Ingen ‘Mensen’ t-skjorte på meg :(

8. Mars sendte jeg en bestilling til ‘Sophie Elise Sales’ der jeg bestilte hennes ‘Mensen’ t-skjorte. Jeg etterlyste også et eksemplar av t-skjorten ‘Drep Sophie Elise’.

I dag fikk jeg tilbakemelding, nå for under en time siden. De har ikke ‘Mensen’ t-skjorter i herrestørrelser.

Under Costume Awards for ikke så lenge siden hadde Sophie Elise på seg denne Mensen t-skjorten for første gang, og i sitt ‘Mensen’ blogginnlegg forklarte hun at det flaueste hun har opplevd var da hun var på en tv innspilling og fikk mensen. Hun opplevde da at noen reagerte med at det var en ‘u-ting’ og “skammelig”. Hun skrev videre at gutter har opptrådt som om hun var frastøtende og ekkel når, fordi hun hadde mensen. Hun sier at hun synes det er teit at det skal være noe flaut og skammelig. Særlig fordi hun har fått disse kommentarene fra voksne mennesker.

Og dette er jeg helt enig i, ikke mye som er mer naturlig enn at kvinner har mensen.

Hensikten med t-skjorten er at man skal være litt ‘fuck-it’, at man skal være glad for at ens kropp fungerer som den skal. Her altså kvinners kropp. At en skal skjønne at her er det ikke noe skammelig.

Etter at hun kledde seg i denne t-skjorten og bildene av den ble publisert, blant annet på hennes Instagram mottok hun bilder fra godt voksne mennesker, menn og kvinner, at de syntes hun var ekkel pga av dette.

Personlig syntes jeg budskapet hennes og t-skjorten hennes var kul. Og når hun da bestemte seg for å trykke opp eksemplarer for salg så la jeg inn bestilling. Men fikk avslag da de ikke produserer dette til menn.

Kom igjen da!! Å gå ut med at voksne menn klager på henne, t-skjorten og budskapet hennes.. da burde vi menn som støtter budskapet få lov til å vise det. Så jeg skrev tilbake da jeg fikk avslag, at de burde finne en måte og ordne meg den t-skjorten i min størrelse.

Det samme angående ‘Drep Sophie Elise’ t-skjorten. Den historien begynte med at en gruppe voksne menn begynte å trykke opp t-skjorter med ‘Drep Sophie Elise’ på (jeg mener der var et bilde av henne på den også, der hun ligger og ser ‘død’ ut). Hun reagerte med å lage egen skjorte med samme ordene, så laget hun en kul greie av det der de som faktisk støtter henne går med ‘Drep Sophie Elise’ på seg.

Fin måte å si FUCK YOU til haterne 😉

And I løvv it, men jeg mener. Når voksne menn kan være slik mot en ung dame, så burde hun la oss menn som STØTTER henne få vise det.

Noe annet er jo bare urettferdig?!!

Så kom igjen da FIE!!

😛

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sophie #sophieelise #sophieelisemensen #sophieeliseinstagram #drepsophieelise #sophieelisetskjorter #støttsophieelise #tskjorter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg