene gjorde at jeg ga faen, gjorde feile valg og var langt fra den beste personen i to sko. En lager seg et skall, en rustning, der en omfavner mørket for å unngå flere fall, skuffelser og elendighet. Når ting er skikkelig ille, så kan det ikke bli så mye verre, ikke sant!? Med tiden greide jeg faktisk å endre holdning, innse at det er i motbakke det går oppover, sjømenn ber ikke om medvind, de lærer seg å seile. Jeg forflyttet meg til et lysere liv, et lykkeligere liv, jeg omfavnet glede og kjærlighet.

Det er veien videre. Å bli en bedre seiler.

I dag våknet jeg med et smil i ansiktet, jeg kikket ut og så blå himmel og sol. Fikk et nostalgisk tilbakeblikk fra en tid i det dype mørke hullet jeg en gang var. Jeg er lykkelig over å ha klart å kjempe meg opp av denne enorme gropen av fortvilelse, overlevd overgrep, vold, narkotika, rus, angst, depresjoner, sykdom, fordommer og hat. Jeg smilte fordi, og på tross av omstendighetene i en tid med mye trist i verden, så har jeg kjempet til meg et liv hvor jeg ubetinget er meg selv, elsker meg selv for den jeg er – i sinn, kropp og sjel.

Hvis du sliter med deg selv og lignende problemer som jeg har i min historie, så er jeg her for å fortelle deg at du trenger ikke være fortiden din. At andres fordommer og stigmatiseringer er ikke dine problemer, men deres. Livet gjør vondt, og det vil alltid komme utfordringer som må mestres. Det finnes en styrke i deg, en styrke i oss alle, og du kan bli forfatter av din egen historie. Ikke la andre skrive din biografi. Du er et menneske, du fortjener selvrealisering, omtanke og kjærlighet. Ikke minst fra deg selv!

Takk for at du leser 😘 klem fra meg.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#rikdom #selvrealisering #bunnytrash

Litt om de 10 største!


Dette er listen over de mest suksessrike band og artister gjennom tidene, målt i antall nummer 1 singler salg og suksess.

– Det sjokkerer vel ingen at The Beatles topper listen. Dette var et engelsk rockeband fra Liverpool som ble dannet i 1960 og ble oppløst i 1970. I hovedsak besto bandet av Paul McCartney, John Lennon, George Harrison og Ringo Starr. The Beatles regnes som det største og mest innflytelsesrike bandet i rockeæraen.

Personlig har jeg aldri hatt noe forhold til Beatles gjennom mitt liv, annet enn at man ble tvunget til å lære «Yesterday» i barneskolen og slike ting. Unektelig har de jo mye bra musikk, og selv om de ikke er et band jeg har kjøpt album og singler med så har de jo låter jeg liker. Mine favoritterlåter er: «Twist and shout», «Help» «Let it be», «Come together» og «Cant buy me love». Beste album: «Please please me».

– Madonna Louise Veronica Ciccone, mest kjent som bare Madonna, er en amerikansk popartist og en av verdens mestselgende og mest populære entertainere. Hun er blitt et ikon og en stilskaper innen popmusikk etter nesten førti år i bransjen, og kalles «The Queen of Pop».

Madonna er jo mitt store idol, ingen over, ingen ved siden av. Hun har gjort så mye fantastisk for andre mennesker og jeg har vært med siden begynnelsen av berømmelsen. Musikken hennes er mitt livs kalender. Vanskelig å velge, men mine favorittlåter er: «Live to tell», «Crazy for you», «Ghosttown», «Come Alive» og «Killers who are partying». Beste album: «Like a prayer».

– Elton Hercules John er en britisk musiker, sanger og komponist. Hans singel «Candle in the Wind 1997» er verdens nest mest solgte singel, bare slått av Bing Crosbys «White Christmas».

Elton John var en artist min mamma brukte høre på i min oppvekst. Rett og slett ikke til å unngå å like noen låter med han. Fantastiske ballader må sies. Favorittlåter: «Sacrifice», «Nikita», «Something about the way you look tonight», «Dont let the sun go down on me» og «Cold Heart». Beste album: «Sleeping with the past».

Elvis Aaron Presley var en amerikansk sanger og skuespiller. Han regnes som den første underholdningsartisten som i kommersiell skala kombinerte vestlig ungdomsopprør med populærkultur. Med tilnavnet «The King of Rock and Roll», eller kun «The King», anses han som arketypen på en popstjerne.

Den som ikke vet hvem Elvis var vet ingenting. Ikke så mye mer å si her. Heller ikke en artist hvis album og singler jeg har kjøpt, men jeg kjenner mange som er helt opphengt i Elvis, hans musikk og historie. Mine favorittlåter er «In the Ghetto», «Cant help falling in love», «A little less conversation», «I just cant help believin’» og «Its now or never». Beste album: «From Elvis in Memphis».

Mariah Carey er en amerikansk popsanger, låtskriver, skuespiller og forretningskvinne. Hun hadde størst suksess i 1990-årene, men gjorde et comeback i 2005. Hun er blant de mestselgende kvinnelige artistene i verden. Med 19 #1-hits i USA, er hun den som har nest flest #1. Bare The Beatles har flere.

På denne lista er Mariah Carey den eneste artisten jeg virkelig ikke liker. Jeg synes hun bare gnåler, det går gjennom marg og bein, og mye av musikken er dum og ensidig. «All I want for Christmas» er ikke en dårlig låt, altså den havner jo på toppen av listene hvert år ettersom det er en av de mest populære julesangene gjennom tidene, men jeg sliter likevel med den pga hennes gnålete stemme. I starten da hun ble populær likte jeg henne litt, så de låtene jeg nevner som favorittlåter er fra de første årene: «Vision of love» og «Hero». Beste album: «Music Box».

– Stevland Morris, bedre kjent som Stevie Wonder, er en amerikansk låtskriver, sanger, pianist og harmonikaspiller. Han ble først kjent under artistnavnet Little Stevie Wonder i 1962.

Heller ikke en artist hvis singler og album jeg har kjøpt. Kjenner best til han gjennom én signaturlåt og det faktum at han var en blind man som spilte piano. Han har samarbeidet med veldig mange artister, og det er vel også samtidig de beste låtene, så med unntak av «I just called to say I love you» som er fra soundtracket «Woman in Red» så har jeg ingen favorittsanger eller album.

– Janet Damita Jo Jackson er en amerikansk popartist, og lillesøster til Michael Jackson.

Janet Jackson elsket jeg i oppveksten. Hun fikk meg til å danse. Mye god dansbar musikk, og etterhvert noen skikkelig fine ballader også. Favorittlåter: «Nasty», «Miss you much», «Thats the way love goes», «Black Cat» og  «Love will never do (without you)». Beste album: «Janet Jacksons Rhythm Nation 1814».

– Michael Joseph Jackson var en amerikansk artist, danser, låtskriver og filantrop. Jackson er anerkjent som den mest suksessrike artisten gjennom tidene av Guinness World Records grunnet at han var barnestjerne (Jackson5, The Jacksons) hele veien til sin suksess som soloartist og er blitt betegnet som «kongen av pop».

Hadde ikke Michael Jackson hatt så lange pauser mellom sine utgivelser hadde han muligens kunne tronet denne listen.

Noe med Michael Jackson «gives me the creeps», men en brilliant danser ig et musikalsk geni var han. Mine favorittlåter: «Heal the World», «Liberian girl», «I just cant stop loving you», «The way you make me feel» og «Smooth Criminal». Beste album: «Bad».

– Whitney Elizabeth Houston var en amerikansk blues-, soul- og pop-sangerinne. Hun vokste opp i en svært musikalsk familie, Cissy Houston var hennes mor og Dionne Warwick hennes kusine. Aretha Franklin var hennes gudmor.

Whitney Houston likte jeg all the way. Der har du sangstemme altså. Hellige måne.. Favorittlåter: «How will I know», «I Wanna dance with somebody», «Queen of the night», «My love is your love» og «Could I have this kiss forever» med Enrique Iglesias. Beste album: «The Bodyguard» (soundtrack).

– Robyn Rihanna Fenty, best kjent under artistnavnet Rihanna, er en barbadisk vokalist, skuespiller og motedesigner. Karrieren hennes begynte da hun møtte plateprodusent Evan Rogers gjennom felles venner i slutten av 2003 og spilte inn noen demoer med Rogers veiledning.

Over en tidsperiode elsket jeg all musikk som kom fra Rihanna, altså den midterste sekvensen av hennes karriere hittil. Visste ikke hvem hun bar før hun ga ut låta «Umbrella», og jeg falt av lasset fra da hun ga ut låta «Fourfiveseconds» med Paul McCartney. Før «Umbrella» finnes noen bra låter, men etter den og før nevnte låt med McCartney finner man masse utrolig bra. Favorittlåter: «S&M», «We found love», «Diamonds», «Raining men» og «Take a Bow». Beste album: «Good girl gone bad: Reloaded».

Er noen av dine favorittartister med på denne lista? Kanskje selve idolet? Hvem er ditt favorittband og/eller artist? Har du noen favorittlåter som du vil rose om? På forhånd takk – jeg elsker musikk!


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#musikk #videoer #artister #band #billboard #guinnesworldrecords #greatestofalltime #king #queen #beatles #madonna #eltonjohn #elvispresley #mariahcarey #steviewonder #janetjackson #michaeljackson #rihanna #whitneyhouston #bunnytrash

Mops på pub 😜

Nå begynner det å bli kjølig ute, haha.. tok med meg jentene en tur til sentrum i dag. Der pauset vi på Goggen pub for en kaffe og en røyk, og der er de så hundevennlige at det var ikke på noen måte snakk om at jentene ville være på bakken. Neida, så snart jeg hadde fått kaffen på bordet og rævva på benken så bykset de begge opp på sekundet.

Disse benkene på Goggen pub er dekket med juksepelser og puter, så det er på en måte vanskeligere å holde jentene nede på bakkeplan da. Også har de jo fått med seg at det er lov på dette stedet å hoppe opp. Da kommer de nærmere varmelampene også, og det er stas.

De er noen snålinger disse to, de vet akkurat hva dem vil, og hvordan få overtalt oss mennesker til å føye dem.

Nå står gradestokken på minus hver dag framover, så etterhvert blir det vel genser på både den ene og den andre. De liker det ikke, men hvis det er de som må til for å få være med på en runde i byen, så lar de det gå.

Nå er det kveldskos på sofaen 😜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ella #ariel #mops #pug #hund #pugs #goggenpub #goggen #bragernes #høst #vinter #bragernestorg family #truelove #familie #ektekjærlighet #mylittlefamily #drammen #bunnytrash