Go for it!!


I dag er det Verdensdagen for psykisk helse, og da er det bare å gjøre seg klar for å bli sliten og svett. Les videre..

Verdensdagen for psykisk helse begynte i 1992 da World Federation for Mental Health (WFMH) satte den 10. oktober som en dag for å fremme økt bevissthet om psykisk helse over hele kloden. Dagen markeres i over 150 land jorden rundt. Mental helse har siden 2003 koordinert arbeidet med Verdensdagen i Norge i samarbeid med Helsedirdktoratet Men det er alle de frivillige, og over halvparten av landets kommuner, som har hjulpet å dra lasset for større åpenhet om psykisk helse med arrangementer år etter år.

Etter 25 år med markeringer har Verdensdagen for psykisk helse vokst seg stor både i Norge og i mange andre land.

Tall fra Folkehelseinstituttet viser at omtrent halvparten av Norges befolkning vil oppleve alvorlige psykiske problemer i løpet av livet. Det å ha noen å snakke med kan være avgjørende for håndteringen av problemene, og om man søker hjelp.

Derfor er det viktig å sette fokus på Verdensdagen, hvert år deltar jeg i Bruløpet i Drammen for å dette fokus på psykisk helse. Jeg har registrert meg i år også. Bruløpet går onsdag 13. Jeg har ikke fått bekreftet klokkeslettet enda, men arrangementet bruker starte klokken 10:00 og Bruløpet bruker starte klokken 13:00 fra Union utenfor biblioteket her i Drammen.

Hvis noen som leser dette har lyst å bli med så kom igjen, gjør det!! Meld dere på, så sees vi på onsdag!!

Link: Bruløpet Drammen 2021

Her er hjelpetelefoner og nettsteder vedrørende psykisk mental helse, angst, nødnummer osv.

Link: Hjelpetelefoner og nettsteder.


Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#verdensdagen #oktober #verdensdagenforpsykiskhelse #union #psykiskehelsetjenester #energihuset #fontenehuset #dagsenter #nettsteder #dagsenterdrammen #drammenkommune #frisklivsentralen #frivillighetsentralen #bruløpet #distanseløp #hjelpetelefoner #virksomhetforpsykiskehelsetjenester #bruløpet #virksomhetforkulturogfritid #mentalhelse #afterrun #unionscene #grønland #drammen #drammen2021 #bunnytrash

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg