Små minner ❤

I går var mamma hjemme i huset til mormor for å pakke og tømme sammen med sine søsken. Jeg hadde bedt henne se etter en liten salt og pepperbøsse og CD/kassetter med Kenny Rogers & Dolly Parton. Dette er ting hun har fått hos meg. Salt og pepper-bøssene fikk hun en jul da jeg var 8-9 år. Og hun brukte å nevne dem da jeg kom på besøk, og hadde dem alltid fremme når der var sammenkomster hos henne.

Kassettene er fra samme tidsrom, da mamma og jeg bodde hos mor. Jeg brukte sitte på fanget til mor, og så hørte vi på Dolly og Kenny sammen.

CDene er fra senere år.

Mamma fant ingen av kassettene, hun fant én av CDene, men det morsomste var at hun fant bøssene. De skal jeg ha til jeg selv dør. Mor var så glad for de to små glassene. Det er liksom en fantastisk ting, at noe så lite kan glede så mye.

Men mor var jo fantastisk da ❤️

På bildet ser dere disse bøssene. Så spørs det bare om at ikke politiet ringer meg i dag også for å ha lagt ut bilde av mormors salt og pepperbøsse.

Se innlegg fra i går: Telefon fra politiet.

Tragikomisk..

Takk for at dere leser ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#dødsbo #mormor #mamma #familie #kennyrogers #dollyparton #kenny&dolly #dolly&kenny #dollyparton&kennyrogers #saltogpepperbøsser #salt #pepper #politi #kjæremor #minnerommor #minnerommormor #kila #harstad

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg