Love Is The Only Law – for alle LGBTQI 💜

Fra «Love Against The Machine» er nå årets flotte jule-låt «Love Is The Only Law» tilgjengelig.

Offisiell lanseringsdato er 15. desember 2017. Låten vil komme på diverse plattformer som: iTunes, Spotify, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram.

For å forhåndsbestille singelen: Klikk Her!!

All inntekt på singelen vil gå til å bekjempe homofobi, støtte LGBTQI-samfunn, og veien videre!

Det er «The Albert Kennedy Trust» en kan takke for dette prosjektet og resultatet, da deres arbeid spesielt hjelper unge LGBTQI-personer som står overfor hjemløshet, lever i fiendtlige miljøer eller opplever misbruk for å være som de er.

For 50 år siden kjempet man fram loven for kjærligheten og de homofiles rettigheter. Men rundt om i verden er LGBTQI-samfunnet fortsatt forfulgt.

I 83 land er det å være homofile en forbrytelse. 8 land har faktisk dødsstraff for å være ærlig om, vise, og stå fram med sin kjærlighet. 24% av homofile, lesbiske og så videre har forsøkt å ta sitt eget liv. Sammensatt med de som faktisk har tatt sitt eget liv er tallet en hel del høyere.

Så nå, i år er det blitt laget en veledighetssang, og en video for å markere 50-årsjubileet for delvis avkriminalisering av homoseksualitet i England og Wales. Loven av 1967.

Dette er et samarbeid mellom La La Music UK og Klubkidz Productions som ønsker å heve minnet om, og å feire dette viktige arbeidet som er gjort av menneskerettighetsaktivister, så vel som vanlige briter som kjempet hardt for likeverdige rettigheter.

For ‘gay rights’.

«Love Is The Only Law».

La dette påvirke alle oss andre rundt omkring i verden.

Det tok nesten 500 år fra loven av år 1533, som gjorde homoseksualitet straffbart ved døden, for så å oppnå delvis avkriminalisering i 1967. Dette er en markering for hvor langt vi har kommet, og likevel hvor langt vi fortsatt må gå, spesielt i andre land rundt om i verden.

Den offisielle videoen: «Love Is The Only Law».

Medvirkende «gay» kjendisaktivister i dette prosjektet er blant andre TV-serien ‘Østkantfolk’s store stjerne June Brown MBE og «4 Poofs and a Piano»-stjernen David Roper. Nypopulære Lady Bee er med, Rozalla, Tina Cousins, Jaymi Hensley (Union J), Cookie Monstar, Sleazesisters, Show Bears, Samantha Fox og mange flere.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#lgbtqi #strongertogether #50yearslegal #samesexmarriage #gay #homo #homofil #lesbisk #bi #bifil #trans #kjærlighet #loveistheonlylaw #LoveIsTheOnlyLaw

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg