Jeg er ikke her for å please deg!

Du. Du er som cheewed on og spyttet ut av av en trang liten boble der det ikke er plass for andre enn deg. Sitter der og tolker alt du leser i negativ retning, og vrir på ord for å ødelegge budskap som de var ment.

Troll!

Jeg er ikke perfekt, så langt derifra.. overvektig, påståelig, til tider dømmende, noen ganger frekk, og ikke alltid er alt som kommer ut av meg 100% gjennomtenkt.

Men jeg er meg, jeg gjør så godt som JEG kan. Jeg mener ikke å være slem, jeg går aldri inn for det, jeg ønsker bare være ærlig. Jeg tror faktisk at det er ærlighet man kommer lengst med. Joda jeg vet at sannheten kan svi, men det er faktisk ikke min feil.

Jeg kommer aldri til å skamme meg over hva jeg har sagt, gjort eller skrevet her i bloggen min. Ei heller kommer jeg til å tie. Jeg ønsker åpenhet om hvem jeg er, og måten å gjøre det på er å skrive, og å dele det jeg skriver.

Nei, jeg er ingen engel. Mye dumt er blitt sagt og gjort. Men jeg står for det. Gjort er gjort. Jeg har akseptert meg selv og begravd min siste skam ned i et pokker så dypt hull. Jeg fikk nok, gadd ikke skamme meg mer. Jeg sluttet med det. La det bak meg.

En indre stemme sa til meg en gang, "vær åpen, du har ingenting å skamme deg over. Bare vær helt åpen og ærlig om alt du er og hva du har gjort."

Og vet dere hva, dere anonyme kommentatorer som mener jeg ikke burde dele for mye av slikt som som dere synes å synse at jeg burde holde kjeft om?

Jeg hører selvfølgelig mer på min indre stemme, mitt instinkt og mine følelser, enn dere!

Synes dere det er dumt? Det synes ikke jeg.

Problemet er ikke åpenhet og ærlighet. Problemet er slike som dere, som mener at det er ok å være slik dere er, men skal fortelle meg at det ikke er Ok å være meg. Det hele er psykisk, og straks det er snakk om det psykiske, at jeg deler av mitt indre, mine tanker, mitt hjerte, min sjel, ja da tar deres egen dårlige psyke og kritiserer meg.

Istedet for å se på dere selv, hvem dere er!!

Hardt å se seg selv i speilet kanskje?

Vel.. la være å lese bloggen min, la være å plage deg selv med meg. Det er ingen som holder en pistol mot hodet ditt!!

Vi er mange som er komfortable med å dele åpent omkring våre traumatiske opplevelser, seksualitet, seksuelle erfaringer, politiske meninger og psykiske lidelser. Jeg er ikke komfortabel med å snakke om alt, men jeg skriver. Jeg bearbeider. Egenterapi. Det funker!

Vi som blogger om disse tingene, ingen av oss synes dine holdninger er av særlig interesse. Derfor kan du synse og mene så mye du vil; vi kommer ikke til å tie.

Ingen bringer meg til 'taushet'!

Du prøver deg som anonym knebler, men når ikke fram. Du kan ikke stanse den vid åpne informasjonskanalen vi startet. Kampen mot fordommer og tabu er forlengst vunnet, og samfunnet begynner våknende og støvbørstende å bære preg av alle oss som ikke skammer oss lenger. Alle vi som mener våre opplevelser og erfaringer i livet, overgrep vi er utsatt for, psykiatriske diagnoser vi lider under, ikke skal holdes skjult mer. Vi er flere enn deg og dine sneversynte issues, og vi har ikke kommet til bords for å sitte nederst, eller for å skamme oss borti kroken. Vi er her for å eat it, beat it. Du er her for å cheat it.

Det er verdt å få ut til folket at det ER mulig å LEVE på tross av vonde opplevelser, fysiske skavanker psykiatriske diagnoser. Jeg nevner psykiske diagnoser fordi jeg er under utredning for ptsd.

Det er viktig bearbeide hendelser, finne måter å mestre ting på, dele, fortelle om good endings og lykke i livet, spesielt i dagens verden hvor statistikkene peker mot økende selvmordstall. Jeg har selv mistet flere venner som ikke maktet å leve mer. De levde i et fordomsfylt samfunn der deres lidelser var tabu å snakke om, og for tunge for dem å mestre. Jeg ønsker å påvirke vårt nåtids samfunn i en annen retning, så får du prøve å tviholde på en iskald tilværelse der taushet er gull og vonde opplevelser og psykiske lidelser er tull. Men jeg lover deg at du kommer til å tape.

Du vil jeg skal skjule det. Tie. Bringe meg til taushet med dine ordvridninger og din negative kritikk. Jeg vil du skal slutte å tro at du ruler det. Du ser helst at jeg tier. Vel, jeg hører ikke hva du sier. For du piper, og den funklende lakken din har riper.

Hilsen en som aldri i verden kommer til å sette seg i den innestengte boblen av en skammekrok du tilbyr, og tie. Dream on!!

Tusen takk til Helene Dalland, og bloggen Forbipolene som i dag har hjulpet meg finne ord på følelser, og fått dem på trykk i dette innlegget.

Forbipolene finner dere her: Link!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#troll #nettroll #trolling #anonym #hater #hat #hatersgonnahate #tapere #loosers #åpenhet #ærlighet #jatillivet #blogg #blogging #blogger #terapi #selvterapi #lykke #livet

6 kommentarer

Siste innlegg