Nei til pelsdyrnæringen, ja til dyrepoliti – gi støtte!!

I dag tuslende i Drammen sentrum møtte jeg på en mann som vandret rundt med et skilt der det sto ‘Ja til Dyrepoliti’. Han trengte ikke ‘huke’ meg inn, jeg gikk bort til han, og jeg sa: “hvor signerer jeg?”.

Så der og da fylte jeg ut skjema med navn, personalia, kontonr og signatur. Dermed ble jeg medlem.

Så nå er det slik at jeg i mange år har vært, og kommer til å være fadder til en gutt i Etiopia i flere år til. Jeg støtter organisasjonen RaisingMalawi. og SOS-barnebyer.

I tillegg er jeg medlem i Greenpeace og medlem og aktivist i Amnesty international.

Og nå i dag ble jeg altså medlem av NOAH – for dyrs rettigheter.

NOAH er organisasjonen som alltid fremmer dyrenes sak, og som ikke er fornøyd med kompromisser på deres bekostning. Vi ser at dyr ønsker å leve; derfor skal de ikke drepes. Vi ser at dyr ønsker å utfolde seg; derfor har de krav på frihet. Vi ser at dyr søker livsglede; derfor har de krav på mulighetene som ligger i deres natur. Dyr er ikke til for at mennesker skal utnytte dem. De er skapt for å leve sine egne liv. Derfor arbeider NOAH mot all utnytting av dyr.

Og jeg er seriøs med mitt medlemskap, dere kommer ikke til å se meg holde tale i Oslo til støtte for NOAH og dyrs rettigheter, for så å bli avbildet kort tid etter på et hotellrom i samme by ikledd en pels av sølvrev slik som vår alles kjære toppblogger SophieElise.

Innlegg og bilde av SophieElise med sølvrev-pels mars 2017 (del 1)

Innlegg og bilde av SophieElise med sølvrev-pels mars 2017 (del 2)

Jeg har lagt ved linker til alle nevnte organisasjoner og håper med dette at jeg kan påvirke dere til å gi støtte og/eller bli medlemmer i noen av disse organisasjonene!

Takk for at dere leser!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#etiopia #drammen #oslo #norge #jatildyrepoliti #neitilpelsdyrnæringen #raisingmalawi #sosbarnebyer #greenpeace #amnesty #amnestyinternational #sophieelise #sophieeliseipels #sophieelisepels #pels #sølvrev #sophieelisesølvrev #sophieelisesilverfox #silverfox #dyrsrettigheter #noah #NOAH

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg