Julestrømpe 🎄

I morges fikk vi den månedlige esken fra FlinkBisk. De sender utrolig bra produkter til hunder til en grei pris. Jeg synes også at de er flink og variere, så det blir alltid spennende, og aldri kjedelig. Alle her i huset er mer enn fornøyd.

I dag kom det julestrømpe med i pakken. Veldig moro. Det kom også en leke med lyd som ser ut som en stor pepperkake, hahaha.. Er det jul, så er det jul.

I forrige pakke var det en julekalender. Alt dette har vi hengt opp på boddøren vår. Så når vi våkner om morgenen så går begge jentene rett til boden. Da skal de ha kalendersnacks.

De er så søte så ❤

Dette er ikke reklame for noen sponsor. Jeg har ikke sponsorer, jeg får ikke betalt for likerklikk eller reklame. Så sier jeg at jeg liker månedspakken fra FlinkBisk så er det fordi jeg mener det!!

Jeg blogger ikke for penger!

Ha ei fin førjulstid alle dyr og dyreelskere 🌟

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#flinkbisk #månedspakke #julestrømpe #adventskalender #julekalender #hund #mops #ella #ariel #ellamadonna #arielmadonna #jul #mylittlefamily #minlillefamilie ❤

4 kommentarer
    1. Wenchepia: vi har spist svinekoteletter her i dag, så nå er jentene superfornøyde der de ligger og tygger på de eneste «ordentlige» beina de får 😉

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg