Posten vil provosere i jula!

Posten ønsker å provosere denne julen, og provokasjon kan være et bra virkemiddel, det gjenstår å se.

Det har seg slik at i år som de to foregående årene, så presenterer Posten en helt ny «storslått» julefilm. Altså en reklamefilm som har fått navnet «When Harry met Santa».

Da dette blir tredje året med en sådan film kan en nå si at Posten har påbegynt en ny juletradisjon som har vært en suksess de to tidligere år. Og en event folk ser ut til å glede seg til. Men i år er det annerledes, og Posten regner med at noen vil bli provoserte, men at denne reklamefilmen vil glede mest.

De to tidligere årene har det vært bruk av mye humor i disse reklamefilmene, men i år blir det kjærlighet det skal handle om. Men ikke bare nestekjærlighet eller såkalt heteronormativ kjærlighet, neida, i år handler det om skeiv kjærlighet.

I 2019 tullet Posten med å så tvil i om jomfru Maria faktisk var jomfru, folk må bare tro hva dem vil i den saken, men det er kanskje best å omtale henne som jomfru da hun faktisk var bare 12-13 år da hun fødte Jesusbarnet. Og i fjor koblet Posten seg på Donald Trump, som på tidspunktet var et aktuelt tema. Å harselere med Donald Trump er vel noe de fleste elsker, små reportasjer og videoer for å få forsterket et ønsket inntrykk av mannen.

Posten ønsker å formidle at de er en inkluderende arbeidsplass med stort mangfold, og at de ønsker å være med på å feire 50-årsjubileet for lovlig og akseptert skeiv kjærlighet med denne fine kjærlighetshistorien. At mange innen Posten bedriver press mot ansatte iht politiske overbevisninger, at posten er blodrød, det er en annen sak.

Men altså, ideen til kampanjen er ut fra at det i 2022 er 50 år siden det ikke lenger var straffbart å være homofil i Norge, at en fritt kan få være seg selv og elske den en elsker. 1972 var en seier for fri kjærlighet, og det ønsker Posten å hylle i årets reklamefilm.

Personlig synes jeg det høres fint ut, men homohetsen, hatet og fordommene lever i beste velgående i Norge. Islamiseringen av Norge pågår for fullt, og med islam kommer hatet mot homofile. I tillegg har man fanatiske kristne, og hatefulle politisk engasjerte, gjerne på høyresiden, som tror de vet så meget, men fordømmer likekjønnet kjærlighet og samtykkende seksualitet mellom voksne.

Julen er for mange av oss en tid vi tilbringer med de vi er glade i, og det er fint å se Posten vise at kjærligheten tilhører alle, uansett legning, alder, eller om man bor på Nordpolen.

Reklamefilmen (og de to forgjengerne) som har premiere i dag mandag 22. november og er produsert av B-Reel Films og regissert av Sacarias Kiusalaas.

Det er også laget en langversjon av filmen som forteller hele historien til Harry og julenissen.

Så gjenstår spørsmålet, er du en av dem som heier på kjærligheten, eller blir du provosert og sint? Personlig er jeg en av førstnevnte og unner alle, inkludert julenissen, en kjærlighetsfylt jul.

Se Postens julefilm her:

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#posten #postensjulefilm #reklame #julefilm #whenharrymetsanta #reklamefilm #juleglede #nestekjærlighet #skeivkjærlighet #kjærlighet #liveislove #godjul #bunnytrash

2 kommentarer
  1. Ja, det må jeg si var en artig vri av en variant! Jeg så filmen før jeg leste innlegget, og hadde derfor ikke peiling på hva som skulle skje, bortsett fra at det ville være noe barrierebrytende i hht tabu som indikeres av overskriften. For meg, så det ut som om det skulle dreie seg om noe selvmordsrelatert, eller iallfall noe skikkelig heavy mentale issues, så det ble en sånn kul twist av det..
   Men når det er sagt, så er det samtidig en smule urovekkende å måtte konstatere at jeg nå har nådd dithen hvor jeg til og med griner av en film om julenissen.. En ting er at det var en søt julegreie og sånn, men å bli rørt til fossefall over julenissens kjærlighetsliv, er borderline krisemenneske, liksom *haha*

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg