Ta i mot hjelp fra naturen.

Man har liksom ingenting å tape på å prøve ‘gamle kjerringråd’ når man sliter med for eksempel betennelsestilstander og angst. Man har heller ikke noe å tape på å bruke ‘gamle kjerringråd’ for å forebygge for eksempel Alzheimer og hjertesykdommer.

Man har ihvertfall ikke noe å tape når disse kjerringrådene består av å innta noe som kommer rett fra naturen. Og det er nettopp det gurkemeie og ingefær gjør. Det er planter. Krydderplanter. Og det er ikke bare i kjerringrådene disse plantene blir anbefalt.

I mange år nå har det vært skrevet mye om gurkemeie, og spesielt stoffet kurkumin som man finner i gurkemeie. Og som med mange andre naturprodukter er det mye skeptisisme rundt gurkemeie og ingefær.

Kurkumin er på mange måter fremstilt som et slags vidundermiddel som skal hjelpe mot betennelser, artrose, kvalme, svimmelhet, kreft og alzheimers med mer. Man blir fort skeptisk til påståtte vidundermiddel og det burde man være.

Men.. forskning støtter kjerringråd vedrørende gurkemeie og ingefær.

Det som gjør gurkemeiens stoff kurkumin spesielt er at det i laboratorietester «fremstår som et vidundermiddel» og det leverer strålende resultater på det meste som jeg har nevnt lengre opp i dette blogginnlegget. Problemet er at det har lav biotilgjengelighet, noe som betyr at kroppen tar opp svært lite av stoffet når man får det i kroppen. På grunn av dette vil man ofte se i helsekost som inneholder gurkemeie at det også finnes et stoff som heter Bioperine, en ekstrakt fra svart pepper som har den unike egenskapen at den øker biotilgjengeligheten til andre stoffer man får i kroppen med opptil 2000%.

Kombinert mener man da at man skal kunne oppnå noe nærmere det man finner i laboratorieforsøk.

Så kast innpå med i ingefær og gurkemeie (kurkumin). Og kommer du over produkter på helsekost som er rik på disse plantene og ekstrakten Bioperine, så vet du nå hva det innebærer.

Ha en fortsatt fin onsdag formiddag!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#kjerringråd #gurkemeie #kurkumin #ingefær #planter #krydder #krydderplanter #bioperine #artrose #angst #alzheimer #kreft #cancer #bioperineekstrakt #økerbiotilgjengeligheten #laboratorietestet #kosttilskudd #vidundermiddel #helsekost

Gurkemeie skal i følge forskning være bra for hjertet, redusere risikoen for kreft og forebygge alzheimers.

Ingefær på sin side er kjent for sin betennelsesdempende effekt, reduserte smerter ved artrose, kvalmestillende effekt og hjelp mot svimmelhet.

Bioperine har den fantastiske egenskapen at den forsterker virkningen av de andre tilskuddene. Sammen utgjør disse et svært godt kosttilskudd!!

Google it!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg