5:2 – Dag 1

Det var 11. oktober 2019 at jeg var på det første møtet og fikk info om 5:2-dietten. Der var meg og fire andre deltakere, en journalist som skulle følge oss opp, og kostholdsekspert Tine Sundfør.

Dietten skulle fungere slik at man faster to dager i uka, og spiser normalt fem dager i uka. Derav navnet 5:2.

Jeg valgte å faste tirsdager og torsdager. Jeg ville ikke ødelegge helgene mine med fasting, og to dager etter hverandre kunne ødelegge motivasjonen. Mandag er første dag etter helg, så det ville jeg heller ikke. Så da ble det tirsdager og torsdager.

Vi kaller det ‘fastedager’, men det er ikke slik at man ikke spiser noe som helst disse dagene, og bare drikker vann. Men poenget er å holde seg under 600/500 kcal menn/kvinner de dagene. Jeg holdt meg under 500 kcal. Og dette fungerte meget effektivt for meg.

Tirsdag 15. oktober 2019 hadde jeg min første fastedag, og i to måneder skrev jeg opp hva jeg spiste og drakk hver dag. Etter 4-5 måneder økte aktivitetsnivået mitt betraktelig, og jeg merket helsegevinst. Før det var gått 8 måneder hadde jeg en vektreduksjon på 28 kg.

Jeg har holdt vekta siden den gang, helt til nå på slutten av 2020. Særlig desember har det vært masse ribbe, godterier og lite aktivitet. Så nå er det på igjen. Vi har startet på året 2021, og 5 kilo skal bort!

I dag er min første fastedag, og jeg har ikke spist noe fra jeg sto opp i morges, og nå er klokken 20:30 på kvelden. Jeg har gått tur mellom 1,5 og 2 mil. Når snuppen min kommer hjem klokken 23:10 i kveld blir det «middag». Fire First Price fiskekaker på oss hver, med 200 gram brokkoliblanding på hver tallerken og en liten dæsj sursøt saus.

Vil han ha noe mer eller noe annet så får han ordne det selv 😂😂😂

Jeg har hentet notatene fra de to månedene jeg skrev ned alt jeg spiste og drakk hver dag. Så nå gjør jeg det samme som jeg gjorde første gang. Jeg skal spise akkurat det samme for hver dag som jeg gjorde da. Jeg vet jeg har mindre «å ta av» denne gangen, men jeg var også mindre aktiv den gang, så all erfaring sier at dette skal fungere bra 👍🏾

Jeg skal redusere vekten med 5 kilo. Jeg tenker dét burde jeg få til på under/inntil 2 måneder. Forrige gang greide jeg å redusere vekten med 28 kilo på under/inntil 8 måneder.

Hva tenker dere? Lyst å gjette hvor lang tid jeg bruker på disse kiloene?

Jeg vet jeg får det til, så det er bare spørsmål om tid, og om jeg klarer være like disiplinert og streng som jeg var i første omgang 😜

Wish me luck, og takk for at dere titter innom, setter pris på dét ⭐️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#diett #5:2 #slanking #vektreduksjon #helsegevinst #helse #mosjon #kost #kosthold #mat #motivasjon #tinesundfør #fysiskhelse #mentalhelse #psykiskhelse #vekt #fedme #sundfør #overvekt #kilo #faste #kalorier #kcal #aktivitet #jatillivet ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg