Jeg er stolt av hvem jeg er, er du stolt av hvem du er?

Jeg er stolt over å kunne bidra med støtte til mitt fadderbarn Beamlak i Etiopia. Jeg får stadig informasjon om Beamlaks utvikling og blir fortalt hvordan samfunnet er rundt han. Hvert år får jeg også bilde av han. De henger alle på veggen i stuen her. Jeg har nå vært hans fadder i snart 10 år. Det gjør meg godt å kunne stille opp og gi et bedre liv til uskyldige barn. Var jo også derfor jeg jobbet i flere år i barnehage, til den bitre slutt da jeg måtte begynne på medisiner og leve med pustemaskin..

Jeg er også stolt over å ha bidratt til og støttet utviklingen og barna i et annet afrikansk land via Madonnas organisasjon Raising Malawi.

Blant annet ti barneskoler har blitt bygd og satt i drift som en del av Madonnas pågang til å hjelpe foreldreløse, syke og sårbare barn i fattigdom i Malawi. De nye skolene ligger i landsbyer og vil bidra til å utdanne 5000 barn. Dette er et resultat av Madonnas stå-på-vilje og hennes kjærlighet. Ut fra sitt hjerte bygde hun organisasjonen "Raising Malawi" med å samle nødvendige økonomiske bidrag. Madonna har gitt to kroner for hver krone andre mennesker har bidratt med.

Les mer her, link: Trengende, foreldreløse, fattige og mange dødssyke barn – Raising Malawi er min hjertesak

Siden begynnelsen i 2006 har jeg bidratt til Malawi. Det siste jeg gjorde var nettopp nå å ha en innsamlingsaksjon til det helt nye sykehuset som Raising Malawi har bygd og åpnet dørene til i fjor sommer.

«Mercy James Centre» vil doble antall operasjoner på barn hvert år og vil redde mange liv med kritiske intensivpleie. Og det er vi med på å sørge for.

Innsamlingsaksjonen ble avsluttet i denne uken og pengene er sendt til «MJC»-sykehuset. Mange flotte mennesker jeg kjenner har bidratt i denne siste aksjonen, tusen takk, dere er fantastisk flotte!!

Link: Raising Malawi

De siste dagene mine har vært preget av mobbing. Mobbing på internett, og mobbing når jeg beveger meg ute i samfunnet her.

For noen dager siden var det to stykker (JKW og MB) som er stamgjester på Strømsø Sportspub som la ut en del stygge ting om meg på sine Facebooksider etter å ha lest et blogginnlegg jeg skrev om Sportspuben for en tid tilbake siden.

Link: Strømsø Sportspub Drammen

Etter det har flere som bruker gå på den plassen kastet seg på, noe som understreker mitt poeng om hvilket miljø stedet avler, hvilken grobunn plassen har.

Jeg vil si til dere som har kastet seg på denne «mobbekampanjen», jeg driter i dere, jeg kjenner dere ikke. Jeg skriver i bloggen min hva jeg har opplevd, hva jeg tenker, mener, føler og tror. Det er mitt liv, det er meg bloggen min handler om. Og jeg synes dere som tar min kritikk av et utested så personlig at dere starter mobbekampanje, dere er føkka i hodet!

Hva jeg skriver er ut fra hvordan opplevelser jeg har. Så når noen som driver et utested, og de som jobber der behandler meg og mine som søppel, så kaller jeg stedet for en søppelplass!!

Er det vanskelig å forstå??!

Du som demonstrativt reiste deg i går på uteserveringen på en annen pub her på Strømsø i Drammen. Du som sa at du skulle på søppelpuben, fordi du visste jeg satt rett ved deg, og du måtte tilføye at en viss søppelblogger hadde skrevet det.. hvordan havnet du på moralens høye hest? Hva hvis du heller brukte din tid på å…. ******* ****** ***** ******* ** ****** **** ******* pga DEG!

Her valgte jeg å sensurere det jeg først skrev. Ting du har gjort som er så stygt. Selv om du ikke skriver blogg så vet jeg en hel del ting om deg. Av hensyn til din kone og barn valgte jeg å sensurere, og jeg vil heller ikke synke så lavt som deg!

Men uansett kjære dere, se på dere selv. Fei for egne dører. Jeg har skrevet om en bareier som slo meg i hodet, ansatte på en bar som har hengt meg og snuppen min ut som tyver, og det startet med en kvinne i samme baren (svigermor selv) som var så til de grader ufyselig, ekkel og slem og hengte meg ut foran alle gjestene UTEN GRUNN. Så når jeg forteller om det, på hvilken måte er dere bedre som sitter der med.. fy faen dere er støgge!! Det er liksom greit å starte en mobbekampanje, sende trusler, trakassere, fordi jeg har kritisert folk som har gjort meg vondt, fordi dere vil ta vare på et sted der dere kan krite øl og drinker??!!

Det er bokstavelig talt kriminelt latterlig!!

Patetisk!

Bokstavelig talt!!

Og til slutt, pengene som ble samlet inn til de foreldreløse barna og Mercy James Centre i Malawi endte på 3585 kroner. Igjen tusen takk, jeg er stolt og glad for dere!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#malawi #raisingmalawi #madonna #etiopia #foreldreløse #barn #innsamlingsaksjon #mercyjamescentre #mjc #strømsøsportspub #strømsø #mobbekampanje #facebook #drammen

Husk at du leser dette blogginnlegget FRIVILLIG, det er ingen som har holdt en pistol mot ditt hode og tvunget deg!

Link: Ingen er mer hatet en den som sier sannheten, så hat meg alt dere kan, det endrer ingenting!!

2 kommentarer
    1. Disse menneskene som behandler deg slik ut fra en blogg, et blogginnlegg, de er dumme!! Du er en bra fyr Roger, ingen tvil om det!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg