De har skrevet om meg uten min viten!!

Årsaken til at jeg opprettet blogg for +- 6-7 år siden var at min profil ble slettet på nettstedet Gaysir. Det er et «Nettby»-lignende sted, hovedsakelig for homofile. Jeg var en periode aktiv på noe som kalles «Forum» på Gaysir hvor man la ut tråder til diskusjon. Mine sterke meninger ble for meget for drifterne av nettstedet og de reagerte med å slette min profil som jeg hadde hatt der i flere år.

På Gaysir hadde jeg skrevet dagbok, og lagt ut en hel del bilder. Alt slettet dem. Jeg har ydmykt spurt om gjenoppretting slik at jeg kunne få tak på dagbokinnleggene mine og bildene. Innleggene og bildene betydde mye for meg. Men Gaysirs ledelse var og er lite imøtekommende.

Så da begynte jeg skrive blogg. Min egen side som ingen kan slette som hevnaksjon for at jeg kaller en spade for en spade.

Det er derfor jeg sitter her ganske forbauset etter å ha gjort en oppdagelse. Det viser seg at Gaysir har skrevet mitt hele og fulle navn i en artikkel publisert 23. mars 2016 hvor de har brukt en uttalelse fra meg tatt ut av kontekst.

Det var i dag jeg oppdaget dette. En annen blogger hadde skrevet at hun hadde googlet sitt eget navn for å se hva som kom opp. Så for moro skyld gjorde jeg det samme og fant denne artikkelen fra tidlig 2016.

Her er artikkelen: På Skattejakt I Madonna-mekka

Jeg synes det er spesielt at Gaysir skriver om personer som de har slettet fra nettstedet og nektet tilgang. Men samtidig, det forbauser meg ikke, særlig med tanke på hvordan de opererer og ekskluderer enkeltpersoner fra et miljø som egentlig burde stå for inkludering og samhold.

Takk for at dere leser ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#gaysir #nettby #blogg #dagbok #trygve #jim #michael #ketil #robert #homo #miljø #homsemiljø #ekskludering #mobbing #artikkel #homofile #artikkel #gaysirartikkel #thomaskolbeinbjørkolsen #luckyrecords #paris #madonna #bunnytrash

4 kommentarer

Siste innlegg