Gleder meg til vi sees, «New York, New York».

Etter at Madonnas forrige turne ble avsluttet og vi hadde fått den fantastiske gleden å oppleve fire (jeg fem) fenomenale konserter med Dronningen under hennes «Rebel Heart Tour» (sept 2015 – mars 2016) ble vi enige om at når hun legger ut på neste turne så skal vi reise til New York og oppleve henne der.

Madison Square Garden!

Det er snuppen min sin drøm å reise til New York, så jeg tenker at det blir «flere fluer i én smekk». New York er jo opprinnelsen til ikonet Madonna, det var der hun startet å jobbe seg til å bli den levende legenden hun er i dag. Artisten som ingen er over, og ingen ved siden av. Jeg kan bare forestille meg stemningen og energien under en M-konsert der.

Nylig var Madonna med i talkshow-programmet «Live with Kelly and Ryan» hvor hun annonserte at hun «kommer tilbake» i 2018. På Instagram har hun offentliggjort at hun er i studio og lager musikk. Og ut fra flere hint har media konkludert at Madonna skal gi ut nytt album i 2018 og at hun samtidig på utgivelsesdato for det nye albumet offentliggjør datoer for en helt ny turne.

Weeeee!!!

Så med det så er det bare å begynne spare, finne løsninger og etterhvert lage en plan. Det ligge vel mest på meg da min kjære hverken er taktisk, praktisk eller har økonomisk sans. Så dette blir tøft, men jeg lover – denne turen skjer, og jeg lyver aldri!!

Det er ingen garanti for at M kommer til å holde konsert i NY, men gjennom historien har hun med unntak av «The Blond Ambition Tour» i 1990, altså på én av hennes ti turneer, ikke stoppet der. Etter 1990 har hun stoppet der hver gang og hatt inntil 12 konserter bare på én turne.

Skulle det mot all formodning ikke bli konsert i New York, så tar vi buss eller taxi eller noe til Detroit or whatever, så hahaha!!

New York og Madonna – vi sees!!!

Link: New York, NY – Nina Hagen (YouTube)

Link: New York, NY (LIVE) – Nina Hagen (Spotify)

Link: I Love New York (LIVE) – Madonna (YouTube)

Link: I Love New York – Madonna (Spotify)

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#newyork #ny #thebigapple #bigapple #newyorkcity #madisonsquaregarden #detroit #usa #america #amerika #madonnaalbum #madonnatour #madonnalive #madonna #madonna2018

New York is a state of mind – Madonna

Bilde 1 og 3: Fanmade – Confessions Tour 2006.

Bilde 2 og 4: Roger Endre Pettersen – Rebel Heart Tour 2015, Praha – Tsjekkia.

Bilde 5: Ingvild Jacobsen – Sticky & Sweet Tour 2008, Amsterdam, Nederland.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg