Har nå en høyere forståelse for hvorfor jeg er som jeg er.

I dag var jeg 10:30 på sykehuset. Eller litt passert halv. Ble litt forsinket da jeg ikke visste at bussen ikke kjører mer enn halvveis til sykehuset fordi det rigges til «Rulleskiskytterfestival» her i Drammen og bybroa er stengt. Det gikk greit da, men litt pes.

Gjennomførte tre typer hørselstester, og fikk høyere score enn jeg gjorde forrige gang. Dessverre ikke høy nok til at det betyr bedre hørsel. Mellomøret og det indre øret (som jeg opererte nylig) var blitt helt fin. Ingen betennelse. Fikk også fjernet en skorpe fra tromhinnen. Så det er enda mulig for bedre hørsel. Alt i alt egentlig bare gode nyheter. Og nå har jeg jo uansett mine «James Bond» høreapparater.

Etter det var jeg i et over tre timer langt møte med terapeuten min og fastlegen. Det begynner å nærme seg en ende på utredning og diagnostiseringer. Flere diagnoser er blitt satt og jeg har i dag en mye høyere forståelse for hvorfor jeg er som jeg er, både fysisk (somatisk) og psykisk. CFS er dokumentert, så jeg håper at også folk rundt meg kan skjønne hvor utfordrende det er å leve med det kombinert med hypotyreose og Osas med høyt antall pustestopp. Dette oppå det psykiske. Det å våkne om natten og en ikke får puste og tror en kommer til å dø, det gjør noe med en. Nå venter jeg bare på endelig konklusjon fra DPS. Dit skal jeg fredag i neste uke, så er det bare å vente til de er ferdige å dokumentere sin avklaring.

Nå er jeg så utrolig drita lei av leger i form av både fastlege, psykiatere, psykologer, tannlege, audiograf, øyenlege, sykepleiere, spesialister på ditt og datt og duppelidupp og så videre. Det er godt å se et lys i enden av tunellen, «bank i bordet».

Nå skal jeg nyte været og livet. 30 grader her nå. Tre dager til mammaen min kommer på besøk, da skal vi finne på ting de dagene. Tretten dager til Tons of Rock festival med Ozzy Osbourne konsert. Og femten dager til vi reiser til Alanya i Tyrkia.

Kos dere alle sammen ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#utredning #diagnoser #sykdom #hypotyreose #osas #cfs #dps #psykologi #psykiatri #hørsel #audiograf #usynligsykdom #kronisklidelse #kronisksykdom #jatillivet

2 kommentarer
    1. <3 godt å få ting på plass på papiret, ikke at man blir friskere av det, men greit å vite hvilke knagger man skal henge ting på <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg