Islamske overgrep – bachas!

Denne gutten setter på sminke, for å ‘underholde’ menn på en privat fest. Etter at han danser vil ‘gjestene’ sannsynligvis by penger på å tilbringe en natt med han. Som på en auksjon.

Gutten jeg skriver om kan dere se i videoen linken under leder til.

Link: BACHA-BAZI

I videoen forteller en ‘gjest’ som bruker delta på slike private fester med egne ord. ‘Det er helt opplagt… når jeg er med en gutt .. så føler meg kåt. Så jeg ser på det som en rettferdig handel. Jeg gir dem penger og de gir meg kroppene sine.

Denne praktiseringen kalles ‘BACHA-BAZI’, som oversettes som ‘Å LEKE MED GUTTER’.

Gutter blir lært å danse og kle seg som kvinner, for å underholde voksne menn. De som kontrollerer guttene eller “bachas”, kalles ‘playboys‘. De søker etter mindreårige på gatene og rekrutterer dem offentlig til virksomheten når de er 13 år, og der de forblir til de er 20 år.

Bakmennene, disse såkalte ‘playboys’ prøver å rasjonalisere dette. I videoen forteller en som bedriver slik virksomhet: “Når guttene blir eldre … så gjør vi livet bedre for dem. Vi kjøper klær til dem, vi betaler for bryllupet deres når de ikke lenger er ønsket. Vi mater dem godt, vi forbereder all maten for dem. Vi gjør alt! Vi støtter dem på alle måter. ”

Bakmennene er ikke interessert i de peneste barna, de jakter på de fattigste, for de er lettere å kontrollere.

I videoen hører vi en slik bacha-gutt fortelle: “Når man har sex .. -Det føles litt som kjærlighet, det kan være veldig vondt også, men penger er viktigst”.

Afghanistans lov forbyr menn å kommunisere åpent med kvinner. Lovbrudd på dette punktet kan føre til fengsel og sosial fordømmelse. Det er derfor mannlig sexualitet oftest er fokusert på gutter.

“Denne nasjonen er et islamsk land. Derfor er det veldig ille for jenter. Jenter får ikke gå ut. Men guttene … de kan lett gå hvor de vil”, forteller en av bakmennene.

Islam forbyr homoseksualitet, men bacha-bazi er ikke sett på som homoseksuell oppførsel.

“Dette er vår kultur fra lenge siden i Afghanistan” uttaler bakmannen som blir intervjuet.

Selv om loven i Afghanistan forbyr voldtekt og homoseksuell oppførsel, har det aldri vært noe forbud mot denne praksisen, og det har blitt en økonomisk lønnsom virksomhet.

“Kommandører, og høytstående folk, er involvert med bachafester”.

Den Afghanske regjeringen har ‘nylig’ vurdert å kriminalisere denne praksisen da den har fått økende negativ oppmerksomhet fra store deler av verden. Men det har ikke skjedd.

For meg er dette helt forkastelig, og viser oss nok et eksempel på islamsk kultur og praksis hvor kvinner blir undertrykket, dominert, innestengt og holdt avsperret fra å ha et fullverdig liv. Barn opplever overgrep og voldtekt, og blir utnyttet på det groveste. Og homofile blir fordømt og homofili totalt misforstått og gjort til noe stygt.

Dette er ikke homoseksualitet. Homoseksualitet er når voksne av samme kjønn har samtykkende sex. Homofili er fra gresk ‘homos’, «samme» og ‘filos’ «venn», dvs. elske den samme, og da i forstand en av samme kjønn.

Gutten i videoen har blitt utnyttet i den grad at han ikke vet hva kjærlighet er, og mange av disse guttene som blir tvunget inn i denne virksomheten vil aldri kunne ha noe velfungerende forhold til hverken menn eller kvinner som voksen.

Er det slike mennesker, mennesker fra slike kulturer, vi vil ha inn i Norge? Er det slike mennesker vi vil dele landet vårt med? Er det for disse at vi skal gi avkall på vårt, og dem skal få bygge opp sine virksomheter, virksomheter og holdninger som dette, i vårt land?!

Vær med å kjempe mot overgrep og voldtekt, vær med å kjempe for menneskers rettigheter. Bli medlem i Amnesty International.

Link: Amnesty.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bachabazi #bachas #playboys #overgrep #seksuelleovergrep #seksuelleovergrepmotbarn #pedofili #mindreårige #voldtekt #islam #islamisme #muslimer #islamister #homo #homofili #homoseksualitet #homoforbud #afghanistan #homofiliforbud #kvinneundertrykking #kvinnediskriminering #kriminellehandlinger #overgrepskriminalitet #seksualkriminalitet #sex #islamskkultur #kultur #islamskpraksis #stemfrp #frp #norge

Link: Bacha Bazi – Voldtekt av smågutter

4 kommentarer
  1. Så dette er greit,men ikke homofili? ?
   De har regler og kulturer som bare mennene har nytte av ,for å tilfredstillende dems sadistiske lyster.
   Incest mot fattige barn ,som trenger kjærlighet mat og omsorg .
   Får sitt liv ødelagt..❤
   Får sex istedenfor ,og mat for å overleve .😠
   Syk verden vi lever i .Disse drittsekkene skulle vært kastrert og stekt i baconfett. .

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg