Jeg vant, jeg vant!

For en tid tilbake siden kom jeg over et gratis online-kurs som heter «Bli statist». Jeg meldte meg på fordi jeg tenkte at jeg kanskje kunne få noen tips siden jeg allerede hadde involvert og engasjert meg i bransjen. På daværende tidspunkt hadde jeg hatt nærmere 20 oppdrag for diverse tv- reklame- film og internettproduksjoner.

Det var ikke så mange tips å hente, men jeg fikk flere bekreftelser på at jeg hadde gjort og tenkt ting veldig riktig, og det var jo bra. Etter å ha fullført kurset som besto av fire moduler fikk jeg kjennskap til et mer «avansert» kurs som heter «Bli Statist og Smårolleaktør». Jeg ville gjerne gjennomføre det kurset også, men kunne ikke ta meg råd til det selv om der var et veldig bra (av)betalingssystem.

Kurset består av 7 moduler og koster 3000 kroner. Dette er i regi av Statistskolen – Norges første og eneste utdanning i yrket.

En tid etter kom jeg over en påskekonkurranse der jeg kunne vinne en plass på dette kurset. Jeg tok sjansen, og jeg vant, jeg vant!

Vedkommende som drifter kurset jobber som profesjonell statist og smårolleaktør, magasinjournalist, healer, helhetsterapeut og helsecoach. I tillegg har hun studert økonomi, markedsføring og webdesign. Hun lever av statist- og smårolleyrket.

Hun startet i 1999 da hun begynte å stille gratis opp som statist i musikkvideo for unge artister. Rett og slett fordi hun var fascinert av bransjen. Etter hvert ble hun kjent med mange mennesker, både på sett og utenfor, og gjorde yrket til en karriere. I 2011 ble hun månedens statist på Statistarkivet.

Ekstra moro er det å vite at våre veier har krysset hverandre flere ganger tidligere uten at vi har vært klar over det før etterpå. Blant annet er vi begge med i DNB-reklamen «Ringvirkninger» som var en stor og positiv erfaring for meg. Dere ser oss begge i bildet øverst.

Link: Ringvirkninger (hele reklamen)

Her er kurset: Statistskolen

Nå skal jeg ta første modul, takk for at dere leser!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#statist #småroller #aktør #blistatist #tv #internett #reklame #film #blistatistogsmårolleaktør #konkurranse #dnb #ringvirkninger #statistskolen

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg