Eklsklusivt opptak av «Ape-egg» hjemme hos Plumbo (live)!

I går kveld var en alle tiders kveld. Jeg storkoste meg hjemme hos Lars Erik og Laila. Masse hyggelige folk, deilig mat og noe godt i glasset. Ikke minst var resten av besetningen av Plumbo der, og det ble holdt en intim hjemmekonsert. Vi ønsket låter, dem spilte! 🙂

Jeg nevner ‘Kong Alkohol’, ‘Rådebank’, ‘Møkkamann’, ‘Ola Nordmann’, ‘Ting på gli’ og ‘Haraball’. Og mange mange fler. Det hele ble streamet live på Plumbos side på Facebook.

En annen låt som ble spilt var ‘Ape egg’ som er avsluttningslåten på Plumbos siste album ‘Haraball’. Dette er første gang dem har spilt den live, og akkurat dette opptaket er det bare Bunny Trash som besitter, til nå, da jeg deler det med alle dere der ute.

Link: ‘Ape egg’

Kos dere masse. Nå stikker snuppen min og jeg med Colour Line til Kiel. Vi er hjemme mandag morgen. Om det ikke blir nytt innlegg i bloggen før den tid, så kommer det ihvertfall da.

God helg alle sammen ❤

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#plumbo #plumbolive #plumbogutta #plumbolars #larserikblokkhus #møkkamann #rådebank #haraball #olanordmann #sande #apeegg #apeegglive #bunnytrash #colourline #colourlinekiel #kielferga #kiel #kieltyskland #tyskland

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg